Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by gari
A ovamo mene smaraš da ti šaljem sliku mog Šarca?
šarac komarac boc
Korisnikov avatar
By gari
Šaram, šaram i Stripija varam...Šaram, baram i Denija varam.
:cuddle: :venchanje: :sunce:
Korisnikov avatar
By jukie
Dobro jutro Gari, evo pijem kaficu. Kroz prozor vidim potoke vode i dvostruke kolone automobila, pa mi se ?ini da danas nigde ne?u i?i i da ?emo se puno razgovarati...
:psiholog:
Korisnikov avatar
By Stripi
Ta?no sam znao da si asexualan tip glede širine i dužine. A ovamo mene smaraš da ti šaljem sliku mog Šarca?
:curka: :hyper: :ruzan:
Nijesam reko Šarca, nego Šabana. Moji se korijeni ipak vuku iz Bosne :love:
Korisnikov avatar
By gari
Originally posted by jukie
Dobro jutro Gari, evo pijem kaficu. Kroz prozor vidim potoke vode i dvostruke kolone automobila, pa mi se ?ini da danas nigde ne?u i?i i da ?emo se puno razgovarati...
:psiholog:
Dobro jutro radni narode Crne Gore. Meni je jutro negde oko 13:00 h, pa dok se razboravim...Ovde u Tjuran-City ne pada kiša ali neki grozno depresivni oblaci me bacaju u još dublju bedu. Kroz prozor vidim "zelenu travu doma mog" i polovinu breze koja pupi. Ruralni pogled, ali lep. Ne volem BG otkako sam proveo u Francuskoj ulici ?etiri godine u OŠ "Ðuro Ðakovi?" se zvala. Kako se sad zove ne znam. Bg je mnogo brz za mene.
:cita: :peva: :pirat:
Korisnikov avatar
By gari
Originally posted by Stripi
Ta?no sam znao da si asexualan tip glede širine i dužine. A ovamo mene smaraš da ti šaljem sliku mog Šarca?
:curka: :hyper: :ruzan:
Nijesam reko Šarca, nego Šabana. Moji se korijeni ipak vuku iz Bosne :love:
Nema Šaban! Aut Šarac aut nihil! Ne se?aš se nekada je bila reklama za neki vinjak "Cezar", pa reklama bila "Aut Cecar aut nihil" /ili Cezar ili ništa/.
:fuck: :vestica: :smokin:
Korisnikov avatar
By jukie
Ne volem BG otkako sam proveo u Francuskoj ulici ?etiri godine u OŠ "Ðuro Ðakovi?" se zvala. Kako se sad zove ne znam.
?eprk, ?eprk... izgleda da se zove Skadarlija.
Korisnikov avatar
By gari
Pa jeste, ceo jedan deo škole je ka Skadarliji. Šta li sam samo tamo vremena proveo i u kafani "Marš na Drinu" u Cara Dušana. Se?am se da su tada tamo dolazili glumci iz Narodnog...Bata Stojkovi? pravio neke salate na licu mesta. To je bio život!
:spin: :putnik: :uplasen:
Korisnikov avatar
By taurus
Gariju fali malo jebac*ine! :chilling:
Korisnikov avatar
By gari
Originally posted by taurus
Gariju fali malo jebac*ine! :chilling:
Eh-MALO! Pa nisam ja baš tako skroman. Fali mi malo više nego što pretpostavljaš, ali sam rešio da se uzdržavam i živim asketski /flagelanti/. E sada ?e ti Jukie na?i ko su bili flagelanti i ko su još i sada. Da vidimo znanje a da ne otvorite Google ili Yahoo...
:eureka: :cigareta: :opatica:
Korisnikov avatar
By IriS
Prikolica se vratila sa neplaniranog odsustva od 24h ( :giggle: ), pa se u teta Dacinom odsustvu prika?ila gdji Žiki? :pas:
Korisnikov avatar
By gari
Ma, registrovao sam ga odmah. Ja nanjušim Denija na 300 km ukrug. I kad je u Zagrebu ja ga ose?am...Ne može da me izbegne jer "ja sam njegova sudba, pratim ga kao UDBA". He, he...
:eevil: :hiphip: :pare:
Korisnikov avatar
By Gost
Originally posted by kiss addict
Prikolica se vratila sa neplaniranog odsustva od 24h ( :giggle: ), pa se u teta Dacinom odsustvu prika?ila gdji Žiki? :pas:
Bas tako.
Evo ja pregledavam diskusije vec 15 minuta i ne mogu cudom da se nacudim, jer me gari ne vadi iz usta.
To je bas cudan fenomen.
Ne znam zasto mu je toliko zanimljivo moje ime, pa non-stop vice "Tetka Zivka ! Tetka Zivka ! " Mozes misliti, ime kao i svako drugo.
:tegovi: :tepih:
Korisnikov avatar
By jukie
Korisnik dana je Živadinka Žiki? sa 70 poruka.

Eto zašto Gari juri Živadinku, ho?e da njegova bude poslednja.
Korisnikov avatar
By *deni*

Nije valjda tetka Živadinka vec uspela da osvoji dnevnu titulu ?

:smeh:

Kad pre, mamu joj njenu !

