Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By Lemur
Koliko sam ja shvatio to su muskraci, najcesce gay, koji se oblace u zensku odecu iz zabave, radi ucestvovanja u nekom performansu ili nekim drugim specijalnim prilikama.

Da li ste nekad prisustvovali nekom od "drag night"?
Da li se time bave samo gay osobe ili ima i str8?
Korisnikov avatar
By colorado
Bio sam na drag shows i uvek bih isao!! Oni su najbolje drustvo za zurke.

Svi drags koje sam upoznao su bili gej.
By XanaX
par puta u glou (globalu) bio sam na necemu sto je trebalo biti drag performance. mislim, tip je bio drag queen, pjevala je na play back, imala male intermezze i to je to. i was very drunk, tako da sam izvodio svakakve gluposti pred njom i sl. poslije me je onako s visoka (mislim, sa svojih stikla) pitala hocu li je castiti picem ili sto izvodim inace... was fun. where there's booze, drags and "macho, macho man" style music, it's always fun :)
By Director
Originally posted by colorado
Bio sam na drag shows i uvek bih isao!! Oni su najbolje drustvo za zurke.

Svi drags koje sam upoznao su bili gej.
Isti slucaj i samnom. Cak sam se jedno vreme druzio sa jednim i bio je jedan od najinteresantnijih likova na planeti. :merlinka: :tetka: :cheer: :tos: :mirnatetko:
Korisnikov avatar
By KiWi
Koliko sam ja skonta (ne držite me za re?) Drag Queen je gay koji voli da se obla?i kao žena ... a CrossDresser je str8 tip koji voli da se obla?i kao žena ....

Ima na netu jedan smešan klip uraðen u flashu gde maðioni?ar pogaða seksualnu orijentaciju publike .. priðe prvi momak i on kao iz topa GAY ... priðe drugi .. isto GAY .. pri?e bradonja obu?en u aljin?e i maðioni?ar kaže STR8 ... onda se okrene ka kameri (nama) i kaže: ''Šta? Nije namešteno! Ve?ina CrossDressera su str8!''
Korisnikov avatar
By Vlada T
Naravno, pa u belom svetu postoji citava drag queen kultura.

U Srbiji, jedina drag queen je Viva La Diva.
Korisnikov avatar
By Stripi
Originally posted by XanaX
par puta u glou (globalu) bio sam na necemu sto je trebalo biti drag performance. mislim, tip je bio drag queen, pjevala je na play back, imala male intermezze i to je to. i was very drunk, tako da sam izvodio svakakve gluposti pred njom i sl. poslije me je onako s visoka (mislim, sa svojih stikla) pitala hocu li je castiti picem ili sto izvodim inace... was fun. where there's booze, drags and "macho, macho man" style music, it's always fun :)
:smeh:
Da joj nanu naninu, meni je zaka?ila štiklom rame i malo se zaplela u majicu pa je onako ogromna skoro tresnula na mene :lol:
Bila je i sino? sa društvancem....da li su u tom slu?aju novinski napisi o njenoj udaji bili samo laž ili je braku kraj i prije vjen?anja? :lukavi:
Korisnikov avatar
By Vlada T
Da joj nanu naninu, meni je zaka?ila štiklom rame i malo se zaplela u majicu pa je onako ogromna skoro tresnula na mene :lol:
Bila je i sino? sa društvancem....da li su u tom slu?aju novinski napisi o njenoj udaji bili samo laž ili je braku kraj i prije vjen?anja? :lukavi:
Jel' pricamo o Salome?
Korisnikov avatar
By Stripi
Ma jok yebote, nego o onoj kvazi Lina G.
Umislila žena da je drag queen a kada je uvidjela da ne privla?i veliku pozornost odlu?ila se udati :drama:
Salome je pri?a za sebe :love:
Dala mi je da je štipnem za dupe :blush:
By Lemur
Koliko ja shvatam, onda u drag queen ne mozemo ukljuciti transseksualce?

Ili gresim? :puzzle:
Korisnikov avatar
By unic0rn
nema jednakosti jer svaki trans. nije drag queen a ni obrnuto...

naravno, ne iskljuchuje se da postoje osobe koje spadaju u isto vreme u obe grupe..
Korisnikov avatar
By colorado
Kiwi, ja bih se pre slozio s Lemurovom definicijom drag-s, samo zato sto su ovi koje sam ja upoznao oblacili zensku garderobu iskljucivo za nastupe. U CDove bih onda svrstao one koji to rade svakodnevno, samo zato sto vole da nose takvu garderobu.

Lemure, ja *mislim* da transeksualci ne pripadaju ni jednoj od navedenih kategorija. Zato i imaju svoju. Mozda bi bilo najbolje da nam tramp to objasni s obzirom na to da delom pripada toj bransi. Mada, i Stripi mogao da nam pomogne kod definisanja ovih termina, s obzirom na do da se izjasnjava kao trans.
By XanaX
drag queen je svaki "muskarac", bez obzira na seksualnu ili rodnu identifikaciju, koji se oblaci kao musko i scenski nastupa kao drag queen...
By Lemur
Evo definicije sa Wikipedije:

"Drag queens are performers - often gay men or transgendered people - who dress in "drag," clothing associated with the female gender (see drag king for women who perform in male clothing), often exaggerating certain characteristics for comic, dramatic or satirical effect . The term "drag queen" usually refers to people who dress in drag for the purpose of performing, whether singing or lip-syncing, dancing, participating in events such as gay pride parades or pageants, or at venues such as cabarets and discotheques."

a evo i za transeksualce:

"Drag queens are sometimes called transvestites, though that term has generally different connotations than "drag queen". "Drag Queen" usually connotes cross-dressing for the purpose of entertainment or performance and is not usually used to describe those who cross-dress for the fulfillment of transvestic fetishishes alone, or whose cross-dressing is primarily a part of a private sexual activity or identity."

