Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by Kittrieaaaaaaa no way, dobila sam adsl, mislim da ne?u videti živu dušu neko vreme
pa, zence drago mi, poradi na tome vec jednom , da ti ne dodzem ja
Originally posted by waterlily
Tinejdz godine, nalozenost na tipa u zutoj jakni. Vodeci pijanu drugaricu u wc, stigla sam gorepomenutog decka, zamolila ga da se pomeri, a kada sam shvatila da je iza njega zid, najnormalnije sam se obratila drugarici koju sam nosila na ramenu sa recima "hajdemo, ovde nema nikog od nasih!" Mislim, gde??? U zidu???
Originally posted by Živadinka Žiki?Jao Žico-koji blam?! I šta si radila-platila u nakuri, pardon NATURI?
Ihaj, blamovi.
Imala sam ih bas dosta. Secam se da sam se nedavno izblamirala u prodavnici. Nakupovala sam svega i svacega, a kad sam dosla na kasu shvatila sam da sam zaboravila da ponesem novcanik.
Originally posted by bambolaA jel "okidanje" bilo u stilu "ciju" ili "vruuuum"? Mislim, ne znam ti kalibar i koliko decibela si u stanju da izazoveš? Ništa nije ozbiljno ako stanari solitera nisu pomislili da je-zemljotres.
Poslednji-prdnula u liftu dok su se zatvarala vrata-i u tom trenutku uleteo komsija..BRUKA!
Originally posted by gariNije stvar u zvuku vec mirisu...Ja pocela da pravim face,u fazonu-Ko je mogao tako nesto da uradi...ali sumnjam da je komsija poverovao.Isuvise je `svez` bio `miris`.Skoro se nisam gluplje osecala...Originally posted by bambolaA jel "okidanje" bilo u stilu "ciju" ili "vruuuum"? Mislim, ne znam ti kalibar i koliko decibela si u stanju da izazoveš? Ništa nije ozbiljno ako stanari solitera nisu pomislili da je-zemljotres.
Poslednji-prdnula u liftu dok su se zatvarala vrata-i u tom trenutku uleteo komsija..BRUKA!
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!