Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By gari
Originally posted by unic0rn
:lol:
Pa eto-rekoh ja...Intergalakti?ki imperator može sveeee...Sad ?u i ja da po?nem da stavljam samo smajli?e pa ?u da budem na VRHU sa 200 postova dneuvno. Haaaa....
:djavo: :cigareta: :kafa:
Korisnikov avatar
By gari
E pa, što ima zlobnih ljudi-neverovatno. Sada mi je neko od MUDERATORA namestio da mi se sa svakom porukom smanjuje broj poruka u statistici. Pa neka, ionako sam rekao da me to ne interesuje, ja pi?im, pi?im i PI?I?U.
:wcsolja: :kada: :down:
Korisnikov avatar
By spliff
to su poruke od juche (koje nestaju), tupsone.... :transprst:
Korisnikov avatar
By unic0rn
Originally posted by gari
E pa, što ima zlobnih ljudi-neverovatno. Sada mi je neko od MUDERATORA namestio da mi se sa svakom porukom smanjuje broj poruka u statistici. Pa neka, ionako sam rekao da me to ne interesuje, ja pi?im, pi?im i PI?I?U.
:wcsolja: :kada: :down:
:drama:

Isti oni moderatori koje si nedeljama prozivao da su ti zabranili pristup forumu?

zhasu :zid:
Korisnikov avatar
By gari
Originally posted by unic0rn

:drama:

Isti oni moderatori koje si nedeljama prozivao da su ti zabranili pristup forumu?

zhasu :zid:
Pa i jeste. Neko mi je promeni šifru i nikako tri meseca nisam mogao da doðem do nje, niti mi je slata nova lozinka dok nije promenjen server. Onda sam se šlogirao kad sam video da mi je lozinka promenjena i da je to skup nekakvih brojki i slova koje ne bih provalio ni za hiljadu godina. A ovo sa statistikom rekoh da me ne interesuje. Ja pišem iz ?istog ZADOVOLJSTVA.
:opacupa: :eevil: :cvetduga:
Korisnikov avatar
By bambola
Cekaj bre Gari...ti si i na queeria forumu za nedelju dana postigao nekoliko stotina poruka,i tamo si proglasen korisnikom dana(nedelje,meseca cega li?)Kako to postizes,a videh te i na lepotanima cini mi se...

