Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by PauLiNista tu nije dobro, i nije vazno kome je namenjen.
Uh, dobro je.
Nije u pitanju obi?an bukvar-slovarac, ve? samo bukvar namenjen deci, ?iji su se roditelji opredelili i za veronauku kao fakultativni predmet.
Prijateljima, koji imaju decu treba jednostavno savetovati da decu ne upisuju na veronauku i da ih puste da sama u nekom zrelijem dobu odlu?e ho?e li biti vernici, ateisti ili agnostici.Mnogo je prostije veronauku izbaciti iz skole, ovakve knjige naprosto zabraniti (radi li taj Vuksanovic bilo sta osim sto ide kod ocajnog frizera?) i svima lepo.
Originally posted by PauLi
Uh, dobro je.
Nije u pitanju obi?an bukvar-slovarac, ve? samo bukvar namenjen deci, ?iji su se roditelji opredelili i za veronauku kao fakultativni predmet.
Prijateljima, koji imaju decu treba jednostavno savetovati da decu ne upisuju na veronauku i da ih puste da sama u nekom zrelijem dobu odlu?e ho?e li biti vernici, ateisti ili agnostici.
Originally posted by dimitriadesEh, stara prevara, kao ono-vera nas je održala, njojzi hvala. Ma, nije tako, pola Srba se potur?ilo, ako ne i više zarad privilegija koje im je davala Otomanska imperija. U toku trista godina Turci su porušili sve verske objekte a one koji su ostali pretvorili u konjušnice. Ni sada više od 90% Srba nema pravu veru, nego je to više obi?aj slava, poštovanja predaka i jedenje i pijenje. Na nivou paganstva. Osim toga veronauka ne podrazumeva samo pravoslavlje nego sve konfesije na teritoriji Srbije.
ja prvi ne priznajem crkvu iz jednog, jedinog razloga> zato sto crkva ne priznaje pedere, ali bez obzira na to, mislim da je promocija religije (pa makar i na ovaj nacin) veoma vazna za jedan narod.
da nije bilo crkve, sada bi svi mi bili turci. ili
Originally posted by gariovo je stvarno zalosno.
Naravno, sutra bi krenulo i ogovaranje ako im je nešto nedostalo za jelo i pi?e kod doma?ina.
Originally posted by dimitriadesDa, ali je i realna ?injenica. Jedno vreme smo na nekom od foruma ili mejling lista imali problem jer ljudi nisu razlikovali ono što jeste od onoga što bi trebalo da bude, pa su se bezveze svaðali sa onima koji se zalažu za iste stvari kao i oni...Originally posted by gariovo je stvarno zalosno.
Naravno, sutra bi krenulo i ogovaranje ako im je nešto nedostalo za jelo i pi?e kod doma?ina.
Originally posted by jukiepostom koji si citirao sam samo potvrdio da je zalosno to sto postoje ljudi koji sutradan klepecu o tome sta se moglo pojesti na slavi, ali i dalje tvrdim da takvih ima malo. u mom okruzenju gotovo da ih nema.Originally posted by dimitriadesDa, ali je i realna ?injenica. Jedno vreme smo na nekom od foruma ili mejling lista imali problem jer ljudi nisu razlikovali ono što jeste od onoga što bi trebalo da bude, pa su se bezveze svaðali sa onima koji se zalažu za iste stvari kao i oni...Originally posted by gariovo je stvarno zalosno.
Originally posted by dimitriades
ja prvi ne priznajem crkvu iz jednog, jedinog razloga> zato sto crkva ne priznaje pedere, ali bez obzira na to, mislim da je promocija religije (pa makar i na ovaj nacin) veoma vazna za jedan narod.
da nije bilo crkve, sada bi svi mi bili turci. ili
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!