Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Cruiser
Primetno je da se ve? na sve strane govori o planovima za leto, odmor i putovanja.

Koliko vas, me�utim, dozvoli sebi mali izlet do nekog mesta u Srbiji? Jedan vikend samo, malo dru�tvo... u sred prole?a :)

Pro�li (produ�eni) vikend mene i mog de?ka nije mrzelo da potegnemo malo na jug i pridru�imo se Dionisu i Goxu na ro�tilju u Sokobanji, ta?nije na planini Ozren.

Pored planinskog jezera, po toplom vremenu - dobro dru�tvo, malo hrane i pi?a... i par lepih fotki. Vodopad Ripaljka, vazdu�na banja, vrleti i divljina.

Kasnije uve?e, �etnja po Sokobanji, prijatnom malom mestu na reci Moravici. Ljudi su ljubazni i uslu�ni. Duga no? u hotelskoj sobi uz projektor, jo� malo lutanja po gradi?u pod Ozrenom i Rtnjem... U povratku Bovansko jezero, kartanje na travi pored vode... a onda preko Kraljeva :D (tako se zove selo kraj Aleksinca) nazad za Beograd.

Zaista lep na?in da se na brzinu "napune baterije", jer avgustovski odmor je jo� daleko.

1) Da li imate obi?aj da ponekad krenete na sli?no "punjenje baterija"?

2) Koja mesta i lokacije biste preporu?ili?
Korisnikov avatar
By ok_decko
Nekada, da. Pošto trenutno ne radim, ne mogu sebi da priuštim tako nešto :(
Od srca preporu?ujem Lepenski vir, nema ništa lepše nego kad se probudiš ujutru, pogledaš kroz prozor i ugledaš nepregledan Dunav...
I Srebrno jezero takoðe, divno mesto za odmor :)
Korisnikov avatar
By KiWi
Deliblatska peš?ara. Razlozi:

1) Blizu je

2) Imam poznanike koji tamo imaju vikendice koji se su ve?e do moje gajbe :hug:

3) Miris borove šume opija

4) Nikad nema gužve, pa je mogu? i outdorr sex (izuzetak je jedino 1.maj)
Korisnikov avatar
By Andjeo_slobode
Ubedljivo najbolje: FRUŠKA GORA!! :putnik:
Osim divne prirode i što na obroncima možeš da izaðeš na reku (KORUŠKA), ima i mnoštvo manastira i nekoliko lepih hotela!

A usput možeš i do Novog Sada...:colorado:
By жњ
Rado bi, ali me moji roditelji jedva pustaju da izadjem i iz kuce :vezan:
Korisnikov avatar
By Dina
Ranije sam imala obicaj i mislim da je takva jedna navika zaista super! Ali par poslednjih godina nesto ne praktikujem to, sva sam nesto u obavezama pa nikako da sebi priustim produzeni vikend (verovatno je rec i o neorganizovanosti). Mislim da imamo jako lepih mesta, mozda samo turizam nije razvijen kako bi mogao... Ja najvise volim Kraljevo, Vrnjacku i Matarusku banju i ceo taj kraj. Ali mozda je to iz cisto subjektivnih razloga jer sam po poreklu odatle. Ali neke slike u prirodi koje sam pokazivala ljudima znali su da ih bas oduseve. Pustim ih da pricaju gde sam to bila, kakva divna priroda, nevidjeno... Pa im onda na kraju kazem da je to okolina Kraljeva i da im nije uopste neizvodljiivo da tamo i sami odu. Ali ni ja dugo nisam bila, ranije mi je bilo zgodnije jer su mi rodjaci bili zivi ili mladji, samo im se najavim i odem na nekoliko dana. A bas sam se uzelelela, tamosnji vazduh kad udahnem oporavim se od svih "bolesti" koje me ovde muce. Ovog leta cu sigurno ici, zacrtala sam ali moram da se dogovorim sa ocem jer hocu sa njim. Razlog je sto hocu da idem u planinu a to se ne bih sama usudila, a on svaku stazicu poznaje.
Korisnikov avatar
By Draco
Definitivno imam trip mentalnog odmora putem promene sredine. Trebalo je sad za vikend da idemo u N.S. neka bagra i ja, ali nam je smestaj iskliznuo.. :(

Sto se prirode tice, Vinca je definitivno zakon! Nema boljeg mesta u celoj drzavi. Doduse, ne znam za samu Vincu, ali je na lokalitetu savrseno - mir, priroda, reka, potpun energetski balans, rostilj, satori, alkohol.. i ustajanje u 6 da bi se kopalo :spin:
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by Cruiser
Primetno je da se ve? na sve strane govori o planovima za leto, odmor i putovanja.

