Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
da li imate svoje male rituale kojih se drzite (svjesno ili nesvjesno) svakog jutra...

ja uvijek zapalim cigar jos u krevetu, onda se ogrnem cebetom, i odshepam do kuhinje,da skuvam kafu. dok se grije voda, perem zube i umivam se(sa cebetom oko ramena!), pa onda popijem kafu i ispalim jos koji cigar dok sebi spremim pahuljice, i onda pola sata polagano zvacem i budim se...
i onda se svi cude kako izgledam svjeze ujutro na faxu, iako spavam po sat vremena manje od njih.. :andjelak:

what about u?
Korisnikov avatar
By Hybrid
Kad ustanem, protežem se u krevetu, nateram se da odem do kupatila... i... pa to je jedino što je isto svakog jutra :maca:
Korisnikov avatar
By Boshko
Ustajem na drugo, ponekad i trece zvono, prvo pogledam dal mi je decko u krevetu, odgegam se do kuhinje nekako i stavim vodu za dve kafe, sedam na wc solju, palim cigaretu i pokusavam da se prosvestim. Dok se kafa hladi umivam se, slusam jutarnji program, vremensku prognozu i breaking news ako ih ima, onda probudim decka. Uz kafu ispusim jos dve cigarete, okacim se na net, dogovaram se telefonom u vezi posla sta su ciji zadaci za taj dan... Pozovem si vozaca i zamolim ga da me saceka jos deset minuta. Tih deset minuta tumaram po stanu i smisljam sta je to sto ne smem da zaboravim da ponesem...
:perezube:
Korisnikov avatar
By ...
Dan pocinjem jogom. Pozdravljam Sunce na samom pocetku, na kraju pozdravljam sve sto je stvoreno i onoga koji je sve stvorio...
Meni je ritual i to sto, dok radim, slusam ili pevam razliciti vid muzike: klasiku (Bah, Sopen, Vivaldi, Mocart, Betoven, Pergolezi, Sati, Sibelius, Janacek), ili pevam muziku koju ne cuvam kod kuce, koju sam cuo po kafanama, svadbama, negde u prolazu, i zavoleo je, mada sam svestan kako je to najgori kic (Balasevic, "Ostaricu necu znati" - H. Dzinovic, "Suti, moj decace plavi" - Novi Fosili, "Ja te pjesomom zovem" - H. Paldum, "Vrati se s kisom" - N. Ukraden, "Pijem da je zaboravim" - Hoki, sve od T. Zdravkovica, "Ne kunite crne oci" - V. Zmijanac, "Kukavica" - Ceca).
Ritual je i to sto kada se setim nekoga koji mi je bio jako drag, odem do pisama koje mi je poslao, i samo ih dotaknem... Tako, kao da dodirujem njegovu kozu, i pokusavam da se setim mirisa njegove koze... I pokusavam da ga zamislim, ako je noc, kako pokusava da zaspi negde na sestom spratu jedne zgrade u Zemunu...
Ritual je i to sto, pre spavanja, zamislam neko od sazvezdja, a to nema veze sa mojom opsesijom astrologijom, vec jednostavno je rezultat opcinjenoscu jedva vidjivog odnosa tih prelepih dalekih uzarenih tela...
Rituali... Procitajte "Skolice" od Kortasara...
Korisnikov avatar
By hlaefdige
poslednje tri nedelje: ustajem jedva i tesko jer imam nesanice, spakujem ranac i gegam se pola sata peske do colorada da bi spremali ispit... uzasna sam kad se probudim tako da uglavnom citav put psujem u sebi....bljak...usput kupim jakobs
Korisnikov avatar
By Rei
Prvo se malo valjam u krevetu nakon shto se probudim, nekih 15 min, zatim ustanem, premestim mob sa kreveta na sto, oblachim pantalone, pa majicu, stavljam mob u dzep i obuvam charape.
Onda u kupatilo, prvo pishkim, pa operem zube i umijem se. Pa u kuhinju i chashu cedevite. Nazad u kupatilo i namazhem ruke kremom. I tako svako jutro, s tim da je jedini izuzetak bio period napaljenosti na ogame, kada sam izmedju turanja moba u dzep i obuvanja charapa palio komp da proverim shta ima na ogameu.
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Chim se probudim, razmishljam o tome shta sam sanjao i/ili gde sam bio u astralu. Pijem vodu, i meditiram o sebi ili nekom drugom bozanstvu.
Odlazim u kupatilo i dok pisham serem, perem zube, kada zavrshim sve to, kuvam kafu, i sedam za komp. Tada malo piskaram, a tek onda pregledavam poshtu, i otvaram operu.
Korisnikov avatar
By jukie
Jutra? pošto gledam no?ne forenzi?are, nema šanse da se probudim pre nego što je uveliko prepodne... zatim od kuvanja kafe nema ništa (ne mogu toliko da se koncentrišem, zagorela bi mi voda ili bih je vru?u prosuo po sebi), nego razmu?ujem neskafu u hladnoj vodi...
Korisnikov avatar
By Rei
E jukie, da te pitam, da li se na discoveryju prikazuje josh ona emisija trauma: life in the ER ? (valjda se tako zove, pojma nemam) Uhvatio sam je par puta pre nekog vremena i vishe nikako ne mogu... A super je emisija :)
Korisnikov avatar
By djo
nemam neki poseban ritual... u principu nikada ne pijem kafu pre doru?ka, niti palim cigaretu pre kafe. izmeðu kafe i doru?ka popijem multivitamin pilulu da mi savest bude mirna... obicno je ta prva jutarnja, ogromna, iz jedne ru?no pravljene šolje, i jedina kafa u toku dana...

