Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By Ulix
Kako su vaši roditelji reagovali kada ste se autovali?
Koliko dugo im je trebalo da to prihvate, kakav je vaš odnos bio neposredno nakon autovanja, kakav je danas (koliko je
od tada vremena prošlo)?
Kako ste to uradili?
Kada to uraditi?
Kako znate kada je "pravi" trenutak?
Ako pravog trenutka za tako nešto uopšte ima...
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
ja imam jednu ideju, ne znam koliko je razumna. mislim na mamu, posto me boli uvo sta ce mi otac reci. jednom je pocela da gleda Brokeback, dok sam bio u kupatilu. nije videla nista "zanimljivo", no rekla mi je da bi htela da odgleda film. sad si mislim, da joj dam da odgleda ceo film, pa na kraju da joj kazem ( mada sam 99% siguran da ona to vec zna ). Sta mislite?
Korisnikov avatar
By Adenim
Nekako me je strah, bas sam picka.

Ne znam sta me kochi, jos uvek cekam taj pravi trenutak koji ne prepoznajem. Ne bih da banalizujem jedan tako bitan deo mene i kazem onako usput, a opet s druge strane mi je moja seksualnost dovoljno banalna da se njom ne bavim.
Korisnikov avatar
By Tweety
nemam odgovor ni na jedno pitanje:( pokusao nekoliko puta da im kazem, ali odustao na samom kraju i shvatio da treba cudo da se desi da im ja to kazem...
Korisnikov avatar
By Adenim
Jel postoji ovde neko ko je rekao da nam kaze kako je prosao?
By just!N
Originally posted by Adenim

Ne znam sta me kochi, jos uvek cekam taj pravi trenutak koji ne prepoznajem. Ne bih da banalizujem jedan tako bitan deo mene i kazem onako usput, a opet s druge strane mi je moja seksualnost dovoljno banalna da se njom ne bavim.
Prica mog zivota...ne bih bolje rekao... :up: ...jos ne mogu ali nameravam to da uradim i voleo bih da to kazem dok imam pored sebe osobu koja ce me podrzati, pomoci u pocetku, biti uz mene i sl...tad ce biti pravi trenutak...bar jedan ako se moze nazvati 'pravi'.... :meda: :mazi:

colonia_boy - probaj...ja sam tako hteo dok sam sa mamom gledao seriju "Undressed" - epizoda o vezi dva gay momka ali komentari nisu bili sjajni pa sam odustao...ali nije losa ideja uz taj film...mozda ga pustim i ako osetim da je ok trenutak za to - kazem! Javi sta si uradio...
Korisnikov avatar
By dimitriades
mama je srcani bolesnik i nemam nameru da joj ikada kazem. tata bi bio smoren 1 dan ali bi ga proslo (samo dok ne sedim na hladnom betonu).

brat bi me zajebavao i ucenjivao.

ali sam siguran da, kada bi roditelji saznali, boleo bi me qurac za ostale i vise se ne bi skrivao (na ulici poslu u familiji...)
By just!N
Uuuhh... :doh: ...i moja je ali opet...ne znam...ni ja ne mogu jos da kazem...ko zna....mene vise brine cale...ali iskreno manje mi je vazno sta on misli...
Korisnikov avatar
By dimitriades
izgleda da dobar deo pedera vise drzi do majcinog nego do ocevog misljenja.
By just!N
Nisi razumeo...jednostavno vise me brine ona posto ima problema sa zdravljem ali znam da ce to podneti ok...naravno da mi je vazno ocevo misljenje...ali lakse bih podneo da se on nervira oko toga a znam de nece posto je taj tip osobe...ali kad dodje vreme mislim da cu prvo njemu reci... ;)
Korisnikov avatar
By Hybrid
Ja nisam rekao, i isto ne znam da odgovorim na ona pitanja odozgo...
Ne verujem da ce u skorije vreme bilo ko od njih saznati bilo sta od mene. Kad god mi je padalo na pamet da bih mogao reci, mnogo se oneraspolozim jer se skoro uvek desi da bas u tom momentu roditelji zajedno gledaju film sa pojavljivanjem nekog slicnog, i komentari su bas bili grozni. :evil:
Nije vreme, ja nisam spreman za to, a kamoli oni
Korisnikov avatar
By ::fy::
:wow: Da li je mogu?e da ne postoji niti jedan peder ili lezbejka na ovom forumu za koga roditelji znaju? O ?emu onda mi pri?ama kada govorimo o homofobiji, prihvatanju i shvatanju, kada nismo spremni ?ak ni rodjenim roditeljima da kažemo :puzzle:

Ja sam sa mojima skoro razgovarao o sexualnosti. Moja keva nije znala ni šta je heterosexualnost, a kamoli ostali pojmovi. Poprili?no sam siguran da je mojima ve? sve jasno. Keva me je direktno pitala da li sam peder. Priznajem da nisam bio spreman da kažem "da, mama, ja sam peder", ali nisam ni negirao (ja i nisam peder, ve? biseksualac).

