Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Stripi
Mle?ni ili alkoholni put
5. april 2006. | 10:26 | Izvor: B92
Ljubljana -- Astronomi su u svemiru otkrili ogroman oblak alkohola, koji se proteže na 463 milijarde kilometara.

Slika

Nau?nici tvrde da ?e im ovo otkri?e pomo?i da objasne kako od osnovnih plinova nastaju zvezde, prenosi slovena?ka novinska agencija STA. Oblak od metilnog alkohola, odnosno metanola je otkriven u podu?ju Mle?nog puta, i zove se W3(OH). U tom podru?ju te?e formiranje zvezdi od prašine i plina, kažu astronomi.

Otkri?e je zanimljivo i zbog toga što je metanol organsko jedinjenje, ?ime se negira klasi?no shvatanje hemijskih procesa u svemiru - da organska jedinjenja ne mogu da nastaju zbog ultraljubi?astog zra?enja zvezda. Zato se sada pojavljuju nove teorije, da bi upravo takva organska jedinjenja mogla da poseju život na Zemlji.

:B :B :B
Korisnikov avatar
By unic0rn
hahahahahahhahahahaa :) )))))))))

eto moje teorije zasto ovde ljudi obozavaju alkohol :D

prachestica :love:
Korisnikov avatar
By Delete
E sad je meni jasno zasto oni mali zeleni tako retko dolaze kod nas, gore im je bolje...cim se otrezne i vide gde su dosli, vracaju se tamo glavom bez obzira :vijaca:
Korisnikov avatar
By Draco
A-a, ne bih ja tamo, zajebite to..

Kada nadju etanol, onda idem da se radim po spejsu, ovako cu samo da 'mrem za dz.
Korisnikov avatar
By Stripi
Imal netko da mi posudi jedno 100 000njak tisoocha dolara za povratnu kartu do Alko-puta i nazad? :B :B :B
Korisnikov avatar
By unic0rn
Sta ce ti za nazad, vratices se jashuci pink slonchice :) )
Korisnikov avatar
By Stripi
Jebiga, agencije još ne nude oneway karte :nono:
Korisnikov avatar
By Draco
Ako ti je toliko do metanola, to mozes i na Zemlji, jos malo pa dzabe :) ; udjes u bilo koju apoteku i - ziveli.. Mada nije bas zdravo.. mada, mozda prodjes samo sa slepilom.. Moj iskren savet - cekaj etanolski oblak :)
Korisnikov avatar
By m..
U koliko bi Zozovace moglo da se napravi od tog metanola... Samo, guslar je u zatvoru jer su se ljudi potrovali. Kada nadju oblak etanola obogacen uranijumom i inim psihoaktivnim mutogenim suprstancama ja se javljam da idem u degustaciju.
Korisnikov avatar
By 2kune
Brže dušo, ve? je krenuo, ali ako potr?iš...

Slika
Korisnikov avatar
By gari
2 kune, jedna raketla kre?e u pono?. Sa?uvao sam mesto samo za tebe...Dezinficirano metilj-alkoholom.
:jbg: :vegi: :hyper:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!