Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Rei
U stavri ima josh problema, haos, sestrichina i ja se slozhili oko Lisa, mama je zove Milica a cale insistira da je zovemo Marina. :smeh:
Looda kuca. :lood:

Bicje ona CC na kraju :)
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Samo polako, i ja sam svom machku dala jedno ime, a kada je pokazao prve tragove svog karaktera, prozvala sam ga Neuron. :lol:
Korisnikov avatar
By gari
Lepo ti ja rekoh da je zoveš Cica /pardon/ Ceca. Možda bi i propevala.
:jerry: :praznoglavi: :sleep:
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by electra
Originally posted by Dina
I meni se svidja Lucija kao sto su rekli Svejedno i Electra. Lepo zvuci a ima i c :wink2:
lucija je meni jedno od najlepsih zenskih imena. asocira me na neko nestasno, bezobrazno, sarmantno i umiljato zensko :wink:
Meni je isto jedno od najlepsih zenskih imena ali me asocira na prefinjenost, nezavisnost, izvesnu lukavost... mada bi uz to mogle da budu i osobine koje si ti navela :wink2:
By жњ
Coco?

Channel??

:giggle:
By just!N
Joooj...ja uvek imam taj problem...moja drugarica svoju novu macku zove Pinky! :smeh: :tamoamo:
Korisnikov avatar
By KiWi
Julijana ili Mirela ili Miranda. Ne padaj u iskušenje, odmh odbaci imena Evgenija, Klara i Antoaneta! Ta tri imena su propast za mace, veruj mi na re?!
By Ljudmila
1. Matilda
2. Lukrecija (moj favorit)
3. Fanki
4. Dragica
5, Klementina
Korisnikov avatar
By gari
Nemoj da je nazivaš nikako-do?i ?e kod tebe i sama kad bude gladna. Šta je toj ma?kici? Ina?e Lucija kao žensko ime je postojalo u Rimu kao MUŠKO /Lucije/.
:piggy: :superheroj: :cut:
Korisnikov avatar
By Kittrie
Originally posted by amnesia
fifi
hahahhahaha :P
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
pre neki dans am naterao caleta da ide po komshiluku i skuplja machice od onih koji hoce da ih bace u vodu, nije bilo machica a ja sam ostao bez zimskog shala:njuska:
Korisnikov avatar
By taurus
Originally posted by Morgan Le Faye
pre neki dans am naterao caleta da ide po komshiluku i skuplja machice od onih koji hoce da ih bace u vodu, nije bilo machica a ja sam ostao bez zimskog shala:njuska:
Nema veze kada ti cale bude nasao macice imaces super bundu *ebes sal. :maji:
Korisnikov avatar
By gari
Hej, moja ženica ima bundu od "vizona" koju više ne može da nosi. A i meni je odvratna kad zamislim koliko je životinjica moralo da bude odrano da bi neko "lepo" izgledao. Ko voli bunde neka mi se javi na U2U, broj je 42-44. Ženska, braon-sivo...
:cut: :kasalj: :smug:
Korisnikov avatar
By alekzandar
Ema, Ena, Ela.. Ma, eliminisi malu! :angel:
Salim se, obozavam macke, evo, pre par nedelja mi se omacila macka, tako da , ako nekome treba crno-belo zensko mace, nek vice:meda:
Korisnikov avatar
By Delete
Ko ima kakvog tigrica da pokloni, nek` mi se javi!
By spf 3000
Originally posted by Dina
... ali me asocira na prefinjenost, nezavisnost, izvesnu lukavost...
jeste, da, vidim o cem' pricas :elf:
he.. jedno vreme sam cak razmisljala da promenim nick u lucija. ali sadasnji me odvec dobro opisuje :smilegrin:
Korisnikov avatar
By Tweety
moja drugarica ima macu slavicu... slatko:)
Korisnikov avatar
By Pipin
Pa kako ispade Lisa ako ma?ke reaguju na slovo C?!

Nazovi ti nju zato Cicolina, al da se navikne do februara. Tu ima i slovo C, ime je meðunarodno i proslavljeno, a uz to se još i slaže sa onim ma?jim Cica.
:D
Korisnikov avatar
By weatherman
Nazovi je Chinchila, to je bas slatko...:srbin:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
mazenka....za razmazenu macku..moja macka se zove Mrak a macak Spasoje....toliko o meni i imenima za macke....bila je i jedna koja se zvala optimus prajm....
Korisnikov avatar
By m..
Moja macka dugo nije imala ime jer nismo znali kog je pola. Sad se odaziva na svako ime, i sa i bez c, odaziva se i na dzugashvili i na rufus, i na monstrum, i na princeza i na lepotica i na dlakavo cudoviste... najcesce je zovem chus, i na to se odazove i kad se pravi da nije tu (to je kad sedne na stolicu ispod stola i ignorise sve zivo)... O inace je zenka ali joj se uglavnom obracamo u muskom ili srednjem rodu. jadna zbunjena maca...
Korisnikov avatar
By Rei
Spava mi sada u krilu :love:
Nece bre da se odaziva ni na Lisa ni na CC ni nikako. Samo vredi ako vuchesh neshto po podu, onda se okrece. :)
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
aaaaaaaaaa, i dok je ona predela blizu mog topolog medjunozja, osetih vibracije...
By just!N
Heheh...pa onda dzabe joj trazis ime ako ne slusa! Macka moje drugarice se nikad nije odazvala (a ima je 3 godine!)!! :smeh: :)
Korisnikov avatar
By m..
Probaj da zvizdis, ova mooja se izbezumi od srece kad neko zvizdi.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!