Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By Çâðê_DUP
Droca wannabe, more like it...
:kiss:
Korisnikov avatar
By Kittrie
pa, zence drago mi, poradi na tome vec jednom , da ti ne dodzem ja :lol:
Korisnikov avatar
By Kittrie
@zence
umalo zaboravih ... :kiss: :bisou: :kiss:

:wow:
By Gost
Originally posted by Kittrie
pa, zence drago mi, poradi na tome vec jednom , da ti ne dodzem ja :lol:
aaaaaaa no way, dobila sam adsl, mislim da ne?u videti živu dušu neko vreme :eya:

hebote, sko?ila mi temperatura od iksajtmenta, :temperatura: :eya: idem da zgutam ne'kav lijek

konklužn: kanda ?eš ipak morati ti da dolaziš :lol:
:bisou:

:opatica:
Korisnikov avatar
By ^goxy^
pa zavisi kako se slozite!

hoem i jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

:hyper: :hyper: :hyper: :hyper: :hyper: :hyper: :hyper:
Korisnikov avatar
By ^goxy^
qq

ovo slucajno ovde upade!

sorry

:plavuso:
Korisnikov avatar
By Seaman
Prije neki dan sam dogovorio susret sa jednim bivsim kod autobuske stanice.Sreli se mi i on mi rekao da mora da preda neki koverat u agenciju, a ja da idem u kola.Posto on cesto mijenja kola, jer vozi sluzbena, ja nisam imao pojma koja su njegova.Medjutim, vidio sam kola sa tablicama grada iz kojeg dolazi i poceo da ih otvaram, ali bila su zakljucana.Skontao sam da to nisu njegova kola. :smeh: Ljudi su me gledali.Srecom da nije naisao vlasnik tog automobila jer bi me optuzio za kradju.Posle sam vidio drugo auto iz kojeg se cula muzika, pa sam skontao da je to to.Doslo mi bilo da propadnem u zemlju.:D
Korisnikov avatar
By Dina
:pokazuje:To mi nisi ni pricao Mazo :lol: Pricaj ono sa tetkama od jutros, nije blam ali je bas dobro!

Ja nesto nemam novih ili ne mogu da se setim... bilo je sigurno nesto ;)

Edit: sad se setih, mozda da napises moju posvetu - tajne srca :lol:
Korisnikov avatar
By Seaman
Malo prije sam se sjetio.kako me bilo sramota, a naisao jedan covjek koji me poznaje, pa se cudi sta radim.Uzas! :D

Sa tetkama je bzv.:D
Korisnikov avatar
By Seaman
E moze,

"Dragom .....,

sa zeljom da otkrije tajne srca koje ce mu omoguciti prolaz kroz tajne srca voljene osobe...i stizanje do istinske ljubavi...

Dok sam citao posvetu meni je slovo s licilo na q pa sam procitao, ..da otkrije tajne kurca.. :smeh:

ko o cemu baka o ustipcima. :smeh: Slatko smo se smijali.

Ima i onaj tvoj blam u autobusu, kad si citala tudje novine.:D
Korisnikov avatar
By Dina
:lol: Ma ne samo da je on to procitao nego sam i ja napisala da na tu rec lici (pisem latinicom, vrlo lako je da se s pretvori u ku :lol: ). Inace, knjiga je "Tajne srca" Halila Dzubrana, tako da je posveta trebalo da se veze sa naslovom ali...

