Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by jukieDobro jutro radni narode Crne Gore. Meni je jutro negde oko 13:00 h, pa dok se razboravim...Ovde u Tjuran-City ne pada kiša ali neki grozno depresivni oblaci me bacaju u još dublju bedu. Kroz prozor vidim "zelenu travu doma mog" i polovinu breze koja pupi. Ruralni pogled, ali lep. Ne volem BG otkako sam proveo u Francuskoj ulici ?etiri godine u OŠ "Ðuro Ðakovi?" se zvala. Kako se sad zove ne znam. Bg je mnogo brz za mene.
Dobro jutro Gari, evo pijem kaficu. Kroz prozor vidim potoke vode i dvostruke kolone automobila, pa mi se ?ini da danas nigde ne?u i?i i da ?emo se puno razgovarati...
Originally posted by StripiNema Šaban! Aut Šarac aut nihil! Ne se?aš se nekada je bila reklama za neki vinjak "Cezar", pa reklama bila "Aut Cecar aut nihil" /ili Cezar ili ništa/.Originally posted by gariNijesam reko Šarca, nego Šabana. Moji se korijeni ipak vuku iz Bosne
Ta?no sam znao da si asexualan tip glede širine i dužine. A ovamo mene smaraš da ti šaljem sliku mog Šarca?
Originally posted by taurusEh-MALO! Pa nisam ja baš tako skroman. Fali mi malo više nego što pretpostavljaš, ali sam rešio da se uzdržavam i živim asketski /flagelanti/. E sada ?e ti Jukie na?i ko su bili flagelanti i ko su još i sada. Da vidimo znanje a da ne otvorite Google ili Yahoo...
Gariju fali malo jebac*ine!
Originally posted by kiss addictBas tako.
Prikolica se vratila sa neplaniranog odsustva od 24h ( ), pa se u teta Dacinom odsustvu prika?ila gdji Žiki?
Originally posted by jukieKorisnik dana je GARI sa 74 poruka /16.04. u 15:50 h.
Korisnik dana je Živadinka Žiki? sa 70 poruka.
Eto zašto Gari juri Živadinku, ho?e da njegova bude poslednja.
Originally posted by jukieAha, ali nisi video da sam održao obe?anje i prešao 2 000 postova i dobio i PETU ZVEZDU i postao "galakti?ki masturbator"? Sada od?ekujem titulu "intergalakti?kog drkatora". Od UniCorna.
Korisnik dana je gari sa 131 poruka
A, gari, popravljaš se...
Originally posted by gariE pa ?estitam , i vreme je bilo (ne mogu da naðem gde smo ra?unali kada ?e se desiti sretni trenutak; znaš li u koliko je to sati bilo?)
Aha, ali nisi video da sam održao obe?anje i prešao 2 000 postova i dobio i PETU ZVEZDU i postao "galakti?ki masturbator"? Sada od?ekujem titulu "intergalakti?kog drkatora". Od UniCorna.
Originally posted by kal zakathQQ kako nisi imao... Pa to je rudnik, kad bolje pogledas, mogao si da premeris prste i ispostavis rezultat na analizu.
Blago tebi kada ti on doðe samo kao meteorološki fenomem. Meni njegov verbalni tsunami više li?i na prirodnu katastrofu, pa sam ju?e ?ak hteo da tražim azil u Estrogen fixu. Jest da tamo ne bi imao šta da pišem, ali mislim da je to mala cena za sa?uvanje ono malo živaca što su mi još ostali.
Originally posted by m..
QQ kako nisi imao... Pa to je rudnik, kad bolje pogledas, mogao si da premeris prste i ispostavis rezultat na analizu.
Originally posted by gariAli KO???
?udno, da vam ne smeta neko drugi ko se ovde proserava malo više od mene.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!