Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Val
Na ovoj listi ljudima godinama isto pishe. Kod tebe zbun niko ne stari. :smeh:
Korisnikov avatar
By zboO
ma chuj, nisam bash toliko zaludna...a i zashto bih se ja brinula ko stari a ko ne?!! :P :P :P

kome treba "recka" neka se javi :trep: jel takooo??
Korisnikov avatar
By m..
Juj, kud se javljah, mogla sam neometano da imam 22 jos deceniju. Ajde da uvedemo dezurstva tipa Val apdejtuje listu u maju.
Korisnikov avatar
By Kittrie
@ zboony - amnesia :auto: hahhahahahahhaha, VRHHHHHHHHH :lol:
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Mene od sutra turi tamo.. u one starije gospoJe :lol:

:drama:
Korisnikov avatar
By zboO
a sada malo opet ja....

1x15 (bella_the_weird :hmm: )
2x16 (Someone :mini: , Aradija :maji: :minibounce: )
5x17 (^Divlja^ , MorbidAngel, SmileGirl :minibounce: ,natasag, The_goth_girl)
6x18 ( the1whowished, Swanheart :lood: ,Eru�nne, Dyke )
2x19 (Eleanor :party: , Mouse)
10x20 (sandrica,Delete, tabOOgirL :sladoled: , zivanshe, bisex-I-guess, reveal :vogue: , Lara, Mindnever_girl, Nelly i Galilee)
14x21 (Zooey ,Kulturni Jelen :elvis: , ms-dynamite, Tea :tea: , MinaHarker :eu: , Julia, InfraRedGirl, joj, Olgic:panker: , Cveticc, Smith5000 :njanjanja: )
12x22 (Draco :smiling: , ^mary^ :egzorcist: freya :vestica: ,juliet, SUNNY :carica: , vanillapuff :yay: , galateja :saksofon: , Dusica :sunce: , malenaa, Devilish_Diva, Pastor)
8x23 (faijnfa, Kittrie :cuddle: , bigirl :volinevoli: ,Nika, Sweet angel :elf: , Elinne :federi: , B reddie :spijun: , Insomnia, Radoznala :hyper: :zacepi:
)
8x24 ( Amnesia :auto: :dude: , Shmi :cheer: ,sparkic :sladoled: , Vic :teg2: , _Osiris_, mirth:chilling: , pcelica, Sarah, The Muse :domino: )
16x25 ( hlaefdige, m.. :roll: :cigareta: ,Sandy Veverica :nokti: , devokica, Petra9 :komp: , Talija, Skyen :bicikl: , Mahalia, straw, ,elena24 :alikako: ,greenwich :tange: ,gea, Ida, Sweety, Atlona , Mala Lolita )
4x26 (tinkerbell :mirnatetko: , hush, zbunjena :meda: )
7x27 ( ZimiZamiZum :kasalj: , Ivory_E, Vega, Galina, Dez :B , Katarina :marinac: , waterlily, Thorn, Letak)
5x28 (Bona :kopanos: , bosie :okret: ,,TheCurseofBlondie, Altra)
12x29 (Dj-Girl, xfreelancer :spank: ,Technical Knockout :unic0rn: , krepa? :deda: :diplomac: , Angelina777:tos: ,tessio :vrcka: , ParisH. :ogledalce: Sanjalica, ivanica :diplomac: ,hightown :peva: ,Marijana, Sky Blue )
11x30 (Xtreme :gitara: , Acorn girl :kisa: :sise: , muvica :vezan: , playgirl, Catwoman, vivaldi :mucka: , Aksa:cheer:, anche, Glaistig:alexis: , Kokoro, tori)
7x31 (Inner-Smile :doktor: , tramp :trampolina: , Myself :misici: , EYA :maca: :lukavi: , Marusha,Olivija , TIME)
8x32 (Kermit :evilkiss: , Ljudmila, tatjanam, argentum_inf :rafal: ,Zuzy, gothrose, skorpijica :pinknaocari: , DD666)
4x33 (bombica :saint: , mariii :srbin: , D: ) :cigareta: ,Dana Scully)
2x34 ( bambola :smokin: ,Val :smirk: )
2x35 ( TDN :vegi: )....( Daliborka :whatever: )
2x36 (Ljubicasta_Suza :peace: , Harmonia :bicikl: )
1x38 ( Teodora)
2x41 (IBM, Hawk)

1x61 (�ivadinka �iki? - Teta Ziza :oklagija: )

1x zy (devokICa :zakljucano: ) - nemam pojma nek se neko pozabavi

@ Tinkerbell :spin: :kiss: :rodjendan:

@ hlaefdige....welcome.... :trep:

:flasher:

mali info:

za sve zainteresovane, da udju na listu...da izadju sa liste...da se njihove godine edituju, da se zameni smajli.. (sta josh?) ...ma sta god...neka se jave....krece akcija chishcenja....Zbunjena je reshila da izbaci pola chlanova koji vishe nisu na forumu...(samo smetaju zar ne?)....a i krecu prolecne i letnje bebe, kojih ovde ima gomila....tak da ce biti posla...