Koliko vas, meðutim, dozvoli sebi mali izlet do nekog mesta u Srbiji? Jedan vikend samo, malo društvo... u sred prole?a :)

Prošli (produženi) vikend mene i mog de?ka nije mrzelo da potegnemo malo na jug i pridružimo se Dionisu i Goxu na roštilju u Sokobanji, ta?nije na planini Ozren.

Pored planinskog jezera, po toplom vremenu - dobro društvo, malo hrane i pi?a... i par lepih fotki. Vodopad Ripaljka, vazdušna banja, vrleti i divljina.

Kasnije uve?e, šetnja po Sokobanji, prijatnom malom mestu na reci Moravici. Ljudi su ljubazni i uslužni. Duga no? u hotelskoj sobi uz projektor, još malo lutanja po gradi?u pod Ozrenom i Rtnjem... U povratku Bovansko jezero, kartanje na travi pored vode... a onda preko Kraljeva :D (tako se zove selo kraj Aleksinca) nazad za Beograd.

Zaista lep na?in da se na brzinu "napune baterije", jer avgustovski odmor je još daleko.

1) Da li imate obi?aj da ponekad krenete na sli?no "punjenje baterija"?

2) Koja mesta i lokacije biste preporu?ili?
Oduševio si me ovim postom. Sokobanja je moje omiljeno mesto u Srbiji, za opuštanje, odmor, šetnju... Trebali ste da odete na Lepteriju, pa do Sokograda... Pogled od gore je predivan...
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by Draco
Sto se prirode tice, Vinca je definitivno zakon! Nema boljeg mesta u celoj drzavi. Doduse, ne znam za samu Vincu, ali je na lokalitetu savrseno - mir, priroda, reka, potpun energetski balans, rostilj, satori, alkohol.. i ustajanje u 6 da bi se kopalo :spin:
+ isparenja iz našeg voljenog instituta... Divota od života. :smilegrin:
Korisnikov avatar
By Marvin
Preporu?avam Ohrid.
Blizu, vrlo jeftino, ?isto, vrlo lepo i dušo-odmaraju?e (bilo je van sezone, rekli su mi da je u sezoni prevelika gužva)
Korisnikov avatar
By m..
Uh ja odem cak do Zagreba, a cesto i dalje. Ionako sam doliko daleko od entra da ne znam dal mi je blizi Medakovic ili Novi Sad (mereno u duzini putovanja kolima)
Korisnikov avatar
By tramp
posto mi je srbija predaleko za vikend odmor ja bih volela da odem bar do fire islanda na vikend :zastava: ali nesto slabo da imam slobodan dan a ne dva-tri u narednih mesec dana ... mozda u junu :sigh:
Korisnikov avatar
By Boshko
Lisine, tamo gde je snimama reklama za vodu Duboka
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by tramp
posto mi je srbija predaleko za vikend odmor ja bih volela da odem bar do fire islanda na vikend :zastava: ali nesto slabo da imam slobodan dan a ne dva-tri u narednih mesec dana ... mozda u junu :sigh:

Vidis sta truli kapitalizam uradi coveku, u ovom slucaju zeni.
Korisnikov avatar
By Gothrose
1.Da ali nazalost retko...
2.Zlatibor-predivno mesto...

:lukavi:
Korisnikov avatar
By HARP
roštilju u Sokobanji, ta?nije na planini Ozren.

Pored planinskog jezera, po toplom vremenu - dobro društvo, malo hrane i pi?a... i par lepih fotki. Vodopad Ripaljka, vazdušna banja, vrleti i divljina.
Da bilo je cool, samo sto fleke od rostilja se nisu skinule sa majce pri pranju :ves:

Ali baterije napunjene sigurno :)
Korisnikov avatar
By avalon
Originally posted by FireGox
roštilju u Sokobanji, ta?nije na planini Ozren.

