Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by gari
E pa, što ima zlobnih ljudi-neverovatno. Sada mi je neko od MUDERATORA namestio da mi se sa svakom porukom smanjuje broj poruka u statistici. Pa neka, ionako sam rekao da me to ne interesuje, ja pi?im, pi?im i PI?I?U.
Originally posted by unic0rnPa i jeste. Neko mi je promeni šifru i nikako tri meseca nisam mogao da doðem do nje, niti mi je slata nova lozinka dok nije promenjen server. Onda sam se šlogirao kad sam video da mi je lozinka promenjena i da je to skup nekakvih brojki i slova koje ne bih provalio ni za hiljadu godina. A ovo sa statistikom rekoh da me ne interesuje. Ja pišem iz ?istog ZADOVOLJSTVA.
Isti oni moderatori koje si nedeljama prozivao da su ti zabranili pristup forumu?
zhasu
Originally posted by m..Šmrc...Buhuuu...I svi navalili na mene jadnoga što pišem kao crv ovde a imam svega 1700 postova a neki nabili i po 10 000 pa ništa /Eya/. Sad im ja smetam? Buhuuu...E pa, pisa?u sad iz inata!
uh, kud pokrenuh ovu lavinu. od sad samo na madjarskom, pa makar morala da ga ucim.
Originally posted by svejednoMa nisam skoro ni išao na "Filozofiju i religiju". Nego, ne?e ljudi teške teme da opserviraju pa sam se "ukopao" na tra?eve i zajebanciju. Ja sam ?ovek koji voli da se šali. Ali, mogu da budem i vrlo ozbiljan. Trostruka ili ?etvorostruka li?nost /skoro pa kao teta-Daca/.
E al stvarno jeste zbunjujuce. Kad sam prvi put video na 'religiji' da je na svakoj temi poslednji odgovor 'gari', pre nego sto sam razmenio i jednu rec sa tobom, stvarno sam u prvi mah pomislio da je rec o potrebi da zakucas svaku temu.
Originally posted by StripiPa ovo je kafi? a ja sam navikao da u kafi?u budem opušten. Kakvu ozbiljnost ho?eš u kafi?u i tra?evima. A Denikom i Flašikicom i Alexis JESAM opsednut. Imam i ja svojih slabih strana /debele žene recimo/.
Yebo ti ozbiljnost postova koji ili po?inju ili završavaju da Denikom/Flašikom/whatever
Originally posted by StripiBlagš Evi !!! Kad bih ja uspio pove?at nešto drugo za 3 centimetra...Nema veze što nema veze sa temom-kod mene sve može. Ja sam liberal /an/.
Aha.
Eva Longoria je uspjela pove?at dupe za 3 centimetra.
Nema veze sa temom ali kako nema ni Gari mislio sam da bi baš bilo zgodno ubacit vijest koju sam pro?itao
Originally posted by StripiA ?ija je prognoza? Fala Bogu 16.aprila ne?e biti kiše, tad sam planirao da izaðem u prirodu i po?nem da berem cve?e. Nadam se da temperakura ne?e biti ve?a od 23?
E pa jebiga, ne moš o?ekivat da svako razumije tvoje tipfelere. Dovoljno je što se svako malo bak?emo da skužimo šta si uop?e mislio re? i da li si pogodio pravu temu za to.
Hm, a i ovo je zanimljivo
Do 14. aprila srednje dnevne temperature ima?e vrednosti u granicama ili iznad višegodišnjeg proseka (od 11 do 16 stepeni). Najviše dnevne temperature bi?e od 16 do 20 stepeni, povremeno i do 23 stepena. Kiša ili lokalni pljuskovi predviðaju se oko 1, 2, 3, 6, 10, 11, 12, 13. i 14. aprila.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!