Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Stražnjica Angele Merkel na stranici "Suna" razbjesnila Njema?ku

Slika

U PONEDJELJAK je vode?i britanski tabloid "Sun" objavio fotografiju njema?ke kancelarke Angele Merkel, snimljene za vrijeme odmora na talijanskom otoku Ischia.

Na jednoj od tih slika je ovjekovje?en prizor njema?ke državnice kako se presvla?i u kupa?i kostim, pa su tako ?itatelji tog lista, a s njima i svjetska javnost, stekli uvid u to kako izgleda jedna od najutjecajnijih stražnjica današnje Europe.

Objavljivanje slike, kao i ironi?ni komentar "Sunovog" uredništva, izazvali su bijes u njema?koj javnosti.

Franz Josef Wagner, kolumnist u njema?kom listu "Bild", napisao je kako su "Englezi pokvareni do srži" i da ?e im se Njema?ka osvetiti tako što ?e s njima "obrisati pod na Svjetskom prvenstvu u nogometu".

Thomas Steg, glasnogovornik Angele Merkel, izjavio je kako ona ne?e tužiti list, jer je sigurna "da ?e javnost osuditi fotografije"

Slika

Danas sam pun vakih infoa :B :B :B
Korisnikov avatar
By Adenim
halabuka oko jednog tako neatraktivnog dupeta.......:wcsolja:
Korisnikov avatar
By Stripi
aj ti reci! :shok:
Da je bar izvježbano dupence Eve Longorie pa i da shvatim, ali ovako...
Korisnikov avatar
By *deni*
Meni ova zenica izrazito lici na Lepu Lukic. :B

Slika

Slika
Korisnikov avatar
By Delete
I meni lici na nju, samo je veeeeliko djubre od zene, pa zbog nje i slicnih njoj sad nisam u Nemackoj nego ovde gde jesam. Fotka moze biti bilo cija, ne mora na njoj biti njeno dupe, a opet, ne mogu i dupe i lice da joj se vide na slici, tako da...ipak se slazem da je izuzetno neatraktivno, mozda bljak!
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
vecina vas bi za milonche evropske valute se tako rado i s osmehom uvukla u to dupe...
Korisnikov avatar
By Delete
Da, vecina...cast svakom izuzetku, ali to onda ne bi bilo zbog dupeta :potapsava:
Korisnikov avatar
By Gost
Vise volim Lepu Lukic od ove Angele Merkel.
Korisnikov avatar
By Adenim
Originally posted by *deni*
Meni ova zenica izrazito lici na Lepu Lukic. :B

Slika

Slika
Ovako tebe zamisljam kad omatoris.
By SJH
Originally posted by Delete... veeeeliko djubre od zene, pa zbog nje i slicnih njoj sad nisam u Nemackoj nego ovde gde jesam....!
Meni se njeno dupe bas svidja a sto se tice proterivanja ilegalnih emigranata na tome zavidim Nemcima.
:nokti:

EDIT: Post je prepravljen zbog diskriminacije gradjana Republike Srpske.
Avalon, SM
Korisnikov avatar
By unic0rn
Koliko neko treba da bude umobolan da okachi dupe Nemachke kancelarke u chasopis?

I, koliko neko treba da bude umobolan da bi mu zapravo bilo interesantno da gleda dupe Nemachke kancelarke?

Britanci i njihovi kompleksi...
Korisnikov avatar
By KiWi
dokon pop i jari?e krsti ...
By жњ
dupe ko dupe, pa sta! smejati se dupetu zene u tim godinama?! Vasa majka kao ima bolje?

:alexis:
By fencysmurf
Originally posted by mishicavo mache
meni je dr. merkel bash simpatichna. :crveni:
frau dr. merkel ;)
Korisnikov avatar
By MARQUE
Isusek, koje reakcije "njema?ke javnosti" samo radi jednog dupeta. Pa mislim strašno, svi mi imamo dupe pa tako i ona. :alexis:

O?ekujmo Mesi?evo dlakavo dupe u idu?em broju Glasa Koncila :predsednik:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!