Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

By immortal
u stvari zanimalo me ....kako se ljudi provodite u unutrasnjosti....gde je super....ja cu vam reci da je u okrugu 034, 035 ocaj zivi...sta da radimo po tom pitanju?
By Sixto
Ocaj je i u 021!
Ne pitaj!
Korisnikov avatar
By Mahoney
a strategija... sa kojim ciljem?

osnivanje casopisa, otvaranje diskoteke, budjenje i animiranje svih gej i bi ljudi...?

sta moze doneti bilo kakav angazman u dubokoj, debeloj, skrivenoj provinciji? :shrug:
Korisnikov avatar
By bigirl
Ja mislila tema o sexu... :smeh: :smeh: :smeh:
Korisnikov avatar
By avalon
I ja isto... Zato temu selimo u Scenu :D Mada mozda moze i u Aktivizam... Videcemo kako ce tema dalje da se razvija :dancing:
Avalon, SM
Korisnikov avatar
By HARP
Ako neko razume i jednu i drugu stranu onda sam to ja...jako je teško za unutrašnjost...o?ajno, posebno zbog pritiska okoline, diskretnosti zbog straha diskriminacije... stepen primitivizma je još uvek kod nas najve?i...
Ali ljudi imate komp, naðite se, sada je lakše... ima gay ljudi i u vašem mestu... znam da je jadna i nikakva ponuda, ali it is not the and of life...
Ako ?ete na žurku doðite u BG...
Uvek postoji rešenje...
Korisnikov avatar
By 2kune
Preko neta se naðete i dogovorite si party u nekom stanu... :superheroj:
Korisnikov avatar
By HAL 9000
Ili se 'jednostavno' preselis u neki veci grad... Ozbiljno mislim.
By immortal
da sve je to super...Ali kako oni koji su ovde da ne kriju vise svoju sexualnost, da se oslobode svojih stega.Ima ljudi koji nemaju i-net po brdima i planinama...(kao Brokeback :) )) ) pa ih opet privlaci osoba istog pola.
Mislim da je dobar marketing kakav- takav bitan.
Korisnikov avatar
By Mahoney
za te koji zive u brdima i planinama, a locirani su negde u gudurama balkana... bojim se da... spasa, jednostavno - nema.

:tornado:
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Mahoney Eleven
za te koji zive u brdima i planinama, a locirani su negde u gudurama balkana... bojim se da... spasa, jednostavno - nema.
slažem se
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Sixto
... pa mi ispred X-a drugaru naprave sacekusu odprate do kola i ubiju boga u njemu, a da ga pogledas rekao bi 'ovaj osim svog kurca video nije' koliko je str8 looking!
............
Kako sam se sad iznervirala! :mad: U kakvoj primitivnoj sredini i nesigurnosti mi zivimo... Kad sam ja isla u X insistirala sam da cim izadjemo Seaman, Tot i ja idemo taksijem i nisam htela da cujem da Tot ide sam... Oni su mi govorili da sam panicarka i da preterujem. Negde sam i sama htela da verujem u to... ali po ovoj prici ispada nazalost da sam ja bila u pravu... :no:
Korisnikov avatar
By Seaman
Resenje je promjena sredine, sto ja i planiram, ali prvo treba stvoriti podlogu.

Vidovita Dina. :D
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Seaman
Vidovita Dina. :D
Ili sam mozda surovo realna ;)
Korisnikov avatar
By Boshko
Originally posted by FireGox
Ali ljudi imate komp, naðite se, sada je lakše... ima gay ljudi i u vašem mestu... znam da je jadna i nikakva ponuda, ali it is not the and of life...
Odakle tebi pametnice da je ponuda jadna i nikakva? :odrasti:
By Swanheart
Originally posted by immortal
....ja cu vam reci da je u okrugu 034, 035 ocaj zivi...sta da radimo po tom pitanju?
a tek u okrugu 032:zeva:ponuda nikakva...potraznja...paaa...samo da odem u julu iz ovog okruga i da pocnem da zivim kao covek
By immortal
ok ok...ljudi , samo se drzite teme ...please. Znam ja sve to promena sredine, za ove GORE nema pomoci....ali i oni su nastrani shvatite....dodje mi da izlepim celi grad plakatama...samo da imam kintu.
By immortal
Evo recimo u konzervativnoj sredini kao sto je 035 nece se davati Brokeback mountin.... sta reci?
Korisnikov avatar
By Delete
Mozda je tako i bolje nego da se daje film i da dodje 5-6 ljudi, medju kojima se nadje i poneki str8, pa najebe jer mu skinsi i sl. nameste sacekusu, jer je to pederski film, i samo pederi gledaju to! Mislim...razmisli malo! A i ja mislim da je net resenje, ili net, ili kakvo-takvo uklapanje u okruzenje!
Korisnikov avatar
By Inner-Smile
Polako se osnivaju organizacije u chijim prostorijama se odraganizuju sedeljke, to je makar pochetak.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!