:smeh:
Korisnikov avatar
By gari
Moja baba se zove Živka, pa sam malo alergi?an na to ime. Zva?u je teta-Žica. Pazi, Deni po?eo da psuje sam sebe? Je li bre, samo što si diplomirao, pa se sad ne skidaš sa Foruma, raspalio teta_Žicu umesto teta_Daliborkice pa opi?iš li pi?iš?
:mazi: :kuca: :zacepi:
Korisnikov avatar
By gari
Originally posted by spliff
gari strikes again!!! :srbin: :tuc: :tuc:

:machevi: :machevi: :machevi:
Šta li mu zna?i "strikes"? Ovo "again" znam, zna?i opet, ali ovo "strikes"??? Šta o?eš-da štrikam? Ja NE štrikam, štrika teta-Žica /alias Deni/. Strikes tebi! Nevaljali de?ko.
:hekla: :peva: :dancing:
Korisnikov avatar
By gari

Korisnik dana je GARI sa 74 poruka /16.04. u 15:50 h.

Pesma za teta-Žacu:

Nešto mi se pamet pomeravljaaaa,
nešto mi se Žico oooooj,
pamet pomeravljaaa, oooooooooooooj.

Joj!
:roflmao: :luda: :bye:
Korisnikov avatar
By jukie
Korisnik dana je gari sa 131 poruka

A, gari, popravljaš se...
Korisnikov avatar
By gari
Korisnik dana je gari sa 131 poruka

A, gari, popravljaš se...
Aha, ali nisi video da sam održao obe?anje i prešao 2 000 postova i dobio i PETU ZVEZDU i postao "galakti?ki masturbator"? Sada od?ekujem titulu "intergalakti?kog drkatora". Od UniCorna.
:sladoled: :klap: :luda:
Korisnikov avatar
By jukie
Aha, ali nisi video da sam održao obe?anje i prešao 2 000 postova i dobio i PETU ZVEZDU i postao "galakti?ki masturbator"? Sada od?ekujem titulu "intergalakti?kog drkatora". Od UniCorna.
:sladoled: :klap: :luda:
E pa ?estitam :snob: , i vreme je bilo (ne mogu da naðem gde smo ra?unali kada ?e se desiti sretni trenutak; znaš li u koliko je to sati bilo?)
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Kad me je svojevremeno na forumu zadesila nepogoda, meteorološki fenomen po imenu gari, raširio sam kišobran i sa?ekao da proðe.

Isplatilo se.
Korisnikov avatar
By kal zakath
Blago tebi kada ti on doðe samo kao meteorološki fenomem. Meni njegov verbalni tsunami više li?i na prirodnu katastrofu, pa sam ju?e ?ak hteo da tražim azil u Estrogen fixu. Jest da tamo ne bi imao šta da pišem, ali mislim da je to mala cena za sa?uvanje ono malo živaca što su mi još ostali.
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by kal zakath
Blago tebi kada ti on doðe samo kao meteorološki fenomem. Meni njegov verbalni tsunami više li?i na prirodnu katastrofu, pa sam ju?e ?ak hteo da tražim azil u Estrogen fixu. Jest da tamo ne bi imao šta da pišem, ali mislim da je to mala cena za sa?uvanje ono malo živaca što su mi još ostali.
QQ kako nisi imao... Pa to je rudnik, kad bolje pogledas, mogao si da premeris prste i ispostavis rezultat na analizu.:opacupa:
Korisnikov avatar
By kal zakath
Originally posted by m..
QQ kako nisi imao... Pa to je rudnik, kad bolje pogledas, mogao si da premeris prste i ispostavis rezultat na analizu. :opacupa:

Ma znam dušo. Mogao sam i da napišem nešto na temu "Nikome nisam ni majka, ni žena...", što bi bez sumnje predstavljajo vredan teoretski doprinos GLBT zajednici. No moje netraženje azila, treba da posmatraš sa vidika ma?ista, koji je ne svojom krivicom došao u o?ajni?ku situaciju i sada traži svaki izgovor, da sa?uva i ono malo samopoštovanja koje mu je preostalo. Uostalom jel možeš zamisliti diplomatski incident, ako se u Kuriru pojavi ?lanak sa naslovom " Slovena?ki peder traži azil kod srpski lezbi"?
Korisnikov avatar
By gari
Iju, postao sam mateorološki fenomen. Neki me uporeðuju sa pljuskom /Angra Manija/ a "kal zaka?i" sa tsunamijem. A od svega toga ja sam samo galakti?ki masturbator, što ne spada u meteorološke fenomene ve? u kosmi?ke. Dakle, ja sam katastrofa kosmi?kih razmera i nema vam spasa.

?udno, da vam ne smeta neko drugi ko se ovde proserava malo više od mene. Uostalom, kafi?i i služe tome /proseravanju/.
:jbg: :alien: :elvis:
Korisnikov avatar
By AngraMaina
?udno, da vam ne smeta neko drugi ko se ovde proserava malo više od mene.
:jbg: :alien: :elvis:
Ali KO???
Korisnikov avatar
By bambola
Gari,bez ljutnje...ali zaista kad vidim citave strane sa polednjim postovima gari,gari,gari,gari,gari...presedne mi i uopste mi se i ne cita sta sve tu pise.Ok si momak zaista,ali priznaces da kvantitet cesto dovede u pitanje kvalitet-te tako i ti sa tim silnim postovima uglavnom pravis offtopike,sve dosadnije i dosadnije price i rasprave-i onda,pod tim utiskom-mrzi me i da otvaram stranice...Smanji malo dozivljaj,ne mislim da skroz prestanes da pises naravno,ali garantujem da nisam jedina kojoj sve to smeta.Cute ljudi jednostavno i cekaju da ti dosadi.Nije poenta u broju postova i da li si napunio kvotu-vec i da to ne smara-a vec je pocelo tesko da smara.
Jos jednom-skroz si mi ok i nemam nista protiv tebe,pokusaj samo da se stavis u tudju kozu... :sigh: :sigh: :sigh:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!