Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By colorado
ce se odrzati 29. aprila!!

Ko ide???

Ja za sad idem s waterlily i jos jednom drugaricom. Jako bih voleo da idem na Zapad-Zapad, ali ne znam kako da dodjem do pocetne tacke, niti kako da se vratim kuci sa zavrsne. Umesto toga cu insistirati da idemo na mali zapadni.

Da je neko isao na srednji? Meni se ide, ali nemam predstavu koliko bi takva setnja trajala, niti da li da se upustim u tako nesto uzimajuci u obzir kvalitet mojih patika.

Diskutujte!
Korisnikov avatar
By colorado
Ok. Postavio sam ovu temu ovde jer sam se istripovao da se forum zove "Zdravlje i sport". haha
Pretpostavljam da ce Zvezdasa mrzeti da cita o ovome, pa neka je slobodno premesti gde misli da treba.
Hola!
By Ulix
Ja sam prosle godine isao na taj srednji maraton, a ove cu imati kolokvijum negde u to vreme pa verovatno necu moci da idem. :(

Meni nije bilo tesko da pesacim.
Ne znam u kakvoj si kondiciji. :chestram:
By Simor
Meni je setanje po Fruskoj gori bilo sastavni deo fizickog vaspitanja na fakultetu. Zvalo se planinarenje, bilo je organizovano subotom ujutro, i posto sam stalno pizdio jer je rano i plus vikendom, stvorio sam averziju. Dakle, colorado, lepo se provedi. Ja cu da spavam a potom da hodam po ravnom (ako je nesto prednost Vojvodine u odnosu na ostatak zemlje, onda je to svakako ravnoca).
Korisnikov avatar
By colorado
Ulixe, koliko ti je SATI trebalo da zavrsis srednji?
By Ulix
Originally posted by Simor
Meni je setanje po Fruskoj gori bilo sastavni deo fizickog vaspitanja na fakultetu. Zvalo se planinarenje, bilo je organizovano subotom ujutro, i posto sam stalno pizdio jer je rano i plus vikendom, stvorio sam averziju. Dakle, colorado, lepo se provedi. Ja cu da spavam a potom da hodam po ravnom (ako je nesto prednost Vojvodine u odnosu na ostatak zemlje, onda je to svakako ravnoca).
:smeh:
To objasnjava zasto ti je i najmanji nagib kao penjanje na Himalaje...
Sto nisi rekao da nosis ozbiljne traume vezane za kretanje, iznajmio bih
nekog da te nosi... :D
By Simor
Originally posted by Ulix
nekog da te nosi...
Sa tobom je svaka setnja planinarenje. Stoga predlazem da se ustanovi Ulixov maraton....
By Ulix
Originally posted by colorado
Ulixe, koliko ti je SATI trebalo da zavrsis srednji?
To je onaj maraton od 60km, jel tako? O tome govorimo?

Sest sati i koji minut, zato sto niko od mog drustva nije hteo da pozuri malo
nego su se vukli kao babe... :D
By Ulix
Originally posted by Simor
Originally posted by Ulix
nekog da te nosi...
Sa tobom je svaka setnja planinarenje. Stoga predlazem da se ustanovi Ulixov maraton....
:yay:
Pa nije da ne zasluzujem to... ali samo ako ga ti otvoris!

