Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderator: IriS
Originally posted by ForeverYoungC c c c c ..... pa zar sam te tako u?io ?!
@fazza Boja promenjena....
Ina?e, ja nisam obrezan ali stvarno razmišljam o tome. Ko zna, možda jse ednoga dana i odlu?im... I to najviše iz dva razloga. Prvi je naravno ?isto zdravstveni, tj. zbog higijene. A drugi je...hehe...pa ?inimi se da nakon obrezivanja k***c izgleda dosta ve?i
Originally posted by REIVe? sam to uradio...
ako hocesh da ti izgleda vece - obrij se
Originally posted by ForeverYoungpa kad je dignut dodje mu skoro na isto , ajd mozda je malo lepse ali kad nije dignut definitivno je ruzno !Originally posted by REI:
Jednostavno smatram da obrezan pimpek izgleda baš sexi i to je najve?i razlog zašto bih se odlu?io (ako se odlu?im) za obrezivanje.
Originally posted by malijohnyBoli ako ti se digne u prvih 5-6 dana posle operacije
da li boli posle toga, mislim kad obrezu, da li pece dok piskis? kako uopste izgleda after operacij
Originally posted by just!NMa jedno vreme ideš okolo krive?i usta kao mornar Popaj... nadraženo je neprekidno... pola vremena ne ose?aš pravi bol jer moraš da se mažeš nekim kremicama pa to sve pluta, a kad se kremica sasuši onda je još osetljivije...Originally posted by REISad ne znam.... ...bice to onda duuug i bolan proces...je l to iz licnog iskustva?
Boli ako ti se digne u prvih 5-6 dana posle operacije
Originally posted by REIBile su neke kremice valjda za brže zarastanje... samo što je to bila fimoza, možda je ovde druga?ije...
Yup, govorim iz lichnog iskustva.
Obrezao sam se pre neshto vishe od dve godine...
Ali meni nisu poznate nikave kremice koje spominje jukie.
Originally posted by REIPa da donesemo zakljucak...bolje je kad si cut, u startu malo (vise) boli, treba mazati kremicama (kako ko) i posle je mnogo bolje?? ??
Yup, govorim iz lichnog iskustva.
Obrezao sam se pre neshto vishe od dve godine...
Ali meni nisu poznate nikave kremice koje spominje jukie.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!