prodajem se za chokoladicu... :sweet: (ne bilo koju :hand: ) samo Ritter sport (marzipan) :yay:

:meda:

zashto ja sve ovo radim?? :puzzle:
Korisnikov avatar
By m..
Iz ljubavi prema statistici. :diplomac:
Korisnikov avatar
By zboO
:balon:

nemash ti pojma... :P :P :P
By Swanheart
Originally posted by zbunjena
zashto ja sve ovo radim?? :puzzle:
jer volis ovaj forum a i nemas nista pametnije da radis u slobodno vreme?:lol:
Korisnikov avatar
By zboO
skroooz si u pravu, dan je kao stvoren za spavanje, nigde mi se ne ide....najela sam se, malo odremala....i evo sada sam opet ovde...cc...

:zid:
By katarina
E, je l' se ja racunam da sam na forumu, a imam samo 500 i nesto poruka?!

I drugo, drugarica anche nije htela da doceka 31. rodjendan, ali je on svakako insistirao da dodje, i eto sada bi i ona trebalo da malo poskoci na tvojoj listi "jesen stize ja se ne ozenih".
Korisnikov avatar
By zboO
omatorila drugarica a...?? Pihh!! tebe ne bih skinula sa liste ni da mi platish :D nikakooooo :hand:

:palacinke:

ps. eno, ispravljeno je!
Korisnikov avatar
By zboO
a sada malo opet ja....PART 2

10x20 (sandrica,Delete, tabOOgirL :sladoled: , zivanshe, bisex-I-guess, reveal :vogue: , Lara, Mindnever_girl, Nelly i Galilee)
14x21 (Zooey ,Kulturni Jelen :elvis: , ms-dynamite, Tea :tea: , MinaHarker :eu: , Julia, InfraRedGirl, joj, Olgic:panker: , Cveticc, Smith5000 :njanjanja: )
12x22 (Draco :smiling: , ^mary^ :egzorcist: freya :vestica: ,juliet, SUNNY :carica: , vanillapuff :yay: , galateja :saksofon: , Dusica :sunce: , malenaa, Devilish_Diva, Pastor)
8x23 (faijnfa, Kittrie :cuddle: , bigirl :volinevoli: ,Nika, Sweet angel :elf: , Elinne :federi: , B reddie :spijun: , Insomnia, Radoznala :hyper: :zacepi:
)
8x24 ( Amnesia :auto: :dude: , Shmi :cheer: ,sparkic :sladoled: , Vic :teg2: , _Osiris_, mirth:chilling: , pcelica, Sarah, The Muse :domino: )
16x25 ( hlaefdige, m.. :roll: :cigareta: ,Sandy Veverica :nokti: , devokica, Petra9 :komp: , Talija, Skyen :bicikl: , Mahalia, straw, ,elena24 :alikako: ,greenwich :tange: ,gea, Ida, Sweety, Atlona , Mala Lolita )
7x27 ( ZimiZamiZum :kasalj: , Ivory_E, Vega, Galina, Dez :B , Katarina :marinac: , waterlily, Thorn, Letak)
12x29 (Dj-Girl, xfreelancer :spank: ,Technical Knockout :unic0rn: , krepa? :deda: :diplomac: , Angelina777:tos: ,tessio :vrcka: , ParisH. :ogledalce: Sanjalica, ivanica :diplomac: ,hightown :peva: ,Marijana, Sky Blue )
10x30 (Xtreme :gitara: , Acorn girl :kisa: :sise: , muvica :vezan: , playgirl, Catwoman, vivaldi :mucka: , Aksa:cheer:, Glaistig:alexis: , Kokoro, tori)
8x31 (anche, Inner-Smile :doktor: , tramp :trampolina: , Myself :misici: , EYA :maca: :lukavi: , Marusha,Olivija , TIME)
8x32 (Kermit :evilkiss: , Ljudmila, tatjanam, argentum_inf :rafal: ,Zuzy, gothrose, skorpijica :pinknaocari: , DD666)
1x38 ( Teodora)
2x41 (IBM, Hawk)

@ Tinkerbell :spin: :kiss: :rodjendan:

@ hlaefdige....welcome.... :trep:

:flasher:

@ anche ....i zvanichno zagazila u 4. deceniju :lol: bash je to cool! :spin:

mali info:

za sve zainteresovane, da udju na listu...da izadju sa liste...da se njihove godine edituju, da se zameni smajli.. (sta josh?) ...ma sta god...neka se jave....krece akcija chishcenja....Zbunjena je reshila da izbaci pola chlanova koji vishe nisu na forumu...(samo smetaju zar ne?)....a i krecu prolecne i letnje bebe, kojih ovde ima gomila....tak da ce biti posla...