S obzirom da sam tek pre 3 meseca prvi put u životu spavao sa muškarcem, a da moji ve? znaju za mene (to se naprosto vidi iz svakodnevne komunikacije); mislim da ?u negde u junu biti spreman da im kažem i to zvani?no "da" :-)

Što se ti?e "pravog trenutka" - nije stvar u tome re?i im da ste gay i završiti s time. Moja taktika je da mojima pokušavam da objasnim (nau?no, ?injenicama) šta je homoseksualnost, a šta biseksualnost i kada im to uðe u glavu više ne?e biti problem re?i im.

Ulix-e, potpuno sam siguran da ?e vremenom tvoji prihvatiti ?injenicu da im je sin gay (pogotovo ako u životu imaju liberalna shvatanja). Moj ?ale (koji je ina?e veoma homofobi?an) je za samo par nedelja prešao fazu od "ubi?u ga" do "šta ti radiš je tvoja stvar"! To još uvek ne zna?i da je on prihvatio tu ?injenicu da sam gay, ve? samo da polako shvata da on to ne može promeniti i da se homoseksualac ne postaje odjednom. Sada ?e verovatno nastupiti faza negiranja i nepri?anja o tome, a do?i?e vreme kada ?e pozvati mog de?ka na ru?ak da ga bolje upoznaju (što se ina?e ju?e i desilo ali je Paki imao status "druga" :D )
Korisnikov avatar
By MARQUE
ne planiram im re?i još skoro .. stanarina je jako skupa tako da bi ipak još neko vrijeme htio ostati doma, barem dok fax završim ... a pošto mi se stari fura na "macho homofobi?ne frajere" bolje bi prihvatio da mu kažem da sam serijski ubojica i da žrtve držim u ormaru u svojoj sobi nego da sam peder ... uostalom, jako malo kontakta imam sa njime, ne govorim mu niti neke "banalne" stvari o svojem životu jer za sve ima komentare koje jednostavno ne želim slušati, strogo smo službeni u zadnje vrijeme i tako mi najbolje odgovara...

što se mame ti?e .. njoj bi i mogao re?i. Ona je ?ista suprotnost od starog. No, ne želim je "uvaljivati" u svoj osobni život. Znam da bi se ona onda živcirala što stari ne zna a ona zna ... i ovako ima drugih problema u životu i ne želim joj još i to nabiti na leða...

što se sestre ti?e mislim da ona ve? zna.. pro?itala je ve? par puta moje sms poruke, vidjela history u browseru ... pa ?ak i "slu?ajno" gurnula umjesto instalacijskog CD-a za Nero - DVD na kojemu je mogla sve saznati (ako do tada nije) ... sav sam protrno kada sam vidio moj dvd u njezinom laptopu, ako je ve? njuškala po njemu mogla ga je vratiti natrag na mjesto da ja ne skužim da je kopala po mojim stvarima, a ne ovako :mad: Unato? svemu tome oboje se pravimo mutavi kao da ništa ne znamo, i tako mi trenuta?no najbolje odgovara... iako njoj planiram prvoj re?i (ako više ima što za re?i), no ne još ... još mi malo treba vremena :duh:
By just!N
Wow...pa super ako je takva situacija kod tebe...ja sam zaista pokusao da nadjem pravo vreme i nacin ali samo se iznerviram posto vidim da nisu zainteresovani za razgovor tog tipa...vidim da jos nisu spremni i nekad imam osecaj da znaju da se nesto (samo ne znaju sta) desava i da hoce da pricamo o tome ali ni oni ne zele... ja isto nisam spreman da kazem sad...razmiljao sam da li da to uradim na ovom raspustu ili krajem juna...ne znam...drago mi je za tebe ForeverYoung... :up: :mazi: :hug:
By just!N
[quote]Originally posted by MARQUE

što se sestre ti?e mislim da ona ve? zna.. pro?itala je ve? par puta moje sms poruke, vidjela history u browseru ... pa ?ak i "slu?ajno" gurnula umjesto instalacijskog CD-a za Nero - DVD na kojemu je mogla sve saznati (ako do tada nije) ...