To za autobus sad ne mogu da se setim, znam sustinu ali nije smesno ako se ne setim svega...
Korisnikov avatar
By gari
Ja sam jedan vrlo fini de?ko-nikada nisam imao BLAM /bljah/. Kad se setim, napisa?u.
:cita: :opatica: :yay:
By just!N
Heheh...ja se ne blamiram...ljudi mi kazu:"Koji blam!" kad nesto uradim ali ja se samo nasmejem...bas me briga! :) Ali desava se da se osramotim kao niko... :blush: ....takve stvari momentalno zaboravim... :bubblegum:
Korisnikov avatar
By ok_decko
Zahvalio sam se konobaru na italijanskom jeziku jednom prilikom, iz cista mira:pokazuje:
Korisnikov avatar
By gari
Originally posted by ok_decko
Zahvalio sam se konobaru na italijanskom jeziku jednom prilikom, iz cista mira:pokazuje:
Vala i ako si. A jel u Italiji?
:radosnice: :bye: :snob:
By spf 3000
Originally posted by waterlily
Tinejdz godine, nalozenost na tipa u zutoj jakni. Vodeci pijanu drugaricu u wc, stigla sam gorepomenutog decka, zamolila ga da se pomeri, a kada sam shvatila da je iza njega zid, najnormalnije sam se obratila drugarici koju sam nosila na ramenu sa recima "hajdemo, ovde nema nikog od nasih!" Mislim, gde??? U zidu???

e dobra si :lol:
Korisnikov avatar
By Gost
Ihaj, blamovi.

Imala sam ih bas dosta. Secam se da sam se nedavno izblamirala u prodavnici. Nakupovala sam svega i svacega, a kad sam dosla na kasu shvatila sam da sam zaboravila da ponesem novcanik.
Korisnikov avatar
By gari
Originally posted by Živadinka Žiki?
Ihaj, blamovi.

Imala sam ih bas dosta. Secam se da sam se nedavno izblamirala u prodavnici. Nakupovala sam svega i svacega, a kad sam dosla na kasu shvatila sam da sam zaboravila da ponesem novcanik.
Jao Žico-koji blam?! I šta si radila-platila u nakuri, pardon NATURI?
:sekirica: :skuter: :bubbles:
Korisnikov avatar
By bambola
Poslednji-prdnula u liftu dok su se zatvarala vrata-i u tom trenutku uleteo komsija..BRUKA!
Korisnikov avatar
By gari
Originally posted by bambola
Poslednji-prdnula u liftu dok su se zatvarala vrata-i u tom trenutku uleteo komsija..BRUKA!
A jel "okidanje" bilo u stilu "ciju" ili "vruuuum"? Mislim, ne znam ti kalibar i koliko decibela si u stanju da izazoveš? Ništa nije ozbiljno ako stanari solitera nisu pomislili da je-zemljotres.
:cekam: :fuckbed: :sweet:
By жњ
danas sam ljubaznu kasirku u prodavnici pozdravila sa - "Chujemo se" :giggle:
Korisnikov avatar
By bambola
Originally posted by gari
Originally posted by bambola
A jel "okidanje" bilo u stilu "ciju" ili "vruuuum"? Mislim, ne znam ti kalibar i koliko decibela si u stanju da izazoveš? Ništa nije ozbiljno ako stanari solitera nisu pomislili da je-zemljotres.
:cekam: :fuckbed: :sweet:
Nije stvar u zvuku vec mirisu...Ja pocela da pravim face,u fazonu-Ko je mogao tako nesto da uradi...ali sumnjam da je komsija poverovao.Isuvise je `svez` bio `miris`.Skoro se nisam gluplje osecala...
Korisnikov avatar
By gari
Ah, dragiškice "bambola", zamisli da je komšija imao kijavicu tako da ništa nije osetio od tvojih miomirisnih nota. I meni se desilo prekju?e, neki gosti nam bili i dok sam sedao do muža goš?e, oteo mi se "cijuk", pa sam to pokušao da zamaskiram lupkanjem klompe po podu, ali ipak mislim da su ?uli. Doðe mi smešno kad se setim njihovih faca. Pa šta, svakome to može da se desi.
:cheer: :zvizdi: :maji:
Korisnikov avatar
By ok_decko
[/quote]
Vala i ako si. A jel u Italiji?
:radosnice: :bye: :snob:
[/quote]

