- 12 Apr 2006, 12:09
Eh, predjoh i ja 2000-tu poruku... Bas mi lepo stoji 5 zvezdica uz nick.
Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by garihahahaha znao sam da ces da se javish
A jel se dobija po jedna zvezdica za svaku 1000-ditu poruku? Pa kako onda UniCorn ima deset zvezdica a samo 7056 poruka. Nešto se ne slaže?
Originally posted by unic0rn?ekaj malo breee, pa ti imaš deset zvedica a nisi super adm. nego "galakti?ki separator"? Ti bi onda kao imperator trebao da uvedeš bar jednog konja u Narodnu skupštinu i da se bi doživotno dodeliš dvadeset zvezdica. Malo je-stotinu zvezdica...Doživotno! I da banuješ svakoga ko ti se približi makar i za dve zvezdice. To je imperator za mene!
hahahaha znao sam da ces da se javish
korisnici mogu imati do 6 zvezdica [preko 5000 poruka], 7 imaju moderatori, 8 super moderatori, 9 admini, 10 super admini...
10. -> 1
100 -> 2
500 -> 3
1000 -> 4
2000 -> 5
5000 -> 6
Originally posted by gariI pored svih PREPREKA uspeo sam da održim re?, jer sam uporan kao KU?E i eto u nedelju, kako sam i obe?ao stigao do PETE ZVEZDE. Živeo galakti?ki masturbator /to jest JA/.Originally posted by m..Mesec dana? He, he...Do nedelje prelazim 2000. Da se kladimo? Pa vidiš da pišem po sto poruka dnevno. Ja sam MANIJAK! Pazite se ljudiiiii...
E, bre pionircici, od trece ne brojim, a Gari ce vas prepishati za mesec dana.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!