MARQUE - Veruj mi da su se desavale i mnogo gore stvari! Ne znam ni sam kako se izvucem...mislim....moja sestra se pravi luda...ne pricamo o tome a zato svaki ponedeljak ona mene pita:"Je l gledas Queer As Folk veceras?" I da...cesto sama (ne znam zasto...valjda je ukapirala da sam osetljiv na tu temu) mene zeza tipa:"Ko zove?Novi decko?" ili kaze mom caletu kad me pita za devojku:"Ma pusti ga...ima decka..." moj se smeje a ona kaze:"Pa znaci ne smeta ti?" a on tad :mad: !! Ja samo cutim...niko me nista posle i ne pita... :meda: ....katastrofa....evo...veceras ce da me zeza da mi je na TV-u serija...njoj i ne moram da priznam.... :smeh: ...opet ona sve ovo u sali govori...mislim da bi pevala drugu pesmu da ja potvrdim! :bubblegum:
Korisnikov avatar
Originally posted by just!N
...ja sam zaista pokusao da nadjem pravo vreme i nacin ali samo se iznerviram posto vidim da nisu zainteresovani za razgovor tog tipa...vidim da jos nisu spremni i nekad imam osecaj da znaju da se nesto (samo ne znaju sta) desava i da hoce da pricamo o tome ali ni oni ne zele...
Veruj mi - ZNAJU šta se dešava ali još nisu spremni otvoreno da te pitaju i da pri?aju o tome. Mojoj kevi je trebalo tri meseca (ne ra?unaju?i naravno sumnje od predhodnih godina) da bi me otvoreno pitala da li sam peder.

Bez obzira što se tebi tako to sada ne ?ini, to je upravo po?etak vaše "konverzacije". Kada budu skupili hrabrost, o?ekuj njihova pitanja, komentare, prepirku, pa ?ak i pretnje. Veruj mi bolje je da sam zapo?neš temu i njih iznenadiš, nego da oni tebe jednog dana iznenade. Ja to nisam shvatao kada su mi drugi govorili, ve? sam se našao u ?udu kada su me prvi put pitali. Samo zahvaljuju?i podršci moje :love: uspeo sam nekako da se iš?upam i naðem prave odgovore na njihove pretnje.

U svakom slu?aju, želim ti puno sre?e nadalje :kiss:
Korisnikov avatar
By tramp
Originally posted by ForeverYoung
:wow: Da li je mogu?e da ne postoji niti jedan peder ili lezbejka na ovom forumu za koga roditelji znaju?
moji znaju oboje
Korisnikov avatar
@tramp :hail:

Onda ti najbolje možeš odgovoriti na gore postavljena Ulix-ova pitanja!
By just!N
Hvala na savetu....ali ja to i kazem...cekam da nadjem nekog ko ce biti uz mene da me podrzi i pomogne mi u tom periodu...do tad ne zelim da im kazem...kad se pojavi neki sjajan decko koji me voli i ja njega onda cu reci sam i otvoreno pricati o svemu...do tad ne mogu da im kazem....drago mi je zaista zbog tebe i hvala na lepim zeljama (ovde i u drugoj temi... :love: ).... :mazi: :hug: :meda: :love:
Korisnikov avatar
By MARQUE
Originally posted by just!N

MARQUE - Veruj mi da su se desavale i mnogo gore stvari! Ne znam ni sam kako se izvucem...mislim....moja sestra se pravi luda...ne pricamo o tome a zato svaki ponedeljak ona mene pita:"Je l gledas Queer As Folk veceras?" I da...cesto sama (ne znam zasto...valjda je ukapirala da sam osetljiv na tu temu) mene zeza tipa:"Ko zove?Novi decko?" ili kaze mom caletu kad me pita za devojku:"Ma pusti ga...ima decka..." moj se smeje a ona kaze:"Pa znaci ne smeta ti?" a on tad :mad: !! Ja samo cutim...niko me nista posle i ne pita... :meda: ....katastrofa....evo...veceras ce da me zeza da mi je na TV-u serija...njoj i ne moram da priznam.... :smeh: ...opet ona sve ovo u sali govori...mislim da bi pevala drugu pesmu da ja potvrdim! :bubblegum:
Hehe ... ja samo ?ekam dana kada ?e moja sisterka to isto i mene po?eti ispitativati. zapravo jednom me je ve? i pitala jel sam peder. Sje?am se jedne subote pita ona mene zašto nejdem van... ja njoj fino kažem da je Tino (best frend) bolestan i da mi se neda i?i sa nikim drugim; izmeðu ostalih niti sa Anom (curom iz susjedstva sa kojom sam ?esto izlazio prije). Pita ona mene zašto nejdem sa njome van kao pa super je ona cura (njih dvije se poznaju); a ja tukac njoj iz šale kažem "pa eto ne želim ve?eras žensko društvo" .. i ona ko iz topa "Jel si ti peder?" ... ja pocrvenio, probljedio, kao da mi je kamen na glavu pao, skroz zbunjen - "daj se ne zajebavaj" .. ona opet "ne stvarno, pa ko da je to bed ako jesi" ... ja ono ve? napola bijesan "pa nisam i pusti me na miru" .. :mad: .. i zamolio je da izaðe van iz moje sobe jer "nemam vremena za njezine provokacije" ... :evil: ... šokirala me je u samo jednoj re?enici :cut:

