- 27 Apr 2006, 12:11
Nocas sam legao u 03h posle ponoci,a oko pola devet me je probudila moja senilna tetka koja je iz sve snage cimala kvaku na ulaznim vratima,lupala na vrata i zvonila. Ja sam joj kulturno objasnio da ne mogu da je primim jer sam nocas kasno legao i da sam neispavan i vratio sam se u krevet u pokusaju da zaspim. Ali kakvi!!! Ta lujka je nastavila i narednih 15 minuta da mi divljacki cima kvaku na ulaznim vratima stana,da lupa iz sve snage na vrata,da zvoni,tako da sam na kraju morao da ustanem i da se obucem. Razume se nisam joj otvorio vrata ali mi je zato sjebala ceo dan.
Resio sam toj lujki da napisem jedno uctivo pisamce. Ta moja tetka zivi u Beogradu 81.godinu i jos nije naucila da obavezno moras prethodno da se najavis telefonom ako planiras da ides kod nekog u posetu. Ona terorise citavu rodbinu,upada nepozvana i nenajavljena rodjacima u goste,i verujte mi da sam siznuo! Sada sam resio da kada me ubuduce nazove telefonom samo kratko kazem "greska" i da joj spustim slusalicu. Sa teroristima morate odlucno da se obracunate inace ce Vas popiti u casi vode.
Bas me zanima kako Vi izlazite na kraj i kako se borite sa tom stokom?
Resio sam toj lujki da napisem jedno uctivo pisamce. Ta moja tetka zivi u Beogradu 81.godinu i jos nije naucila da obavezno moras prethodno da se najavis telefonom ako planiras da ides kod nekog u posetu. Ona terorise citavu rodbinu,upada nepozvana i nenajavljena rodjacima u goste,i verujte mi da sam siznuo! Sada sam resio da kada me ubuduce nazove telefonom samo kratko kazem "greska" i da joj spustim slusalicu. Sa teroristima morate odlucno da se obracunate inace ce Vas popiti u casi vode.
Bas me zanima kako Vi izlazite na kraj i kako se borite sa tom stokom?