- 13 Mar 2006, 01:58
Jel vam se nekad desilo da se outujete nekoj osobi koju recimo dugo znate a u poslednje vreme vam skache po zivcima smaranima tipa "Jao, a kad ces ti vec jednom da nadjes devojku/decka", ili "Ajde vec jednom nadji devojku,da mozemo zajedno da izlazimo, vec sam zabrinut/a za tebe, poslacu te u manastir" i sl ............ ? Mislim, sigurno znate na kakve osobe mislim- prosecan primerak nije ili bar nije JAKO homofob, smatra vas jako dobrim drugom/drugaricom, ali mu se josh niste outovali jer jednostavno ima neshto sto vam "ne shtima" za to (ili je trachara, ili bi vas ugushio komentarima i pitanjima....itd). U mom zivotu ima naprimer nekoliko takvih ljudi, dosta su mi dragi (ali nisam bas ODUSEVLJEN idejom da im se outujem..); ali me u poslednje vreme bas dosta smaraju smatrajuci se ovlastenim da mi sole pamet na ljubavnom planu (a ipak su mi previse dragi da ih odbacim od sebe i zauzimaju dosta vremena/mesta u mom zivotu). Jednostavno nekad pozelim da neke od tih samo istushiram sa nekim komentarom tipa "E,aj nemoj me vise gnjaviti, IMAM decka,gay sam i ne brini ti o mom ljubavnom zivotu ili nedostatku istog" ). Inace bas nisam osoba koja se outuje shakom & kapom svima,ali mi se chini da u poslednje vreme imam sve krace zivce
Dakle, kako vi izlazite na kraj sa takvim "mirodjijama" u chorbi svog zivota, koliki vam je "prag tolerancije za outovanje" kad su takvi prijatelji/rodjaci u pitanju?
Dakle, kako vi izlazite na kraj sa takvim "mirodjijama" u chorbi svog zivota, koliki vam je "prag tolerancije za outovanje" kad su takvi prijatelji/rodjaci u pitanju?