A što se Queer As Folka ti?e.. jednom je upala u sobu kada sam to gledao i pita ona mene kaj to gledam .. ja ono "a neka serija" .. a ona koja serija? ... e u tom trenutku mi niti jedna jebena serija nije mogla pasti na pamet ... ja "a neka ameri?ka" ... a koja? ... ja "joj daj se gubi u svoju sbou i pusti me na miru" :mad: ... kasnije sam slagao da je to bila druga sezona Ku?anica, no vidjela je par gay scena kakvih bogme nema u ku?anicama :cut:

Eto, fala Bogu pa još ne izbija šale kao tvoja, osobito to ne ?ini pred starim ... kastrirao bi je da mi to radi... :evil: .. ina?e je 3 godina starija od mene :kosa:
Korisnikov avatar
By tramp
jeste da sam ovo vec drugde pisala ali ajde jos jednom:
mami sam jos pre nekih deset godina da sam bi (bila tad), pa onda kad sam prikljucila i trans osobe a odlucila da ne podrzavam binarnost roda rekla joj da sam multiseksualna, onda kad sam prestala da se seksam sa M2M rekla joj da sam lezbejka ... sve u svemu nista joj nije jasno, ja jos uvek pokusavam da joj objasnim pojam queer ... inace na biseksualnost je bila totalno OK, cak joj bilo interesantno i komentarisala da steta sto nju zene ne zanimaju jer je ljuta na muskarce (ovo je bilo nakon razvoda) i cak je rekla kako je sa prijateljicama pricala i kako sve misle da bi im bilo lakse da su lezbe i tako .... i onda kad sam joj rekla da sam lezba ja nisam ocekivala neki veliki sok medjutim nije bas bilo tako ... prvo je bilo plakanje i kukanje i ja sam sebicna i ja imam problema sa muskarcima zbog oca i razvoda i ja sam mnogo nezna pa mi odgovaraju zene i bla bla bla i tako i onda se i to smirilo pa je krenula da me davi sa decom i onda kad sam joj objasnila da cu imati dete ako to zelim nevezano za pol partnerke smirila se malo ... sad povremeno dojavi kad nesto na tv vidi vezano za homoseksualnost ili kad je videle neke brosure o gej pravima ... dakle uglavnom se pomice u pozitivnom pravcu, mislim u godinu dana je presla od soka do prihvatanja ... ono sto me jako nervira je sto ima neke religiozne oko sebe koji joj ispiru mozak crkvom (cast onima koji su religiozni i ne ispiru mozgove ali ja ovde govorim o specificnim slucajevima)

otac - rekla mu prosle zime, dakle godinu i po, od tad uglavnom ne govori sa mnom ... inace je izjavio kako je to neprirodno, kako to nije stvar ponosa i identiteta, trazio od mene da ja to drzim "tajnom" na sta ja nisam pristala i od tad se ne javlja ...