prodajem se za chokoladicu... :sweet: (ne bilo koju :hand: ) samo Ritter sport (marzipan) :yay:

:meda:
By Swanheart
jooooj bre pa stvarno ste matore...:lol:
Korisnikov avatar
By m..
Ma kakvi, mi smo deca u srcu.
Korisnikov avatar
By tinkerbell
@ zboon - Hvala :D

p.s. bas mi je ovaj smajli nekako prirastao za srce :lol:
Korisnikov avatar
By m..
Buni, aman, Petra je ozbiljna zena u ozbiljnim godinama, koju godinu starija od mene, a i ne javlja se u ovom virtuelnom kosmosu.
Korisnikov avatar
By zboO
mojne mi dirash Petru...no, no...

moj frendicj (koji se uopshte ne javlja....bog te pita gde je i sta radi??!! :oklagija: ) ima povlastice ovde....njoj je dopushteno da bude vechnooo mlada :lol:
Korisnikov avatar
By m..
Ajme mene, ako ovo krene ovim putem, Hawk i Bella ce se smuvati u2u-om misleci da su vrsnjakinje.:brada:
Korisnikov avatar
By m..
Mm-h. (onaj ko matora crnkinja na hallmarku kad kaze)
Korisnikov avatar
By zboO
)
11x29 (Dj-Girl, xfreelancer :spank: ,Technical Knockout :unic0rn: , krepa? :deda: :diplomac: , Angelina777:tos: ,tessio :vrcka: , ParisH. :ogledalce: Sanjalica, ivanica :diplomac: ,Marijana, Sky Blue )
11x30 (hightown :peva: ,Xtreme :gitara: , Acorn girl :kisa: :sise: , muvica :vezan: , playgirl, Catwoman, vivaldi :mucka: , Aksa:cheer:, Glaistig:alexis: , Kokoro, tori)
8x31 (anche, Inner-Smile :doktor: , tramp :trampolina: , Myself :misici: , EYA :maca: :lukavi: , Marusha,Olivija , TIME)
1x38 ( Teodora)
2x41 (IBM, Hawk)

@hightown HAPPY HAPPY HAAAAAPPPYYYYY B-DAY :kiss: :kiss: :rodjendan: :rodjendan:
Korisnikov avatar
By Nelly
mene slobodno prebacite u grupu 22...mada je bilo lepo gledati kako jos uvek imam 20 ahhhh :bicikl:
Korisnikov avatar
By zboO
:lol:

prebacicu...dobro si mi rekla :D

a sta ti fali da imash 20?
Korisnikov avatar
By Nelly
nish...par godina vamo par godina tamo...vazno je kako se osecam a godine idu zaustaviti ih ne mogu :klavir:
By Lara
Ako sam ja ona Lara od 20...onda sam starija za 2 god... :bouncy:
Korisnikov avatar
By zboO
7x20 (Delete, tabOOgirL :sladoled: , zivanshe, bisex-I-guess, reveal :vogue: , Mindnever_girl, Galilee)
15x21 (sandrica, Zooey ,Kulturni Jelen :elvis: , ms-dynamite, Tea :tea: , MinaHarker :eu: , Julia, InfraRedGirl, joj, Olgic:panker: , Cveticc, Smith5000 :njanjanja: )
14x22 (Lara, Nelly, Draco :smiling: , ^mary^ :egzorcist: freya :vestica: ,juliet, SUNNY :carica: , vanillapuff :yay: , galateja :saksofon: , Dusica :sunce: , malenaa, Devilish_Diva, Pastor)
)
7x24 ( Amnesia :auto: :dude: , Shmi :cheer: ,sparkic :sladoled: , _Osiris_, mirth:chilling: , pcelica, Sarah, The Muse :domino: )
17x25 (Vic :teg2: , hlaefdige, m.. :roll: :cigareta: ,Sandy Veverica :nokti: , devokica, Petra9 :komp: , Talija, Skyen :bicikl: , Mahalia, straw, ,elena24 :alikako: ,greenwich :tange: ,gea, Ida, Sweety, Atlona , Mala Lolita )
4x26 (tinkerbell :mirnatetko: ,hush, zbunjena :meda: )
11x29 (Dj-Girl, xfreelancer :spank: ,Technical Knockout :unic0rn: , krepa? :deda: :diplomac: , Angelina777:tos: ,tessio :vrcka: , ParisH. :ogledalce: Sanjalica, ivanica :diplomac: ,Marijana, Sky Blue )
11x30 (hightown :peva: ,Xtreme :gitara: , Acorn girl :kisa: :sise: , muvica :vezan: , playgirl, Catwoman, vivaldi :mucka: , Aksa:cheer:, Glaistig:alexis: , Kokoro, tori)
1x38 ( Teodora)
2x41 (IBM, Hawk)

@ Vic :kiss: :kiss: :rodjendan: (bio, proshao, proslavili i takooc....)
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 21
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!