Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By EYA
Originally posted by Kittrie
p.s. sto se forumasa tice, mouj ( nestali :njanja: ) muz *suthek* i ja smo ,bas to vece kad smo se smuvali, pre nekih god. dana, mastali o nasoj deci :love:
al' bili smo 'pijani' pa nam oprostite :tea:
to smo vec sve isplanirali... moja deca ce da cuvaju vasu, a onda ce vasa moje unuke i tako... posle mozemo svi zajedno na zurku... 3 generacije asexualnih skakavaca :eya:

zaboravih da kazem da ja mog ex muza i dalje smatram najboljim mogucim ocem na svetu :love:
Korisnikov avatar
By Oziris
Naravno, ovde govorim o potencijalnom donoru sperme jer mi ne pada na pamet da gradim heteroseksualni zivot a sve me vise napusta ideja o nekoj brak - saradi sa prijatejem. Dakle, mozemo imati podjednaka prava na dete ali svako zivi svoj zivot!
Dakle, da je normalan, zdrav, inteligencije makar iznad 120, da nema ozbiljnih zdravstvenih problema, ozbiljnih naslednih bolesti, i jedna od najbitnijih stvari, da ima lepe zube i da vodi racuna o njima.
Korisnikov avatar
By gaylove
Originally posted by _Osiris_
Naravno, ovde govorim o potencijalnom donoru sperme jer mi ne pada na pamet da se gradim heteroseksualni zivot a sve me vise napusta ideja o nekoj brak - saradi sa prijatejem. Dakle, mozemo imati podjednaka prava na dete ali svako zivi svoj zivot!
Dakle, da je normalan, zdrav, inteligencije makar iznad 120, da nema ozbiljnih zdravstvenih problema, ozbiljnih naslednih bolesti, i jedna od najbitnijih stvari, da ima lepe zube i da vodi racuna o njima.
:cigareta:
Korisnikov avatar
By bisex-I-guess
Originally posted by tramp
1. mora biti queer nekako
2. 180-190cm visok mada to mi i nije jako bitan podatak
3. bez zaraznih bolesti
4. bez ozbiljnih naslednih bolesti u porodici
5. nadprosecna inteligenicija ili bar neki znacajan talenat
6. meni lep
:deda: potpuno se slazem.. osim ovog prvog.. to bas i ne mora ;) :tumble:
Korisnikov avatar
By Vanilje_jenta
Pa, sad ja imam par likova koji su mi na neki nacin bas neodoljivi:

1. Tom Hulce (Amadeus)- jes' da ima 50 i kusur ali izgleda ko devojcica u tom filmu. Doduse tad je imao 30.
2. Enrike Garcia- dosta muzevan
3. Marcelo Novaes- e sad verovatno niko ne zna ko je to, ali glumeo je u brazilskoj seriji "o clone" koja je kod nas prevedena kao "zabranjena ljubav", a svojevremeno je pustana na BK. Inace, seriju sam s vremena na vreme pratila iskljucivo zbog njega:)
4. Chris Noth- poslednji ali ne i najmanje vazan... ustvari on bi bio na samom vrhu lestvice kad bih birala oca svog deteta Inace omasila sam za dlaku period kad je on (Mr Big iz serije Sex and the city), ziveo u Srbiji.Mozda zato sto sam imala 3 godine :lol: Da sam znala odmah bi ga navatala da mi napravi dete. Zamisljam vec scenu gde mu deca traze autograme, a ja da mi napuni casicu :drkanje: ..... joj bolesno bre :zid: :lood: :ubise:
Korisnikov avatar
By Vanilje_jenta
glumio... ja se izvinjavam... lapsus... stidim se svoje brzoplete greske :zid:
By жњ
simple: inteligentan, zdrav, visok i lep (arijevski, zar ne ;) )
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by Smith6000
Pronalazite li nekog od forumaša adekvatnim za tu zada?u?
jednom re?ju unic0rn :love:
By RACABG
Kako bi trebao izgledati, ponašati se, što biste od njega o?ekivali?

joj bre smorio si sve vec sa temama i pricama o lezbejkama nemam nista protiv njih naravno ali decko ajde se ti lepo operises promenis pol postanes lezbejka i prestanes da vodis tudju brigu
ko o cemu on o lezbejkama
Korisnikov avatar
By Val
Taj se josh nije rodio. :D A tek na forumu...leleeeeeee, koga tu da biramo? :roll:

Jedino kod pekara da narucimo nekog po "meri". Inace nishta od idealnog... :)

Btw. lepa temica. ;)
Korisnikov avatar
By EYA
Originally posted by RACABG
Kako bi trebao izgledati, ponašati se, što biste od njega o?ekivali?

joj bre smorio si sve vec sa temama i pricama o lezbejkama nemam nista protiv njih naravno ali decko ajde se ti lepo operises promenis pol postanes lezbejka i prestanes da vodis tudju brigu
ko o cemu on o lezbejkama
ako te smorio, nemoj citati :opacupa:
zar nikad nisi cuo za mail lesbian?
tolerancija ljudi, tolerancija :sunce:
Korisnikov avatar
By TheCurseofBlondie
Originally posted by Val

Mislim, ne bih imala nista protiv da on sa svojim deckom i ja sa svojom devojkom kupimo kucicu u predgradju i zivimo zajedno.
E, dobra si Val :rotflmao:
Korisnikov avatar
By TheCurseofBlondie
visok izmedju 1.75 i 1.80, ne vislji.
lepe zelene oci, onako da idu malo na dole.
tamno smedja kosa.
ne previse maljav, tek onako a grudi nikako.
lepe zube, perfektne i bele.
ne prevelike ruke niti prevelike noge.
pametan, najbolje ekonomista.
srdacan i karizmatican.

;)
Korisnikov avatar
By Gost
Volela bih da imam dete sa gospodinom Milanom Babicem.
To je onaj gospodstven covek sto peva nezne i romanticne pesme.
On je idealan muskarac.
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Recju, FREEEEY. :love:

Kakav dasa! Vec sam sastavila i spisak imena za to devedesetoro dece. :smilegrin:
By nickbgd
Najbolji prijatelj,gay, mi je predlozio tako nesto,ali sam ga,uz osmeh odbila. On je prelep,pametan,dobar,ma savrsen! Teoretski,idealan.

Ali,ne vidim svrhu da rodim dete koje nije napravljeno iz ljubavi. Mom detetu treba da budemo "roditelji ", moja devojka i ja, a ne devojka,ja,moj najbolji drug i njegov decko. Kakvo bi to ludilo bilo...

Ja cu,zajedno sa mojom devojkom da usvojim dete. Tako cemo imati podjednakog udela u svemu i bicemo samostalne,bez dodatnih komplikacija i uvodjenja novih osoba u nas zivot.

Dobro,znam da je zakon malo nezgodan,ali postoji nacin.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!