ni jedno od njih nije sasvim sazvakalo cinjenicu ali mama prihvata bolje, ali mama je i inace liberalnija a otac je pun sebe i ponekad mi se cini da mu je gore sto sam ja out&proud nego sto sam lezbejka ... jer on ne moze da se "ponosi" sa mnom e sad ne mogu ni ja sa njim jer je homofob pa smo se onda valjda uzajamno razocarali

ja mu se javim za rodjendan i novu godinu mailom na koje on ne odgovara, ja kad odem u Tuzlu (u kojoj on zivi) prenocim kod prijateljice, njegovu stan posetim najvise zbog sestre i donekle zbog sestrine majke koja je OK zena, on se javi i onda me ignorise

inace verujem da ce se to sa vremenom srediti ali ako se i ne sredi ja sam uradila ono sto sam trebala i nije mi zao

malo me zacudilo sto je on bio u tolikom soku jer sam ja godinama donosila slike sa prajdova, video je sliku sa "freedom to marry" gde se ja udajem za curu, ljubimo se ... imala duga zastavu u sobi i roze trouglove, organizovala gay i lezbejski filmski festival, pisala radove i predstave vezane za queer tematiku... ali on je valjda sve to racunao u nekakvu moju opstu liberalnost... :doh:

kad je pravi trenutak?
pa valjda ne postoji pravi trenutak nego treba izracunati sta se gubi a sta dobija i glavom u zid :bubblegum:
By High Maintenance
ja ne planiram da im kazem,bar ne u skorije vreme...ne petljaju mi se u zivot a meni tim potezom nista lakse ne bi bilo....samo mozda teze jer bi tada verovatno dobili potrebu da znaju i ono sto ih do tada nije interesovalao...

mislim da bi keva katastrofalno reagovala i zato i nemam nameru da joj kazem...sto ce tice oca mislim da bi on to bolje podneo...mozda zbog toga sto je od detinjstva a i sada zivi van Srbije to uticalo na njegove stavove...nema neke preterano pohvalne komentare o gay populaciji ali je daleko od homofoba. U svakom zlucaju,bez obzira na situaciju uopste i ne planiram niti razmisljam o tome da im se outujem :)
Korisnikov avatar
By Zibro
treba da se pomirimo da neki ljudi takvu informaciju jednostavno ne mogu da prihvate cak i ako nas vole najvuse na svetu ,
( moja keva ) mislim da u takvim situacijama treba postovati njihovu zelju da ne znaju ...
samo treba realno sagledati situaciju i skapirati da li su roditelji u toj kategoriji ili nisu ... ako nisu onda ni comming out nece biti veliki problem , tj bice frke neko vreme ali ce posle sve biti mnooogo mnooogo lakse
Korisnikov avatar
By Seaman
Ja nikada necu roditeljima, jednostavno oni to ne bi razumjeli i bilo bi im tesko.Nisu to zasluzili. Jedva je i sestra prihvatila tj mislim da i nije prihvatila jer uopste o tome ne razgovaramo.
By just!N
MARQUE - Nista me ne pitaj...mene muka uhvati kad pocne da me provocira a jos je mladja od mene!!!!! :evil: Ali smesno je dok se i drugi smeskaju...kad naprave ozbiljne face ja odmah :blush: !!! :)
Korisnikov avatar
By Tot
Ja sam bio izlozen svojevrsnoj torturi od strane jednog roditelja zato sto je saznao da sam gay ali se nisam otvoreno autovao izvesno vreme. Sve mnogo zavisi i od samih roditelja i njihovih vidika. U mom slucaju gomila najgorih predrasuda mi je pljusnuta u lice i verovatno je jos gori od drustvene diskriminacije taj negativan odnos roditelja ili je bas on ogledalo i najžeš?i odjek takvog drustvenog stanja svesti. Mada tu ulogu igraju i specificne porodicne okolnosti, psihi?ka konstitucija roditelja itd.

Svejedno, nemam razumevanja za roditelje koji odbacuju svoju decu zbog seksualne orijentacije. Dobri roditelji moraju uvek biti na starni psihickog zdravlja i razvoja svoje dece. I kad tad prihvate, moraju prihvatiti...mislim dobri roditelji...ne mislim na ne-roditelje ili kvazi(anti)roditelje.

Alphatrione je svojevremeno postavio temu o školi za roditelje. To je u ovakvom slucaju pogotovo opravdano...humanisticki koncept pomaganja roditeljima u specificnim situacijama, s tim sto bih ja to namenio svim roditeljima jer se zaista ne zna sa kakvim problemima vaspitavanja se roditelji mogu suociti a dete i mlado ljudsko bice ima prava na neometani razvoj i svu pomoc tokom tog razvoja pa s obzirom na opste stanje svesti u ovoj zemlji roditelji bi se tu imali sta nauciti.

Tako da sam ja kasnije, nakon nekog duzeg vremena rekao da sam gay i posle je to prihvaceno. Nisam prestao biti sin svojih roditelja niti su me se oni odrekli. ali je trebalo vremena da se to prihvati.

