Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by xfreelancerJes' ti normalna?!
godine: jes' da nije lepo da se dama pita za o'vo al kad mora 'ajd da kazem. kI biblija sam stara- 29 jos svega par meseci a ondak nacinjem i 4. banku
visina/tezina: ovo je jos manje uputno za odogovriti, osobito kada je u pitanju dama u godinama kao ja. medzutim, kao obedient citizen evo statistike novijeg datuma: 175/65 (prelamam se i presamicujem dok 'odam, prosto sam nestvarna od vitkoce)
kosa: farbana u arkticko plavo, frizura bez oblika. blurb- kao metla kada upadne u peroxid ili krec.
oci: zablje zelene, podlog i namrgodjenog pogleda sa sitnim borama koje su se pojavile pre izvesnog vremena.
posao: dozivotna landlady (ovom prilikom porucujem stanarki da mi izmiri dugovanja za tekuci mesec kako ne bi pala krv! jes' cula, nesavesna i nesuvisla zenturaco!). skole sam zaHebala te se kotrljam sasvim polako. do penzije cu da zavrsim. bar sam temeljita maximalno.
zodijacki znak: deva u deminutivu/ kantar
marital status: u srecnoj simbiozi i ekvilibrijumu sa samom sobom.
smejem se: stalno se cerekam, mada bi trebalo da povedem racuna jerbo imam par crnih plomAba koje umeju da zabljesnu tom prilikom. a i ne mog' se po'valiti melodicnom bojom glasa.
placem: uglavnom zasuzim tokom cerekanja a bas cmizdrim kad me izbezumi neki clan porodice.
pijem: mrzim vodu, al' rekose mi da cu biti sva toxic k'o britni ak' nastavim sa tom tradicijom, pa sad srknem povremeno. volim malinji sok, al' fabricki, ondak neke gazirane tj. sve, i visnjevacu al' domacu. pivo volem, al bez pjene. vino jok, mada vermut obozajem. jest', volim i koktele i zenska pica. kafu samo nes. ovu tursku cak i ne umem da skuvam te uvek ispadne abortusa koja moz' i da upokoji nekoga sa slabijim srcem.
jedem: e, ova kategorija seze do u bekonacnost. elem, bolj' da reknem sta ne volem: pi'tije, kavurmu, cvarke, gudetinu, ovcetinu, kravetinu, jaretinu, supu, cveklu (bljaaaak), ribu (osim tune i lososa) i sve ostale plodove mora. to bi bilo sve.
pusim: jok. nikad.
droze: tek to jok. samo ponekad pri migreni popijem neke medikamente trankvilizirajuceg tipa.
volem: zivuljke, sve, a osobito kucke i macke, da zgubidanim i plandujem, mlatim praznu slamu sa pojedinim osobama, da pesacim po ekoloskim sredinama, more, leto, paklenu vrucinu da mog' da razgolitim vito telo, da zderam u meku, da vozim biciklice mada ga at the moment ne posjedujem, da ceprkam oko kompa i bavim se piraterijom, da po vasceli dan slusam muziku i majem se okolo. bas ono sto bi se i ocekivalo od zenturace koja meri tries leta: ozbiljnost i savesnost, sa zacrtanim zivotnim ciljevima.
mrzim: jok vala, tu emociju ne poznam najbolje. samo povremeno zelim nekoga da sibnem i slomijem mu vilicu, ali to je valjda bes. that's all.
bojim se: trenutno nicega. valjda ce tako i ostati.
osobina: mozda nije osobina al' cijenim intelEgenciju, iskricavost, duhovitos'...nije da padam na dobrotu, iskrenost i veliko srce. i know, bitch sam. ipak.
final destination: elem, sva tropska, oz, nz, moze i uk+ireland iako nije bas toplo...ma nem pojma, samo sto dalje from here.
muzika: he, ovde ne mogu da odgovorim jerbo bih presla na drugu stranu. okvirno: mainstream, klasika (ovde nikako mainstream), acid jazz, nsto sto se 90-tih zvalo alternativa...uh, ova lista ne valja, al nema veze.
film: wow. vazi isto kao i za muziku. uglavnom, obozavam zlatno doba holivuda, francuski i brit film, neke teske drame, tu i tamo neku kinky & twisted komediju. mrzim titanik from the bottom of my heart, ne mogu da podnesem teen komedije, domace filmove poput ovih koji se sada snimaju. volim underground i nezavisnu produkciju ako je am film u pitanju, hitcha, kad me nije stra' neki azijski horror....e i crtice obozavam.
nick: very complicated to explain.
avatar: eh, dopadnu mi se ova umetnicka fotka, a i imam i vrlo tanko lisce na nogama, pe eto...
Originally posted by JumboJumbo, ko mi je na Nostu medju prvima pozeleo dobrodoslicu? Bas sam se obradovao kad mi je Dina smsovala da si dosao i ovde.
Cao svima Ja sam svez Mislim nisam ali kao da jesam posto sam se kao, mislim registrovao odavno ali nisam mogao da se setim lozinke i ove boje na forumu me zbunjuju
Originally posted by Jumbo
registrovao odavno ali nisam mogao da se setim lozinke
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!