Jesu li se kod nas nekad organizovali "drag night"?
Korisnikov avatar
By tramp
Originally posted by Morgan Le Faye
moja omiljena
Miss Understood

Slika
koja je mene uvela u njujorsku performance scenu :love:

inace upoznala sam tipa koji je drag queen a izjasnjava se kao str8, mislim da cak nastupa sa curom ... ako se setim kako se zove potrazicu sliku :lizalica:
Korisnikov avatar
By Vlada T
Da, bio je jedan pocetkom decembra prosle godine, na proslavi 15 godina LGBT aktivizma u CZKD-u.
By Ulix
Originally posted by Vlada T
Da, bio je jedan pocetkom decembra prosle godine, na proslavi 15 godina LGBT aktivizma u CZKD-u.
I bilo je divno.
Somewhere Over the Rainbow me oborilo s nogu. :)
Korisnikov avatar
By ...
Originally posted by Ulix
I bilo je divno.
Well, steta sto ne mogu da nastupam, jer ne volim (zaprvano, mrzim) sminkanje, perike i ostale gluposti, ali posto fantasticno imitiram glas, mogu odlicno da skinem Cecu, Vesnu i sve ostale ciju "obozavam" (Dusan M. se uverio svojevremeno, hteo cak da me angazuje; ima da mu pevam na svadbi)... Mogu da pevam u pozadini, a neki drag gueen na pozornici otvara usta i vrcka dupetom... Ajd' dogovorimo nastup...
By Ulix
Originally posted by ...
Well, steta sto ne mogu da nastupam, jer ne volim (zaprvano, mrzim) sminkanje, perike i ostale gluposti, ali posto fantasticno imitiram glas, mogu odlicno da skinem Cecu, Vesnu i sve ostale ciju "obozavam" (Dusan M. se uverio svojevremeno, hteo cak da me angazuje; ima da mu pevam na svadbi)... Mogu da pevam u pozadini, a neki drag gueen na pozornici otvara usta i vrcka dupetom... Ajd' dogovorimo nastup...
:pucaodsmeha:

Jao... dao bih sve da te vidim kako vrckas dupetom uz Cecinu pesmu. Evo, Escobar (koji trenutno gleda neki film) kaze da ce ti pomoci, posto je njegov zivotni san da postane trandza... :)
By Simor
Originally posted by ...
:pucaodsmeha:

Jao... dao bih sve da te vidim kako vrckas dupetom uz Cecinu pesmu. Evo, Escobar (koji trenutno gleda neki film) kaze da ce ti pomoci, posto je njegov zivotni san da postane trandza... :)
On elitista da vrcka dupetom uz Cecu... To bih i ja voleo da vidim... A onda i ja oblacim roze majicu sa perjem....
Korisnikov avatar
By Vlada T
Originally posted by ...
I bilo je divno.
Da se razumemo, prava drag queen mora da pruza potpuno kabaretski plezir, sve od razgovora s publikom, stand-up shale i komike, do dirljivih momenata emotivne fragilnosti...think you can handle that?
:hekla:
Korisnikov avatar
By ...
Originally posted by ...
I bilo je divno.
Da se razumemo, prava drag queen mora da pruza potpuno kabaretski plezir, sve od razgovora s publikom, stand-up shale i komike, do dirljivih momenata emotivne fragilnosti...think you can handle that?
:hekla:
Vlado, ja ne podnosim perike, zensku odecu i sminku (na meni), tako da ne mogu da udjem u drag queen pricu... ja samo imam izuzetnu sposobnost za imitaciju glasa (od F. Merkjurija i Marije kalas, do Miroslava Ilica, H. Dzinovica i H. Paldum)... Zato se ne nadam drag queen karijeri... Al' kada budete pravili svadbe, pozovite me, otpevacu vam po koju pesmu...
Korisnikov avatar
By colorado
Ja volim perike, sminku i donekle zensku garderobu, ali ne znam da pevam. I nikad nebih pevao na plejbek!!
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
Ja volim perike, sminku i donekle zensku garderobu, ali ne znam da pevam. I nikad nebih pevao na plejbek!!
sad mi zagolica mastu. bas bih voleo videti tebe i unic0rna u drag izdanju. kakav bi to duo bio:carica:
Korisnikov avatar
By colorado
ja sam skroz za. :)

Ako je i uni, sacekacemo samo da nam dodje tramp sa svojom sminkom i mojim foto-aparatom, i cirkus moze da pocne.
By Lemur
Originally posted by colonia_boy
sad mi zagolica mastu. bas bih voleo videti tebe i unic0rna u drag izdanju. kakav bi to duo bio:carica:
To bi bilo stvarno zanimljivo!!! :wink:

Jos samo da cujemo sta ima uni na to da kaze? :merlinka:
Korisnikov avatar
By KiWi
wow... ova tema se potpuno neo?ekivano razvila u smeru ''Kako napraviti Forumaški Drag Performans''... :hail2:
Korisnikov avatar
By unic0rn
uni se zagrcnuo od smeha :roflmao:

zashto bash ja? :lol:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!