I mislim da sam u svojoj situaciji u kojoj se znalo za moju seks. orijentaciju a ja ostajao neodredjen po tom pitanju pogresio jer je trebalo ranije da kazem. Bilo bi mi lakse oko nekih stvari. To je osvrt na moje iskustvo i nije savet posto licne okolnosti veoma variraju.
By Thomas
Originally posted by Ulix
Evo, danas sam se autovao mami i bratu, koji je to ustvari vec znao.
Za matorog me ama bash zabole.

Prvo je bila malo zbunjenja. Rekla je, da joj tako neshto nije bilo ni na kraj pameti.
Prvo pitanje bilo je: "pa od kada to " (hahahaha.... :smeh: )
Nisam mogao, da se ne smejem:
"Pa znash mama, kod mene se to vuce...
...onako kronicki...
...josh iz detinjstva."
...usledilo je strucno objashnjenje i 2 sata dug razgovor, z Madonnom u pozadini, naravno.

:dance:

Koliko dugo im je trebalo da to prihvate, kakav je vaš odnos bio neposredno nakon autovanja, kakav je danas (koliko je
od tada vremena prošlo)?
Mislim, da je to odmah prihvatila, i obecala je, da nash odnos nece da se menja....
...iako kaze, da je to njoj josh uvek neprirodno.

:meda:
Kada ste to uradili?
17. jun 2006 u dvanest sati.

Kada to uraditi?
Kako znate kada je "pravi" trenutak?
Ako pravog trenutka za tako nešto uopšte ima...

Ako imash zelju, da se autujesh roditeljima, mislim da ti je najbolji trenutak, da to uradish tada, kad budu oni najsrecniji i najzadovoljniji.
Recimo kad diplomirash, rodjenje ili slicno.

Btw, zena nije ni plakala...
...sto me je jako radovalo, jer podnosim sve osim njenih suza.
Cak je izrazila zelju, decka da upozna...

:setnja:
Korisnikov avatar
By Escobar
Za caleta me boli k.... Nikad ga nije bilo briga za mene, zasto bih se brinuo da li uopste zna da li disem, a kamoli s kim spavam, i kako to prihvata...

E sad, keva zvanicno ne zna, ali mislim da naslucuje, jer stalno poteze pricu o devojci, toliko da to ukazuje da ima problem sa mojom sexualnoscu. Mislim da bi to bio ogroman sok za nju, tako da nisam spreman na taj korak. Iskreno mislim i da nema potrebe, jer ne zivimo zajedno, tako da sve funkcionise prilicno ok...
By Ulix
Originally posted by Thomas

Evo, danas sam se autovao mami i bratu, koji je to ustvari vec znao.
Za matorog me ama bash zabole.
Cestitam. :)
Mislim, da je to odmah prihvatila, i obecala je, da nash odnos nece da se menja....
...iako kaze, da je to njoj josh uvek neprirodno.

:meda:
Par dana kasnije:

a) jel postavlja pitanja?
b) da li vas odnos pokazuje tendenciju da se menja (na bolje ili gore)?

Ako imash zelju, da se autujesh roditeljima, mislim da ti je najbolji trenutak, da to uradish tada, kad budu oni najsrecniji i najzadovoljniji.
Recimo kad diplomirash, rodjenje ili slicno.
Naravno da imam zelju da im se autujem (ko nema?), ali sada u ovom momentu svakako nije pravo vreme, zbog nekih problema koji su se skoro pojavili i koji, iako se ne ticu mene direktno, imaju uticaja na raspolozenje mojih roitelja.
Ne bih da budu neuroticni i pre nego sto im kazem. :P
Btw, zena nije ni plakala...
...sto me je jako radovalo, jer podnosim sve osim njenih suza.
Cak je izrazila zelju, decka da upozna...

:setnja:
I mene bi suze dokrajcile.
Zato bih se radije autovao prvo ocu, pa tek onda majci.
Tata je stalozeniji po prirodi pa bi to prihvatio mirnije i onda bi i nju umirio. (A mama bi, garantujem, imala samo jednu misao u glavi: e jebiga, sad necu imati unucice... :shrug: posto je klimakterijum usmerava da razmislja u tom smeru.)

I hvala na iscrpnom odgovoru. :mazi:
Korisnikov avatar
By HARP
Nisam se autovao.........................

Kad budu spremni za to, pitace sami.... tj. majka, jer caleta skoro i da ne interesujem..........

I ko sto rece Angelina... sve ovo pisem i go sam pored kompa...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!