pre spavanja obavezno pro?itam par redaka neke knjige...

muziku slušam samo kad sam na bajku ili u busu ili u gradu... kod ku?e retko...

tako nekako...
Korisnikov avatar
By BornEnchanter
Sve i da imam najgoru nesanicu jedna stvar moze da me uspava. Kalorifer... Ukljucim ga pre spavanja na i iste sekunde se onesvestim od onog toplog pirkanja i zvuka koji proizvodi. U nedostatku istog moze da posluzi i fen. Ujutro ne ustajem dok mi neko ne gurne kafu i red cokolade pod nos. Onako jos uvek corav od spavanja napipam cigare, zapalim i idem u WC. Zatim popijem kafu operem zube i konacno sam spreman da normalno funkcionisem tokom dana.
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by REI
E jukie, da te pitam, da li se na discoveryju prikazuje josh ona emisija trauma: life in the ER ? (valjda se tako zove, pojma nemam) Uhvatio sam je par puta pre nekog vremena i vishe nikako ne mogu... A super je emisija :)
Ne znam, nisam je pratio, mislim da mi je bila u isto vreme kad i nešto što sam jako želeo da gledam
By spf 3000
zivot mi se sastoji od malih rituala -> OCD :lood:
ne bi moglo da stane ovde sve i da imam vremena da nabrajam.
Korisnikov avatar
By Frey
svasta ona radi, samo da ne uchi :lol:
Korisnikov avatar
By Zoe
Originally posted by ...
Dan pocinjem jogom. Pozdravljam Sunce na samom pocetku, na kraju pozdravljam sve sto je stvoreno i onoga koji je sve stvorio...
Meni je ritual i to sto, dok radim, slusam ili pevam razliciti vid muzike: klasiku (Bah, Sopen, Vivaldi, Mocart, Betoven, Pergolezi, Sati, Sibelius, Janacek), ili pevam muziku koju ne cuvam kod kuce, koju sam cuo po kafanama, svadbama, negde u prolazu, i zavoleo je, mada sam svestan kako je to najgori kic (Balasevic, "Ostaricu necu znati" - H. Dzinovic, "Suti, moj decace plavi" - Novi Fosili, "Ja te pjesomom zovem" - H. Paldum, "Vrati se s kisom" - N. Ukraden, "Pijem da je zaboravim" - Hoki, sve od T. Zdravkovica, "Ne kunite crne oci" - V. Zmijanac, "Kukavica" - Ceca).
Ritual je i to sto kada se setim nekoga koji mi je bio jako drag, odem do pisama koje mi je poslao, i samo ih dotaknem... Tako, kao da dodirujem njegovu kozu, i pokusavam da se setim mirisa njegove koze... I pokusavam da ga zamislim, ako je noc, kako pokusava da zaspi negde na sestom spratu jedne zgrade u Zemunu...
Ritual je i to sto, pre spavanja, zamislam neko od sazvezdja, a to nema veze sa mojom opsesijom astrologijom, vec jednostavno je rezultat opcinjenoscu jedva vidjivog odnosa tih prelepih dalekih uzarenih tela...
Rituali... Procitajte "Skolice" od Kortasara...