Nemoj da se tripujes na moderatore,sumnjam da bi ti iko namerno menjao lozinku,svi dobiju te brojeve i slova-pa promene u sta zele...
Korisnikov avatar
By gari
Ma jeste, vokacija mi je pisanje...Bio sam i na "Queerii" i na "Lepotanima" dok nisam zbog NE?EGA mogao da se ulogujem ovde. Nigde nisam proglašen ni za šta, nego sam imao najve?i broj poruka na "Queerii" a na "Lepotanima" sa bio tre?i /iza Dionisa/. Ma ne pišem ni za kakve "zvezde" ve? mi je to interesantno.
:temperatura: :cupakosu: :bic:
Korisnikov avatar
By m..
uh, kud pokrenuh ovu lavinu. od sad samo na madjarskom, pa makar morala da ga ucim.
Korisnikov avatar
By gari
Originally posted by m..
uh, kud pokrenuh ovu lavinu. od sad samo na madjarskom, pa makar morala da ga ucim.
Šmrc...Buhuuu...I svi navalili na mene jadnoga što pišem kao crv ovde a imam svega 1700 postova a neki nabili i po 10 000 pa ništa /Eya/. Sad im ja smetam? Buhuuu...E pa, pisa?u sad iz inata!
:superheroj: :cowboy: :love:
Korisnikov avatar
By m..
Ma ja se uplasila samo...
Korisnikov avatar
By svejedno
E al stvarno jeste zbunjujuce. Kad sam prvi put video na 'religiji' da je na svakoj temi poslednji odgovor 'gari', pre nego sto sam razmenio i jednu rec sa tobom, stvarno sam u prvi mah pomislio da je rec o potrebi da zakucas svaku temu.
Korisnikov avatar
By gari
Originally posted by svejedno
E al stvarno jeste zbunjujuce. Kad sam prvi put video na 'religiji' da je na svakoj temi poslednji odgovor 'gari', pre nego sto sam razmenio i jednu rec sa tobom, stvarno sam u prvi mah pomislio da je rec o potrebi da zakucas svaku temu.
Ma nisam skoro ni išao na "Filozofiju i religiju". Nego, ne?e ljudi teške teme da opserviraju pa sam se "ukopao" na tra?eve i zajebanciju. Ja sam ?ovek koji voli da se šali. Ali, mogu da budem i vrlo ozbiljan. Trostruka ili ?etvorostruka li?nost /skoro pa kao teta-Daca/.
:gitara: :komp: :obraz:
Korisnikov avatar
By Stripi
Yebo ti ozbiljnost postova koji ili po?inju ili završavaju da Denikom/Flašikom/whatever :alexis:
Korisnikov avatar
By gari
Originally posted by Stripi
Yebo ti ozbiljnost postova koji ili po?inju ili završavaju da Denikom/Flašikom/whatever :alexis:
Pa ovo je kafi? a ja sam navikao da u kafi?u budem opušten. Kakvu ozbiljnost ho?eš u kafi?u i tra?evima. A Denikom i Flašikicom i Alexis JESAM opsednut. Imam i ja svojih slabih strana /debele žene recimo/.
:hiphip: :lol: :temperatura:
Korisnikov avatar
By Stripi
Hajde de, priznanje problema je prvi korak ka izlje?enju :yes:
Korisnikov avatar
By gari
Hajde de, priznanje problema je prvi korak ka izlje?enju :yes:
Jao, a otkuda da TI to znaš? Imaš neki problem? Le?im od strave, uroka, skidam ?ini, nabacujem i bajem, proricam i odricam...Pa biraj. Ko doðe kod Garu dobije-karu.
:hyper: :mazi: :kissing:
Korisnikov avatar
By Stripi
Aha.
Eva Longoria je uspjela pove?at dupe za 3 centimetra.
Nema veze sa temom ali kako nema ni Gari mislio sam da bi baš bilo zgodno ubacit vijest koju sam pro?itao :B
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by spliff
to su poruke od juche (koje nestaju), tupsone....
:roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao:
Korisnikov avatar
By gari
Aha.
Eva Longoria je uspjela pove?at dupe za 3 centimetra.
Nema veze sa temom ali kako nema ni Gari mislio sam da bi baš bilo zgodno ubacit vijest koju sam pro?itao :B
Blagš Evi !!! Kad bih ja uspio pove?at nešto drugo za 3 centimetra...Nema veze što nema veze sa temom-kod mene sve može. Ja sam liberal /an/.
:lood: :maji: :fige:
Korisnikov avatar
By Stripi
Da ne spominjem da su se neki dan zažvalile Nicollete Sheridan i Teri Hatcher :hvala:
Korisnikov avatar
By gari
Da ne spominjem da su se neki dan zažvalice Nicollete Sheridan i Teri Hatcher :hvala:
Eh, da je meni te sre?e da me neko "zažvalice" ?!
:vrcka: :smokin: :kiss:
Korisnikov avatar
By Stripi
?im objasniš šta zna?i rije? zažvalice možda te i usre?imo :yes:
Korisnikov avatar
By gari
?im objasniš šta zna?i rije? zažvalice možda te i usre?imo :yes:
Zažvalileeeee...Pusti malo mozak u pogon. Znaš da brzo tipkam i to je greška u tipkanju.
:love: :hvala: :nokti:
Korisnikov avatar
By Stripi
E pa jebiga, ne moš o?ekivat da svako razumije tvoje tipfelere. Dovoljno je što se svako malo bak?emo da skužimo šta si uop?e mislio re? i da li si pogodio pravu temu za to.
Hm, a i ovo je zanimljivo
Do 14. aprila srednje dnevne temperature ima?e vrednosti u granicama ili iznad višegodišnjeg proseka (od 11 do 16 stepeni). Najviše dnevne temperature bi?e od 16 do 20 stepeni, povremeno i do 23 stepena. Kiša ili lokalni pljuskovi predviðaju se oko 1, 2, 3, 6, 10, 11, 12, 13. i 14. aprila.
Korisnikov avatar
By gari
E pa jebiga, ne moš o?ekivat da svako razumije tvoje tipfelere. Dovoljno je što se svako malo bak?emo da skužimo šta si uop?e mislio re? i da li si pogodio pravu temu za to.
Hm, a i ovo je zanimljivo
Do 14. aprila srednje dnevne temperature ima?e vrednosti u granicama ili iznad višegodišnjeg proseka (od 11 do 16 stepeni). Najviše dnevne temperature bi?e od 16 do 20 stepeni, povremeno i do 23 stepena. Kiša ili lokalni pljuskovi predviðaju se oko 1, 2, 3, 6, 10, 11, 12, 13. i 14. aprila.
A ?ija je prognoza? Fala Bogu 16.aprila ne?e biti kiše, tad sam planirao da izaðem u prirodu i po?nem da berem cve?e. Nadam se da temperakura ne?e biti ve?a od 23?
:peva: :meda: :eureka:
Korisnikov avatar
By Stripi
Pa ?ija bi temperatura bila nego doma?a? :up:

:kupanje: :gol: :pilence:
Korisnikov avatar
By gari
Pa ?ija bi temperatura bila nego doma?a? :up:

:kupanje: :gol: :pilence:
Nisi se izjasnio o geografskoj širini i DUŽINI.
:tuc: :zvezdice: :curka:
Korisnikov avatar
By Stripi
Ah, more, to tebe mori :bubblegum:
Pa kod mene su ti širine i dužine u tom smislu stvarno apstraktan pojma :blush:
Korisnikov avatar
By gari
Ah, more, to tebe mori :bubblegum:
Pa kod mene su ti širine i dužine u tom smislu stvarno apstraktan pojma :blush:
Ta?no sam znao da si asexualan tip glede širine i dužine. A ovamo mene smaraš da ti šaljem sliku mog Šarca?
:curka: :hyper: :ruzan:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!