Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Zemunac
SPECIJALNI komesar za istragu koga je izabrao FSSCG, naredne sedmice pokrenu?e istragu protiv prvog ?oveka FSCG i potpredsednika FSSCG Dejana Savi?evi?a, zbog optužbi koje je izneo u gotovo svim medijima, "da su u nacionalnom šampionatu više od pola utakmica nameštene".
- Komesar ?e obaviti detaljnu istragu povodom ovog slu?aj - rekao je u petak Aleksandar Boškovi?, portparol FSSCG.- Savi?evi? ?e biti ispitan i mora?e da ponudi validne dokaze kako bi potvrdio svoje izjave o eventualnom nameštanju utakmica.

REGULARNOST takmi?enja je bolna rana našeg fudbala sa kojom se kao prvi ?ovek nacionalnog saveza borio i Dragan Stojkovi?, sada predsednik Crvene zvezde. Piksi ne krije da su ga izjave Dejana Savi?evi?a iznenadile.
- Dejan je, svakako, uzburkao javnost, ali prihvatam samo ?injenice i zato smatram da sumnje nisu nikakvi dokazi. Svi izveštaji organa su pozitivni i za mene je to jedino merodavno. Ostalo su samo pretpostavke - isti?e Stojkovi?.
Pri?a je uvek bilo, a od dokaza - ništa.
- Savi?evi? treba da odgovori našta sumnja i da to saopšti odgovornim ljudima.
Kada je u pitanju Crvena zvezda, njen prvi ?ovek ne ostavlja ni najmanju sumnju.
- Nas te igre ne zanimaju, niti smo u njima u?estvovali. Zvezda je u potpunosti "?ista" - rekao je na kraju Stojkovi?.

Izvor: Vecernje Novosti, 31. mart
Korisnikov avatar
By IriS
ili pak izjava od pre neki dan u istim novinama:

- Ako referendum ne proðe podne?u ostavku na mesto predsednika FS Crne Gore jer ne mogu da se izborim sa svim problemima koji postoje u srpsko-crnogorskom fudbalu

Bi?e da je i za ostanak našeg Deje u fudbalu bitan referendum :nokti:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Bice da Dejo ne moze da prezali sto nije dobio titulu Zvezdine "zvezde". Ladno je lupio da je izostavljen zato sto je "Crnogorac"! :roflmao:
Korisnikov avatar
By Zemunac
I ja mislim da zeli da napakosti fudbalskom savezu, mada gde ima dima, ima i vatre... :)
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
On da napakosti? Ma daj ne budi smesan. Uzasno me je razocarao. Zbog jeftinih politickih poena Mila Djukanovica, bacio je pod noge svoj obraz. Obraz vrhunskog sportiste....
Korisnikov avatar
By Zemunac
Pa mislim, svako ko izmislja takve nebuloze, radi sa namerom da napakosti ili ocrni nekog, zar ne? Pa jbg, politika usla u muziku, u sport, nista cudno...
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Nije on prvi koji je to uradio. Prosinecki se "proslavio" na slican nacin jos davno....
Korisnikov avatar
By Zemunac
I eto, sva ta djubrad koja mesa politiku u sport je bila u Zvezdi, zar ne? (da ne kazem, nazalost)
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Pa kukolja svuda ima (ali svaka cast za doprinos jer ipak su bili deo cuvene Zvezdine generacije), za razliku od kluba "Bratstvo-jedinstvo" olicenog u Partizanu.
Korisnikov avatar
By Zemunac
O tome cemo preko telefona, sad ne kontam nista... :smeh:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Idi spavaj onda...i da sanjas Stojkovica. Al ne onog starijeg, vec onog koga nikako ne mozete da savladate. :P :lol:
Korisnikov avatar
By Zemunac
Pa, ako je neki frajer, mozda i ocu... :lol: :tetka:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Da ovaj drugi smajlic je sve rekao...:P
Korisnikov avatar
By Zemunac
Nisam bas ocekivao da ce da izleti neka plavusa, mislio sam da ce da izadje tetka izmedju dve tachkice. :lol:
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by ZvezdasBG
Bice da Dejo ne moze da prezali sto nije dobio titulu Zvezdine "zvezde". Ladno je lupio da je izostavljen zato sto je "Crnogorac"! :roflmao:
ma kakva 6. zvezda? to su ga izabrali chitaoci (one) politike...

trebao je deki stankovicc da bude 6 zvezda. i josh mozze da bude, ako se vrati u zvezdu
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by Esperanza
Politika i bivsi fudbaleri?
savo miloshevicc je jebao kevu tomi nikoliccu jedanput u utisku nedelje... jes da je grobar, ali svaka mu chast! a igrao je i mali fusbal, za studente protiv otpora, na terazijama tokom demonstarcija 96/97
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by Esperanza

Fadilj Vokri je predsednik "fudbalskog saveza Kosova" :D
A oni znaju sta je fudbal?
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!