Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By Gost
Originally posted by Kupper
Originally posted by krepa?

E da, svako jutro obavezno pomazim ku?ište...
:smeh: :roflmao: :lol: .....pola sta gledam i ne mogu da se nacudim da ljubis kuciste od kompa:lol: A ti to radis s psom:ccn:

:smeh:
Kukuuuuu... :pucaodsmeha:
:smeh:
Korisnikov avatar
By M M and I
Pa moj jedini ritual je taj da cim dugnem dupe iz kreveta...gledajuci na jedno oko, a drugim jos uvek u dubokom snu, idem u kuhinju da napravim jedan jak dupli espresso da bih se setio kako se zovem i zasto sam uopste ustao... :kafa:
Korisnikov avatar
By gari
Originally posted by M M and I
Pa moj jedini ritual je taj da cim dugnem dupe iz kreveta...gledajuci na jedno oko, a drugim jos uvek u dubokom snu, idem u kuhinju da napravim jedan jak dupli espresso da bih se setio kako se zovem i zasto sam uopste ustao... :kafa:
Zato ja uopšte ponekada i ne ustajem. Otvorim jedno oko, pogledam kakvo je vreme i nastavim sa lepim snovima...
:peva: :obraz: :carica:
By Gost
Eeeee, pa eto ga! To mi je ritual - zaranjanje back to sleep! E to skoro redovno radim - probudim se i pogledam okolo, što me uglavnom smori pošto uglavnom ne bude ni?ega radikalno druga?ijeg u odnosu na dan pre, tako da se okrenem i opet zaspim. Mada, ?ak i kad bude ne?ega druga?ijeg (lajk zemljotres, for igzempl), ja svejedno opet zaspim.
I tako x puta dok ne po?ne da me grize savest što sam zgubidanka, pa kona?no ustanem.
Korisnikov avatar
By M M and I
Originally posted by gari
Zato ja uopšte ponekada i ne ustajem. Otvorim jedno oko, pogledam kakvo je vreme i nastavim sa lepim snovima...
:peva: :obraz: :carica:
Taj si luxuz ne mogu priustiti bas tako cesto :neznam:
Korisnikov avatar
By gari
Pa da u kapitalizmu ti ne daju ni da sanjaš. Opasno po sistem. Živeo komunizam-svako prema svojim mogu?nostima, svakome prema njegovim potrebama. A moje mogu?nosti su male a potrebe još manje /tri obroka dnevno, krevet za 12 ?asovno lalanje, ode?a, obu?a, cigarete, benzin i auto, hrana za psa, neki soki?, pla?eni odmor od 30 dana.../. Da nisam preterao sa potrebama?
:dancing: :komp: :indijanac:
Korisnikov avatar
By Marvin
Kad smo kod malih rituala, koji je razlog tvojoj navici da na kraju svakog posta umetneš 3 smajlija?
Protiv uroka?
Korisnikov avatar
By Marvin
Originally posted by Kupper
...uvek koristim kaladont 'Kaladont'...
Ne valja ti to.
Kako lepo ?ika i tetka zube kažu?
Pastu treba menjati svaki drugi put! :yes: :smilegrin:
Korisnikov avatar
By gari
Originally posted by Marvin

Kad smo kod malih rituala, koji je razlog tvojoj navici da na kraju svakog posta umetneš 3 smajlija?
Protiv uroka?
Da, ali to mi je posle prešlo i u naviku, tako se dodatno pojašnjavam i izražavam /vizuelno/. Kada spojiš ta tri smajlija dobiješ još jednu re?enicu.
:mete: :hail: :vudu:
Korisnikov avatar
By M M and I
Pa da u kapitalizmu ti ne daju ni da sanjaš. Opasno po sistem. Živeo komunizam-svako prema svojim mogu?nostima, svakome prema njegovim potrebama. A moje mogu?nosti su male a potrebe još manje /tri obroka dnevno, krevet za 12 ?asovno lalanje, ode?a, obu?a, cigarete, benzin i auto, hrana za psa, neki soki?, pla?eni odmor od 30 dana.../. Da nisam preterao sa potrebama?
Pa ovaj...jesi...preterao si...
Korisnikov avatar
By gari

Pa ovaj...jesi...preterao si...
Dobro /a nisam nabrojao ni deo potreba/. To je u komunizmu. Hajde sad idemo u kapitalizam. 12 sati rmbanja, nezagarantovana radni?ka prava, 15 dana odmora, krediti, lizingi...A potrebe male: tri obroka dnevno /ru?ak obavezno u pauzi od posla/, porodicu viðaš samo pred spavanje, bolovanja nema /u kapiotalizmu su svi zdravi/, ako se razboliš ima i da platiš le?enje...Hmmmm...Živeo Drug Tito...Što nam uze žito...Ali, dao nam hleb /pare mu pozajmili Ameri/.
:hail: :vudu: :eu:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!