Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By m..
Dole ima 20 tema i svaki poslednji odgovor tvoj. Kuku sine, gori si od mene.:crveni:
Korisnikov avatar
By m..
LOL, nije, to je cedo moje.
By жњ
preterano :P (pa kad ste vec krenuli s tim "gari") stagod... :P
:dancingfever:
Korisnikov avatar
By spliff
korisnik dana: gari - 77 poruka
Korisnikov avatar
By jukie
garija za zvezdu foruma drugog kvartala 2006! :jerry:
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by gari
Kad PRE ???
pa hteo sam da kažem prvog tromese?ja pa sam ustanovio da je ovo ve? drugo tromese?je... prve tre?ine godine bi bilo najbolje ali ne znam kako se to kaže...

a kako si krenuo sa brojem postova, naši postovi ?e biti samo za?ini na tvojima :curka:
Korisnikov avatar
By gari
Šta mogu kad sam BRBLJAV?
:roll: :cupakosu: :vezan:
Korisnikov avatar
By Delete
Ej, a da promenics nick u Brbljivac?
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Delete
Ej, a da promenics nick u Brbljivac?
Ili blabbermouth
Korisnikov avatar
By gari
Jako sam se rastužio kada su neki pomislili da ja ovde toliko pišem radi neke "titule". Baš mi je glupo. Pišem zato što mi je zanimljivo a za to nisam ni znao dok mi jednom Jukie nije ?estitao preko U2U. Možda da smanjim broj postova?
:kopanos: :backstab: :psiholog:
Korisnikov avatar
By jukie
Možda da smanjim broj postova?
Da, piši 19 postova dnevno tako da mogu da te preteknem
:minibounce: :meda:
Korisnikov avatar
By gari
Originally posted by jukie
Da, piši 19 postova dnevno tako da mogu da te preteknem
:minibounce: :meda:
Eh, pa ne mogu baš TOLIKO da smanjim. Dosadno mi je-?ekam poziv za penziju. Zato sam nervozan a kada sam nervozan ja mnogo pišem /ili pri?am/.
:rotflmao: :bj: :zen:
Korisnikov avatar
By EYA
Jako sam se rastužio kada su neki pomislili da ja ovde toliko pišem radi neke "titule". Baš mi je glupo.
nemoj biti tuzan :mazi:
takav si jos dosadniji :drama:
Korisnikov avatar
By kal zakath

Nije nužno. Ali pokušaj za po?etak barem u svakom desetom, da napišeš nešto što ima smisla i barem neku vezu sa temom. Bi?e ti teško u po?etku, ali sa vremenom ?eš shvatiti, da ima smisla potrošiti više od 2 minuta po stranici (uklju?uju?i otvaranje stranice - ne daj bože na dial-upu, ?itanje, smišlanje odgovora i pisanje istog).
Korisnikov avatar
By jukie
Dosadno mi je-?ekam poziv za penziju.
Šta ima da budeš nervozan, penzioneri-brucoši imaju iznenadan increase kondicije. Redovna primanja, slobodnog vremena na pretek, nema nerviranja oko posla, srebrnasto krzno po telu, koje još nije krenulo da se raspada*... jedino što ovaj grumpy aspekat zna da doðe do izražaja...
[size=-2]*muškarci su kao breskve, treba dosta vremena da sazru, a onda brzo po?nu da se kvare i dobijaju one crne tucnute fleke[/size]
Korisnikov avatar
By gari
Originally posted by kal zakath

Nije nužno. Ali pokušaj za po?etak barem u svakom desetom, da napišeš nešto što ima smisla i barem neku vezu sa temom. Bi?e ti teško u po?etku, ali sa vremenom ?eš shvatiti, da ima smisla potrošiti više od 2 minuta po stranici (uklju?uju?i otvaranje stranice - ne daj bože na dial-upu, ?itanje, smišlanje odgovora i pisanje istog).
Eh, da pišem nešto što ima smisla? To mi je baš glupo jer smisao je u besmislu. Nisi ?itao? Pa još i da razmišljam? To mi zaista pada mnogo teško a nije ni prineti dubokoumnosti nekih postova ovdašnjih forumaša /ica/. Recimo-teta Flašikice /alias Denikice/. Njena lupetanja ti ne smetaju. Mikišen, ne *ereš više!
:kissing: :oklagija: :fuck:
Korisnikov avatar
By Stripi
Pregazila te ?ak i teta Daca :rida:
Korisnikov avatar
By gari
Originally posted by Stripi
Pa s obzirom na njenu težinu...Ali, da znaš da mi je ponekada zanimljiv /Deni/. To mu je dobra fora da otvori nalog kao virtuelna teta-Daliborka i da onda animira publiku. Samo, toliko je prepoznatljiv, trebalo je bolje da se prikrije. Ma dobro kad me nije pregazio neki "tank".
:cekam: :pas: :pilence:
Korisnikov avatar
By gari
Eto, pošto su me neki izazivali na dvoboj /porukama/, upravo sam došao do broja 100 i ne?em više pišem. Dosta je bilo. Sad izvolte, pa neka me neko stigne. Laku no?...Ko može neka spava.
:gric: :andjelak: :blenta:
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Stripi
Pa s obzirom na njenu težinu...Ali, da znaš da mi je ponekada zanimljiv /Deni/. To mu je dobra fora da otvori nalog kao virtuelna teta-Daliborka i da onda animira publiku. Samo, toliko je prepoznatljiv, trebalo je bolje da se prikrije. Ma dobro kad me nije pregazio neki "tank".
:cekam: :pas: :pilence:

Duso, ponovo te spopala verbalna dijareja ?

:sweet: :zen:
Korisnikov avatar
By gari
Originally posted by *deni*

Duso, ponovo te spopala verbalna dijareja ?

:sweet: :zen:
Svaki put kad pomislim na tebe, spopadne me i verbalna i fiziološka dijareja. Zato pre otvaranja Foruma popijem dve tablete "loperamida" što je dobro za crevca, ali za verbalije nema leka /osim ?varaka i krvavica/ a za to si stru?njak ti i teta_Daca, tvje drugo ja.
:stopdrogi: :doktor: :luda:
Korisnikov avatar
By spliff
sviraj, sviraj pa za pojas zadeni..... :odrasti:
Korisnikov avatar
By gari
Originally posted by spliff
sviraj, sviraj pa za pojas zadeni..... :odrasti:
Kome to-Deniju ili meni? Ja još nisam ni po?eo da sviram a po broju vaši postova ja bih rekao da ste se vi ve? dovoljno nasvirali?
:machevi: :peva: :fuckbed:
Korisnikov avatar
By unic0rn
Originally posted by kal zakath

Eh, kad bi razmisljanje bilo lakshe od nerazmisljanja....

:maji:
Korisnikov avatar
By gari
Ne verujem da imam i jedan post gde sam napisao nešto nelogi?no ili tek da bih napisao /kao što ima onih koji stave samo smajli kao odgovor/. Ja nisam kriv što brzo ?itam i još brže razmišljam i pišem odgovor. Šta treba da PODEBILIM da bih zadovoljio ne?iju sujetu?
:nono: :vudu: :ostrisekiru:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!