ja ocigledno imam drugaciju predstavu sta je to fancy, cool, il sta vec...Kada neko pomene floyd, ono sto je tamo fancy, pretpostavljam da mislite na ono sto je fancy na splavovima?
Cisto da znam .
hm.
Mah, sigurna sam da ja ne volim to sto se uglavnom ovde zove "fensi"
Onako mi je...uniformisano, napicheno, pre roze, pre 80 to , pre umisljeno....Mene bre "fensi" ribe podsecaju samo na dizelasice iz 90 tih, a sa njima sam se tukla
Da vidim ribu u koznim lonama i nekoj wrap around majici koju je sama iseckala, cipelicama, koje NISU kao iz loseg spota iz 80 tih, BEZ kilo pudera koji je 5 nijansa tamniji od njenog tena, BEZ mnogo toga, a sa originalnoscu.
Da se razumemo-elegancija je divna stvar, i volim da vidim i klasicno elegantnu zenu.
A ovo "fensi" po gradu, srbiji....dajte...
Dobro.
Rant over.
*a sada objasnjenje sto bi napisala nesto sto bi inace zadrzala za sebe
Sve to moze ovako da se vidi-ja nosim hrpu vesa na terasu na zgradi, u trenerci /logicno/ i brdo stipaljki po meni. Vrata od lifta ne mogu da otvorim dok ne spustim ogromnu korpu.
Ona, sa svpjih nekih 19, naravno u onim helankama sa ulicnih kutija, kaisem kao samanta foks, djindjuve, zlatne patike,zlatna tasna, ladno ulazi u lift, bez da me pusti sa korpetinom, bez da mi pridrzi vrata, ja kazem dobar dan, ona kaze "hrmpf" il tako nesto. Ja nekako ramenom pridrzim vrata, ona UZDISE / mora milimetar da se pomeri/. Posto je lift uzasno mali, sada bi ja njoj svasta rekla i jebala mater, al posto znam da cu zvucati kao psihopata reko bolje da cutim. Okrenem se u maleckom liftu i krenem da je gledam kao da cu da je zakoljem i ispohujem tog momenta. Kako ona okrene pogled prema ogledalu, tako i ja. Skroz hanibal lektor momenat sam imala, nozdrve se sire, pogled direkt u nju ispod obrva, cuje mi se ubrzano disanje...Mala je prebledela, lift staje, ona otvara MENI vrata, i pita /ne gledajuci u mene/ "jel ti treba pomoc oko korpe"
Ja je pogledam i posaljem joj poljubac.
jebote jos uvek zamisljam scenu kako je vatam za kosu i razbijam glavu o vrata onog lifta.
Naime, devokica ne voli isfolirane, nekulturne klinke, koje su pritom "fensi"
Moram da priznam da imam predrasude.
Da je neka mala "padavicarka" ne bi se tako iznervirala, nju bi lepo pitala koji joj je kurac.
Ali, zanimljivo, klinke koje su "padavicarke" nikad nisu bile nekulturne prema meni. Mislim da odabir kvalitetne muzike, ipak neka mastovitost u kombinovanju garderobe i manje vise obavezna literatura doprinose da mi nikad ne budu iritantne kao ove male tkzv. fensi.
hm...somting tu tink about.