:love:
By malijohny
Ustanem obavezno 1 h kasnije nego sto sam planirao (tih sat konstantno guram budilnik na 5 min kasnije), skuvam kafu, odem u kupatilo, tus, zubi, onda pustim radio b92 da mi nesto cakula u pozadini, i sednem na miru da se razbudjujem uz kafu... Tako obavezno pocinje dan.
A zavrsavam ga tako sto iz kreveta telefoniram, tracarim nekih sat vremena, posle toga pustim neki slow cd i zaspim...
Korisnikov avatar
By spliff
ustajem oko podne. stavim za kafu, umijem se, zavijem joint, ukljuchim komp i proverim poshtu... sledeccih sat vremena se razvlachim na kompu, duvam i pijem kafu....
Korisnikov avatar
By EYA
prebaceno iz zezanja u kafic :alexis:
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Originally posted by spliff
ustajem oko podne. stavim za kafu, umijem se, zavijem joint, ukljuchim komp i proverim poshtu... sledeccih sat vremena se razvlachim na kompu, duvam i pijem kafu....
Slicno...samo sto je umesto dzoJinta cigareta :P :P :P

(samo sto PRE svega...cim odlucim da ustanem, prvo upalim komp...pa ostale stvari radim dok se on DIZE :lol: )

:kafa: :cigareta:
Korisnikov avatar
By muvica
ja uvijek prespavam (bolujem od nebudice)! :budilnik:
tako da svako jutro pocinjem recenicom "zar opet?!" :shok2:
i onda u panicnu trku... :tornado:
Korisnikov avatar
By tramp
nijedan dan u sedmici mi nije isti tako da nemam rituale ... dane kada mogu biti duze kuci ujutro (ako se probudim uopste) pijem kafu, cekiram mail ... ponekad skocim i izletim iz stana... ponekad se ujutro tusiram ... nekad ujutro sex ili drkanje ... sve u svemu ja mislim da sam ja suprotnost od OCD :neznam:
Korisnikov avatar
By Zoe
Hmm........mislim da se to ne zove ritual, al` ajd`.....cim otvorim oci prvo izmazim psa koji je skocio na krevet sa mojim prvim treptanjem, i zapravo UPOREDO palim komp. i dok se dize, ja odlazim da piskim, umivam se i perem zubice........pa stavljam kafu........Ili odmah posle mazenja i paljenja kompa stavljam kafu pa u wc?!? :doh: Ne znam, izgleda da bas i nije svakog jutra isto.........:D
Korisnikov avatar
By Ra
Redovni ritual :JUTARNJI SADIZAM!!!

Hmmm.....izlezavam se jedno pola sata ....pa kada shvatim da je vec 14 h dignem se mrmljajuci sebi u bradu ....na putu do kupatila sretnem kevu koja se upravo vraca sa posla (naravno doza sranja koje cujem usput su vec tradicija ....po pitanju mojeg kasnog ustajanja i lencarenja blablabla :nokti: :nokti: ).... umijem se i sednem da doruckujem/rucam pritom maltretiram sve ukucane buduci da sam nadrkan od samo jutra ....kad se istresem na njih buduci da mi to pretezno ne cini dovoljno "istresenim" pozovem nekog od meni dragih drugova koji imaju svoje licne pateticne probleme ..pa im onda drzim patkovo slovo dok mi ne spuste slusalicu i kuliraju me naredne dve godine.....E kad sve to obavim i shvatim da sam ucinio nesto lepo.... za njih ....za...sve ...sve ...njih....onda sednem za komp i dodjem na forum da treniram KUCKAnje!!! :balon: :balon: :balon:

:hand: :kosach: :hand:
Korisnikov avatar
By m..
Kad sam kod kuce, ide kafa+cigareta+forum.
Kad sam kod bake, ili vec, onda forum zameni neki od onih edukativnih kanala na tv-u.
By жњ
cetkanje zubica pa umivanje hladnom vodom, mada to nije klasicno umivanje, nego vise drzanje lica u vrlo hladnoj vodi da ne bi izguzvana izlazila medju narod pa forum dok se kuva kafa :kafa:
Korisnikov avatar
By m..
Ja operem zube tek kad doruckujem, cisto da ih ne bih ribala dvaput za sat vremena.
Korisnikov avatar
By bella_the_weird
Prvo shto radim svakog jutra je da palim komp. Josh nisam ni budna pa makar jedno slovo promashim u passwordu. Proveravam poshtu i idem na forum ili shta god (zavisi shta nadjem u inboxu). Negde izmedju svega toga skuvam chaj.
Inache, vetj nedelju dana se svako jutro budim u 5 da nauchim shta god me tog dana pitaju.
By Swanheart
ovako:ustanem oko 7.30h(prednost kada je u skoli samo jedna smena),pojacavam muziku da se malo razbudim,palim TV,izlezavam se nekih 30-ak minuta,smisljam opravdanje za razrednu zasto nisam bila na nekim casovima...onda se spremim za skolu...i tako,uglavnom monotono jutro
Korisnikov avatar
By Delete
Obavezno ukljucim muzicku liniju, i to je jedini ritual, a sve ostalo zavisi od trenutnog raspolozenja, nekad se zna dogoditi da se i vratim u krevet
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!