Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By BlueUnion
Videh jutros naslovnu stranu jednog "žutog" lista. Naslov je da je Žigi? prodat Arsenalu....

Ima neko dodatne informacije?
Korisnikov avatar
By broX
Originally posted by BlueUnion
Videh jutros naslovnu stranu jednog "žutog" lista. Naslov je da je Žigi? prodat Arsenalu....

Ima neko dodatne informacije?
:wtf: :alikako:

a Kupper se ni ne hvali pojacanjem! mada ne verujem tim zutacima
Korisnikov avatar
By Mahnitu
Mislim da Kurir svira kurcu. Nesto kao "Arsenal dobio trku sa Vest Hemom i Romom i kupio/ce Zigica za 11 milijona evra. Treba da predje na leto kad Anri ode u Barselonu" :lood:
Korisnikov avatar
By bigirl
?ula i ja to... I to negde na tv-u... Nema šanse da se setim sada gde. Ali je isto bila pri?a da Anri ide u Barselonu, a Žigi? posle svetskog prvenstva ima da osvane u Londonu.

Jbg, gde ima dima tu ima i vatre...
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
10.8 miliona je trenutno najveca ponuda. Shuska se i to je tacno, pregovara se i to je tacno, ali se nista nece znati do leta. Bar ne zvanicno.
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by ZvezdasBG
10.8 miliona je trenutno najveca ponuda. Shuska se i to je tacno, pregovara se i to je tacno, ali se nista nece znati do leta. Bar ne zvanicno.
Hehe, ovako Zvrle saopstava da je transfer sa najboljim evropskim klubom, Arsenalom, gotov. Molim lepo:zvizdi:
Korisnikov avatar
By bigirl
?ekaju da proðe Svetsko, pa da mu je dignu.

Cenu.
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by bigirl

Cenu.
Ta cena bogami moze i da padne ako se on ne pokaze u najboljem svetlu na mondijalu...
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by Kupper
Hehe, ovako Zvrle saopstava da je transfer sa najboljim evropskim klubom, Arsenalom, gotov. Molim lepo:zvizdi:
Gde sam ja pomenuo djavole sa Hajberija a?! :spank: :lol:
Korisnikov avatar
By BlueUnion
Ako Žigi? zaista ode u Arsenal, kupimo ti ja i Kupper kapu Arsenala za zimsko vreme. :cvece:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by BlueUnion
Ako Žigi? zaista ode u Arsenal, kupimo ti ja i Kupper kapu Arsenala za zimsko vreme. :cvece:
Dal da se radujem, il da tugujem? :lol:
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by bigirl

Cenu.
Ta cena bogami moze i da padne ako se on ne pokaze u najboljem svetlu na mondijalu...
Ih, pa nije valjda da sumnjaš u našeg Žigi?a... :bubbles:
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by Kupper
Gde sam ja pomenuo djavole sa Hajberija a?! :spank: :lol:
Mislio si na njih:P Pa da, nama Zigic, vama Ballack.
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Kad bi Murinju doslo iz dupeta u glavu, pa da pljune zescu kintu i otme vam Zigu, sine bio bih najsrecniji na svetu! :P :lol:
Korisnikov avatar
By BlueUnion
Murinjo ima Ballack-a, šta ?e mu Žigiša. :)

A Venger je iz o?aja uzeo Žigišu, pošto nije mogao ni da "pripiša" CFCovoj ponudi za Ballacka. :elvis:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!