(Svako vece Escobara driblam da idemo po sat i po u setnju, zamisli tek
kako je njemu jadnom, prosto ne moze da kaze ne, da mu ne bih zagorcao
zivot... :potapsava: )
:vezan:
By Simor
Medjutim bio je tu i jedan romantican momenat. Znam da je uvek posle silnih uspona i padova (kada sam ja razmisljao o tome kako je postojanje Fruske gore potpuno besmisleno i kako bi je trebalo nivelirati), setnja zavrsavana cajem u nekom od planinarskih domova. Ali, Gospode, niko od mene nije bio srecniji kada stignem u Novi Sad, i u blatnjavim patikama uletim u gradski autobus. Mmmm, kako sam tada obozavao JP Gradski saobracaj!
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Ok. Postavio sam ovu temu ovde jer sam se istripovao da se forum zove "Zdravlje i sport". haha
Pretpostavljam da ce Zvezdasa mrzeti da cita o ovome, pa neka je slobodno premesti gde misli da treba.
Hola!
Da me mrzi da citam, to je ziva istina, ali itekako ima veze sa ovim folderom pa ce stoga i ostati ovde. Ne znam samo odakle ti to da cu nesto sklanjati odavde ako meni ne odgovara?
Korisnikov avatar
By colorado
Originally posted by ZvezdasBG
Hola!
Da me mrzi da citam, to je ziva istina, ali itekako ima veze sa ovim folderom pa ce stoga i ostati ovde. Ne znam samo odakle ti to da cu nesto sklanjati odavde ako meni ne odgovara?
Mislio sam samo da se ne bih bunio ako mislis da je ova tema mozda vise za Zdravlje, Hobi ili cak i Razno mozda. Nije bas ni da je usko povezano sa sportom i fitnesom s obzirom na to da se desava jedan dan u godini...
Peace out. :)
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Sport i zdravlje su itekako povezani zar ne? :D
Ne brini tema je za ovaj folder.
Korisnikov avatar
By Zemunac
Okej za fruskogorski, zna neko kad ce beogradski maraton, cisto da ne otvaram novu temu??
Korisnikov avatar
By Goran Smith
Ali preporu?ujem svima da doðu, Fruška Gora je najbolja planina za šetanje u Srbiji...
ima dobre staze, nema divljih životinja, puno je ljudi, dobro je organizovano ... za amaterske planinare je najbolje ...
Korisnikov avatar
By Goran Smith
napravi novu temu, jer nije ista vrsta maratona ..... :cobanica:
Korisnikov avatar
By dimitriades
idemo moja druga i ja, na poziv bivse zajednicke sefice. sefica ide svake godine, ja cu sada po prvi put.
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by _FreestEIleŽ
Okej za fruskogorski, zna neko kad ce beogradski maraton, cisto da ne otvaram novu temu??
Normalno da treba nova tema. Des nasao da poredis Beogradski maraton sa ovom seoskom shetnjom. :lol:
Korisnikov avatar
By Goran Smith
Pa seoski je, pošto se na fruškoj gori, tj oko nje nalaze sela (ne mislim na metropolu NS), ve? okolna sela i njihovim manastirima (koji su posle svete gore najpoznatiji od srpske pravosl. crkve), a Fruška Gora je i nacionalni park , što zna?i da je priroda o?uvana i ima puno šuma.
Staze su dobro obeležene, a za razliku od centralne Srbije nema vukova i divljih životinja da vas vijaju po šumi :bite:

A za razliku od Bg maratona, zrak je ?istiji, za razliku od smoga kojeg moraš udisati dok tr?iš maraton kroz grad.
i na fruškoj se ne tr?i ve? hoda, i udiše ?isti zrak, ofkorz :D
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
:lol: Tako meni deda govorio, sinko sta ces u gradu na selu je cist vazduh, voda, pa domace zivotinje....ma pali bre Smith! Imas neki malo "jaci" argument? :P :lol:
Korisnikov avatar
By Goran Smith
pa moj argument je

... lepše je oti?i na svež zrak u prirodu, nego se gužvati po gradu, po suncu, na asfaltu, sa znojavom masom ljudi, kada možeš jedan dan u godini oti?i u šumu i koliko-toliko o?istiti plu?a od smoga grada :njanjanja:
Korisnikov avatar
By Zemunac
Originally posted by Smith6000
pa moj argument je

... lepše je oti?i na svež zrak u prirodu, nego se gužvati po gradu, po suncu, na asfaltu, sa znojavom masom ljudi, kada možeš jedan dan u godini oti?i u šumu i koliko-toliko o?istiti plu?a od smoga grada :njanjanja:
Za potrebe udisanja cistog vazduha tu su Kosutnjak i Avala! :D
Korisnikov avatar
By Goran Smith
ali to nije tako dobro organizovano kao fruška gora, bar su svi rekli tako koji su obišli i avalu i frušku :tos:
Korisnikov avatar
By Mr Dee
evo ja planiram da idem. na trideset i kusur kilometara....
Korisnikov avatar
By Marvin
Ja ni ove godine.
Valjda ?u se do ?etrdesete naterati.
Prošle godine je izgovor bio neki seminar, pre toga kiša (ako se ne varam), a pre toga boles'.
Ove godine se ne lažem. Mrcina sam.
Korisnikov avatar
By colorado
Dakle, ko sve ide i na koji?

Ja na mali zapadni.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!