Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Daliborka
Prolece tri dana pre roka

Prilicno sam zbunjena tvrdnjama jednog dela nase javnosti da je prolece ove godine u nasu drzavu stiglo tri dana pre roka.
Nisam sigurna da ova tvrdnja u sebi nema zlonamerne konotacije nekrofilske prirode i da je sracunata povodom pogibije bivseg sefa drzave u Hagu.
No, ostavicu na stranu moje nedoumice i nagadjanja, pa cu konstatovati da je na pragu najlepse godisnje doba - prolece. Prolece je doba bremenito najavama, simbol pocetka i mladosti. Sve buja i zeleni, pa i moja dusa. Prolece ne dopusta depresiju, s proleca se javljaju najplodnije ideje i radjaju najromanticnije ljubavi.
Ako i uzmemo da nam je ove godine prolece stiglo tri dana pre roka, to su samo u odnosu na ostatak planete tri dana prednosti, tri dana vise da iskoristimo ovo prolece na najbolji moguci nacin.
:eureka:
Korisnikov avatar
By Marvin
Originally posted by bojandjo
Originally posted by bigirl
exkurziju u Portugaliju/Španiju preko neke slovena?ke agencije (mmm),
preporuka: obavezno posetiti sintru, nekih 50 km severno od lisabona
I ja ovog proleca u Portugal, josh samo da ministarstvo srbijansko odgovori :molise: :fige:
Bojandjo ajde proshiri malo pricu ak' te ne mrzi, imam slobodan dana (iz Porta) mozda cu do Lisabona, pa usput...
Korisnikov avatar
By 2kune
Da mu jebem majku što je došlo! Sad mi se jebe... :tornado:
Korisnikov avatar
By gari
Aaaa, stiglo je prole?e? Kad pre? Mislio sam da zima traje još mesec dana? Pa neka je, bra?u visibabe i kuku-rek...
:fuck: :andjelak: :lukavi:
Korisnikov avatar
By djo
Originally posted by Marvin
Originally posted by bojandjo
Originally posted by bigirl
exkurziju u Portugaliju/Španiju preko neke slovena?ke agencije (mmm),
preporuka: obavezno posetiti sintru, nekih 50 km severno od lisabona
I ja ovog proleca u Portugal, josh samo da ministarstvo srbijansko odgovori :molise: :fige:
Bojandjo ajde proshiri malo pricu ak' te ne mrzi, imam slobodan dana (iz Porta) mozda cu do Lisabona, pa usput...
hehe
pa jav'se pre odlaska da ti dam neke 'tipps' ;)
Korisnikov avatar
By gari
A ja ovog prole?a idem u Belicu-jedno ruralno mestašce kod Se-ville. Ima dosta trave, nekih ?udnih životinjki koje bih ja nazvao rogatom marvom i tamo živi neki ?udan narod koji ja uopšte ne razumem.
:sladoled: :eu: :nesiguran:
Korisnikov avatar
By M M and I
Uh da...kod nas danas sneg padao...jeste da je bio umesan u kisu...pa se posle razvedrilo i bilo suncano...pa zatim pao grad...pa zatim opet sunce...da bi se na kraju vratila kisa sa snegom...Vivaldi i njegova 4 Godisnja Doba - sve u jednom popodnevu...

Inache planiram za Edinburgh i Dublin sad na prolece (ili sta li je vec)...za juni Catania, Palermo i Agrigento.
Korisnikov avatar
By Vanilje_jenta
Da proslavim rodjendan, pokupim pare od istog, polozim koji ispit i via Vicenza:) Jeeeeeej... can't wait!
Korisnikov avatar
By gari
Kakvo prole?e? Evo danas samo što nije pao sneg ponovo? Za mene je prole?e stiglo kad obu?en majicu sa kratkim rukavima. Ovo vreme je za budnu /bunda, bunda/.
:grin: :molise: :dancing:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!