Da bilo je cool, samo sto fleke od rostilja se nisu skinule sa majce pri pranju :ves:

Ali baterije napunjene sigurno :)

Slika

:D

Doduse, kako Gox zna da jede, tu ni Vanish ne pomaze... Sledeci put posluzite mu hranu u nekom koritu :jezik:
Korisnikov avatar
By gari
Idem isklju?ivo u Sisevac /asocijacija na to nije ta/, zaboravljeno izletište na 20 km od Jagodine. Tamo postoji motel, bazen /prazan/ i nekoliko kamp ku?ica koje nisu u funkciji. Ali, uz malo romantike sve se to zaboravi. Još stoji plo?a na kojoj je Leka Rankovi? igrao tango argentino 1954.godine sa Drugom Titom.

:putnik: :maji: :lol:
Korisnikov avatar
By AngraMaina
1) Ma pali brate, Tara je zakon :)

2) Pali? & Subotica

3) Fruška gora (Sremski Karlovci)

4) ?uo sam za neke strava vodopade kod Pirota

Pa izaber'te, zavisno od toga koliko dugo ste spremni da putujete...
Korisnikov avatar
By gari
Nisam otišao u Sisevac-duva vetar a kada duva vetar meni se poremeti bioritam i postajem razdražljiv tj. opasan po oklinu.

:eevil: :piski: :volinevoli:
Korisnikov avatar
By Delete
Pa u Srbiji sam skoro svaki vikend, ali definitivno kad idem negde da se odmorim i opustim, onda sam na Fruskoj Gori, ortak ima neki kucerak, nema moj fon nema mreze...i bas se opustim odmah u startu jer mi ne zvrci tel. svakog casa...a i priroda je ok, mada ima to neke veze i sa uspomenama i takoc!
Korisnikov avatar
By HARP

Doduse, kako Gox zna da jede, tu ni Vanish ne pomaze... Sledeci put posluzite mu hranu u nekom koritu :jezik:
Postoji i korito u kome se ljudi stave kada im stave gips, Avi :smirk:
Korisnikov avatar
By avalon

Ti to iz licnog iskustva :sladoled:
Korisnikov avatar
By HARP
Originally posted by avalon

Naravno gledao sam kako drugi leze u njemu...

Vec vidim scenu.... Palim cigaretu pogledam te hladno(moje lice, krupni plan), okrenem se i izadjem, hahahahaha....

Avi jel bese ide sesir u toj sceni ili ne? :smeh: :alexis:
Korisnikov avatar
By gari
Ma, ostavite se korita sa gipsom ili bez! Danas idem na dalek put /5 km/ do Jošani?kog Prnjavora, tamo ima jedan lep manastir u kome ?uvaju ko?ije Kralja Milana Obrenovi?a. Samo, za?udo-nema im konja? Dal su uginuli sam Bog ?e znati?

:nope: :psiholog: :kissing:
Korisnikov avatar
By avalon

Naravno gledao sam kako drugi leze u njemu...

Vec vidim scenu.... Palim cigaretu pogledam te hladno(moje lice, krupni plan), okrenem se i izadjem, hahahahaha....

Avi jel bese ide sesir u toj sceni ili ne? :smeh: :alexis:

Naravno da ide sesir.... kao sto nosi Sofija Loren u filmu "Pret-a'Porter" :lol:
Samo ja nisam siguran kako ces ti da hodas sa tim sesirom na glavi i stiklama na nogama :smeh:
Korisnikov avatar
By HARP

Naravno da ide sesir.... kao sto nosi Sofija Loren u filmu "Pret-a'Porter" :lol:
Samo ja nisam siguran kako ces ti da hodas sa tim sesirom na glavi i stiklama na nogama :smeh:
Pa ti ces me nauciti, znas da ne umem, a ti imas iskustva, pa... :dancingfever:
Korisnikov avatar
By avalon

Pa ti ces me nauciti, znas da ne umem, a ti imas iskustva, pa... :dancingfever:

Nista nemoj da brines... Ima poligon da napravimo da sto bolje uvezbas :smeh:

A cilj nam je da izgledas ovako
Slika

PS. I prestanimo da offtopichkarimo... Upropastismo coveku temu :D
Korisnikov avatar
By HARP

PS. I prestanimo da offtopichkarimo... Upropastismo coveku temu :D
Super moderator pa offtopicari :smeh:

Oprosti ce nam :D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!