:pucaodsmeha: :pucaodsmeha: :pucaodsmeha:
Eh, ma kamo lepe sre?e...
Bilo je to u Sarajevu, u jednom ribljem restoranu, išao sam na ve?eru sa prijateljima sa kojima sam odrastao tamo pre rata.
I ne ynam šta mi je bilo gore - konobarov izraz lica kada sam izvalio to 'grazzie', ili reakcija mojih prijatelja, koji su me nakon toga podjebavali, podjebavali i podjebavali... :slinavko: :potapsava:
:zvezda: :paradajz:
Korisnikov avatar
By gari
Ma, to nije nikakv blam, nego "gaf". Pro?itaj gore kako smo se izblamirali ja i bambola sa slabljenjem "stiskavca".
:luda: :zvezdice: :iskusenje:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Bilo je to negde u proshlom veku kada sam josh uchio da izlazim.
Ortakinja i ja zapalili u nash standardni kafic/vec u 20h/ zauzeli nashe stolice kod shanka i ona udarila po dzinu a ja po vodki.. i na tom mestu su nam prolazile noci u ogovaranju kakve krave vode likove, deranjem "pusti to iz ruke" i ostalim uzvicima...
E jedne noci ja sam ozedneo bash bash, i zatrazio vecu chashu vode, e sada konobar je sipao vodu u chashu a ja u drunky mood, skontam kako on pije moju vodu, i pokushavam da dohvatim chashu dok se on izmicao gledajuci me chudno, uskoro sam se nashao preko shanka i onda odjednom propadoh s druge strane, muzika je i dalje svirala masa oko shanka se smejala...
Opushteno sam ustao i pocheo da se penjem na shank, konobar me zaustavi s spikom
"shta sada radish?"
kulturno mu objasnim da hocu da se vratim na svoje mesto, gazda sve to gleda i puca od smeha, svi se smeju, a ja ne znam zashto... u stanju pijanstva ja sam zaboravio da postoji izlaz iz shanka...

frendica muva lika, i sve ide kool oni sede za uzanim stolom u jednom kaficu, i on odvali neshto smeshno, drugarica se pochela smejati, i groktati u tom smehu, lik je samo pogledao...
pokupio cigare i upaljach i otishao

zatim...

isto 9 deset i neke...
ja cvetam, s ortakom u jednom ns kaficu na spensu i ja narachujem e sada kako napishem tako sam spelovao /frejp/ umesto frape
konobarica kulturno
" mislite frape"
ja, dramski
"ne nego frejp"
konobarica
"kaze se frape"
ja : "gospodjice valjda ja znam shta naruchujem i kako se to zove" -vec besan u stilu /kako ona moze meni & gle glupache/
drug sve to gleda i coolira, kada je otishla po FREJP, drug mi kaze da se izgovara frape...
konobaricu nisam u ochi pogledao posle toga...

ovih novih me je i dalje brooka tako da o njima za sada ni rechi
Korisnikov avatar
By gari
Padala je jaka kiša, više pljusak. Vozio sam kola po gradu i, fala Bogu, svuda pored trotoara bara koliko ho?eš. Pošto sam i sam nekoliko puta bio ispolivan prljavom vodom od nepažljivih voza?a, sada sam pazio da vozim lagano da nekoga ne "okupam". Meðutim, zapri?ao sam se nešto sa suvoza?en i pove?ao brzinu, uleteo u jednu popveliku baru i ?uo za sobom vrisak. Kada sam pogledao u retrovizor video sam jedno devoj?e svo u belom kako stoji okupana od glave do pete. Bilo me je isuviše sramota da stanem da joj se izvinem.
:nokti: :okret: :nazalost:
Korisnikov avatar
By blenta
ja u meku relativna guzva cekam red
ugledam ultra slatkog decka par metara od mene i tako gledamo se
ja se osmehnem a on pogne glavu u fazonu postideo sam se
potom podize glavu i osmehne se i on
u tom trenu stizem na red i lik za kasom izvolite
a ja umesto kao sto uvek dosad narucim fishmec meal
mrtav ladan odvalim smedj mek meal
i nastavljam gde sam stao
u momentu zanesenosti shvatam da sam se malko zeznuo
slazem neku blago telecu facu
i kao kreten se proderem REDUKCIJAAAAAA
dotrcava devojka sa karticom za ponishtavanje narudzbi i svi se smeju
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!