Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by ZibroPretpostavio bih da ta osoba ima OCD ili neki oblik autizma* (kao recimo detektiv Monk). Ne mora da zna?i da je automatski snob (sem ako jeste ali to ne može da se zaklju?i iz ovih par re?i).
kako biste reagovali kada bi vam neko izjavio da " ne pije vodu nego samo sokove " ili se sokira kada shvati da ce " u tim kolima da se vozi " ili provede ceo dan na planini histerisuci sto nema domet na mobilnom i sl ....
Originally posted by jukieOriginally posted by ZibroPretpostavio bih da ta osoba ima OCD ili neki oblik autizma* (kao recimo detektiv Monk). Ne mora da zna?i da je automatski snob (sem ako jeste ali to ne može da se zaklju?i iz ovih par re?i).
kako biste reagovali kada bi vam neko izjavio da " ne pije vodu nego samo sokove " ili se sokira kada shvati da ce " u tim kolima da se vozi " ili provede ceo dan na planini histerisuci sto nema domet na mobilnom i sl ....
*Kristofer, iz knjige "?udan dogaðaj sa psom u neko doba no?i", ne jede hranu koja je žuta ili braon; nosi sa sobom flašicu te?ne crvene boje za hranu, i ako baš mora da pojede nešto žuto, traži da mu se prelije tom crvenom bojom... ne jede hranu ako se dodiruje u tanjiru itd.
Originally posted by avalonTo je takav oblik razvoja psihe; i takvi ljudi nisu popularni. Snobovi se obi?no jako trude da budu popularni.Originally posted by jukiePa to je vise ekscentricnost nego snobizam
*Kristofer, iz knjige "?udan dogaðaj sa psom u neko doba no?i",
Originally posted by REIali ja moram da prevrnem ocima na ovo.
Neki ljudi jednostavno imaju drugachije standarde. To nije razlog da se prevrce ochima kada se chuje tako neshto.
Jedna moja rodjaka ne pije vodu uopshte, iskljuchivo coca colu, mozhe da prodje i pepsi ili neki gusti sokovi, ali vodu ne pije nikad.
Originally posted by ZibroKazem mu/joj da ce ako tako nastavi za par godina da biti debeo/-la kao nilski konj...
kako biste reagovali kada bi vam neko izjavio
da " ne pije vodu nego samo sokove "
ili se sokira kada shvati da ce " u tim kolima da se vozi "Shokiram ga/je jos malo ostavljajuci mu/joj izbor da ili da se vozi "tim kolima" ili da ide peske...
ili provede ceo dan na planini histerisuci sto nema domet na mobilnom i sl ....E takve vec gurnem sa vrha planine u provaliju...jer ne mogu da slusam to prenemaganje...
Originally posted by Zibrodakle sok umesto vode ... sta me briga sta ce neko drugi da pije, ako mi je osoba draga mozda je upozorim da to i nije tako zdravo, inace moja trenutna cura ne pije vodu iz cesme nikako tako da sad kad dolazi kod mene moram da kupujem vodu, ali ajde imam i ja svoje bubice
da " ne pije vodu nego samo sokove " ili se sokira kada shvati da ce " u tim kolima da se vozi " ili provede ceo dan na planini histerisuci sto nema domet na mobilnom i sl ....
Originally posted by Deleteizvini molim te, ali ne razumem .... kako to neko moze biti autista ako ne moze provesti dan bez mobilnog...znas li ti uposte sta znaci autizam??? ... ne izgleda mi bas tako...dakle delete vujakliju u ruke ..nemoj se blamirati .....
Ja zaista retko pijem vodu...to znaci d anisam normalna?!
Ili, pak, ne mogu izdrzati ni jedan jedini dan bez mobilnog...to je vid autizma, zar ne?!
Za auto bas i ne pravim problem, mogu da se vozim u bilo kakvom, samo da me preveze sa mesta A na mesto B u nekom doglednom vremenskom periodu.
Jesam li ja, po vasim kriterijumima, snob, autista, nenormalna osoba, ili nesto trece?
Originally posted by Lucrezia Borgia
zar je to uopste snobizam? ja bih to klasificirala kao glupost
Originally posted by REITvoja rodjaka je kokakolicarka i sjebace jetru treba joj pomoci!
Neki ljudi jednostavno imaju drugachije standarde. To nije razlog da se prevrce ochima kada se chuje tako neshto.
Jedna moja rodjaka ne pije vodu uopshte, iskljuchivo coca colu, mozhe da prodje i pepsi ili neki gusti sokovi, ali vodu ne pije nikad. Priznajem da mi je bilo glupo jedno vreme ali sam posle skontao da se to mene prosto ne tiche, neka radi shta hoce...
Originally posted by unic0rnje si probao da zivis bez svih tih stvari ....
Nije snob, nego isfolirana malogradjanka koja bez hi-tech stvari i horde drugih malogradjana ne moze da prezhivi.
Onda treba da bude fer prema vama i da ne ide na prvomajski uranak ili gde vec jer cete u protivnom samo slushati zakukavanje i zapomaganje.sa ovim se slazem ali recimo iz nepoznatih razloga mada ja ljudima kazem da mrzim izlete u divljinu i da vise volim da pijuckam martini u hladovini nego da gazim po svinjcima ti isti ljudi misle da ce me nadahnuti bas njihova planina/poljance/itd i navale na mene da idem i onda kad odemo i kad ja odbijam da jedem sa blatnjavim rukama i kad necu da pisam na sred puta onda se ljute jer izvoljevam
Originally posted by Zibro
da " ne pije vodu nego samo sokove " ili se sokira kada shvati da ce " u tim kolima da se vozi " ili provede ceo dan na planini histerisuci sto nema domet na mobilnom i sl ....
Originally posted by taurus
To su obicno skorojevici.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!