Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Ko ce gde za Novaka?

Kucna varijanta;
8
16%
Elit public place;
11
22%
Kafana kod Mileta;:)
2
4%
Nisam jos siguran/sigurna;
15
31%
Romanticna dvojka;;)
5
10%
Ne idem nigde,soliram;
8
16%
Korisnikov avatar
By *deni*
Zika i ja smo trazili i trazili i trazili i trazili i trazili odredjeni splav na kojem se odvijao organizovani docek Nove godine....
Meni je bilo cudno sto Zika, kao autenticni Beogradjanin, nije u stanju da nadje doticni splav, pa sam ustvrdio da je to zapravo "splav- utvara" i predlozio Ziki da Novu godinu docekamo na kalemegdanskoj tvrdjavi, sto smo na kraju i uradili.
Nakon ponoci smo otisli u centar, gde su nas startovali neki Slovenci i smarli nas vise od pola sata. Posle toga, otisli smo kod Zike i legli, tako da je docek bio zaista interesantan.
:sweet:
Korisnikov avatar
By M M and I
Originally posted by *deni*
Zika i ja smo trazili i trazili i trazili i trazili i trazili odredjeni splav na kojem se odvijao organizovani docek Nove godine....
Meni je bilo cudno sto Zika, kao autenticni Beogradjanin, nije u stanju da nadje doticni splav, pa sam ustvrdio da je to zapravo "splav- utvara" i predlozio Ziki da Novu godinu docekamo na kalemegdanskoj tvrdjavi, sto smo na kraju i uradili.
Nakon ponoci smo otisli u centar, gde su nas startovali neki Slovenci i smarli nas vise od pola sata. Posle toga, otisli smo kod Zike i legli, tako da je docek bio zaista interesantan.
:sweet:
I sta je onda bilo?...Ste legli pa zaspali...ili se iz svega toga da napraviti dobar trach?

gasp...ubi me ovaj jet-lag :zeva:
Korisnikov avatar
By *deni*
Pufnice, ugladjenost mi nalaze da ne otkrivam sta smo sve radili u svilenoj postelji u koju smo legli oko 6 sati ujutru Prvog januara...
:blush:
Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by CokoladnaBananica
jao deni, zaljubicu se u tebe :)

kad procitam neki tvoj post, raspolozenje mi se dize naglo...kao i kita kad te vidim u kadi...

podsjetio si me da su za N.g. najbitnije sljokice i dobro raspolozenje, pa mi je sad lakse zbog otkazivanja doceka u Kotoru... Ja palim na sjever CG, i tamo cu da se razbijem od tekile i vutre, a sljokice su vec spremne...
tnx 1 more time:obraz:

AHA !!!! :eureka:

Sad je meni jasno zasto ti non-stop napadas korisnika pod nickom *deni*, ispredas intrige i izmisljas da on ima vise naloga, da je ovakav i onakav....
A ja se jos pitala odakle toliki animozitet...
Korisnikov avatar
By gari
Pa da, sada je i meni sve jasno zašto ti braniš korisnika/cu/ Denikicu-Daliborkicu. I ja se pitam odakle toliki animozitet /šta god to bilo jer taj izraz koriste samo mesarke/.
:down: :luda: :komp:
Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by gari
Pa da, sada je i meni sve jasno zašto ti braniš korisnika/cu/ Denikicu-Daliborkicu. I ja se pitam odakle toliki animozitet /šta god to bilo jer taj izraz koriste samo mesarke/.
:down: :luda: :komp:
Nikoga ja ne branim, osim sebe samu.

Cokoladna Bananica me je vise puta prozivao u kontekstu obracuna sa korisnikom *deni*, pa sam po tom osnovu zainteresovana za taj slucaj.

Da li ti je sad jasnije o cemu se ovde radi, gari ?
Korisnikov avatar
By tramp
da vas samo potsetim da je ovde tema Ko ce gde za Novaka :spank:
Korisnikov avatar
By gari
Deni protiv Denija, pravni?ki i mesarski re?eno nemogu? slu?aj. Ina?e, Novak je ve? odavno prošao, jedino ako ?emo da slavimo po nekom drugom kalendaru.
:bye: :nope: :pms:
Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by tramp
da vas samo potsetim da je ovde tema Ko ce gde za Novaka :spank:
Pa evo, neka pripreme za docek Nove 2007. godine kroz ovu temu pocnu - SADA !

:hiphip: :B :B :B
Korisnikov avatar
By gari
Originally posted by Daliborka

Pa evo, neka pripreme za docek Nove 2007. godine kroz ovu temu pocnu - SADA !

:hiphip: :B :B :B
Može, samo molim te da skloniš sa svog avatara te nepristojno otkrivene SISE jer mi odvla?e pažnju i dekoncentrišu me tako da ne mogu da razmišljam o do?eku 2017. godine.
:down: :iskolacen: :lol:
Korisnikov avatar
By m..
Kud dodje kad mu vreme nije.
Korisnikov avatar
By gari
Originally posted by m..
Kud dodje kad mu vreme nije.
Ovde je sve mogu?e /po teta Flašiborki/, pa da po?nemo da se spremamo polako za do?ek 2017.godine. Ove pre nje ?emo za sada presko?iti.
:wtf: :placko: :superheroj:
Korisnikov avatar
By m..
Pa prvo moramo da skontamo dal ce srbija biti u EU do tada, cisto zbog broja Slovenaca po m2.
Korisnikov avatar
By gari
Originally posted by m..
Pa prvo moramo da skontamo dal ce srbija biti u EU do tada, cisto zbog broja Slovenaca po m2.
Srbija ?e biti u EUuuuuu, odmah slede?e godine tj. 2018.godine i to ako svi preostali Srbi zamisle da im se ostvari ta želja u PONO? 2017.godine.
:dancing: :obraz: :bye:
Korisnikov avatar
By Allkey
Ја идем у Русију? :klap: Напуптам вас сутра... :)

Јесам веч рекао овди? :unsure:
Korisnikov avatar
By gari
Ja sam u "Tjuran-city" i nameravam da Novu godinu /2007. jelte/ dochekam u ZOO-vrtu kako i dolikuje kucama. Iskreno receno odlucio sam da se ubacim u kavez sa mrmotima, tu je najtoplije a nije ni opasno.

:wink: :smiling: :oklagija:
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!