Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Myself
Zbunjena, ne mo' da popizdekas, ali uljudno te molim da mi promenis smajlic. Ja nisam :misici: ni nalik. Ja bih ovaj smajli :ozbiljan: Vi's isti ja trenutno.
Korisnikov avatar
By xfreelancer
e pa mooself, samo te posmatram. od kako si nas pompezno i bombasticno obavestila da odlazis sa teme, oglasila si se na istoj jos jedno 5 x! prava si drama queen.
kada sam vec ovde, evo da izrazim zelju za smajlijem koji ce dostojno prezentovati moju licnos' i personu na age listi: :burner:
Korisnikov avatar
By Myself
Originally posted by xfreelancer
e pa mooself, samo te posmatram. od kako si nas pompezno i bombasticno obavestila da odlazis sa teme, oglasila si se na istoj jos jedno 5 x! prava si drama queen.
kada sam vec ovde, evo da izrazim zelju za smajlijem koji ce dostojno prezentovati moju licnos' i personu na age listi: :burner:
A ti si kec iz matematike queen! Gde izbroja 5 puta?! Samo dva puta i sada me ti natera da se oglasim i treci put. :pljuje:

Mislila sam da cu jos samo jedared da se javim ovde kada se budem zahvaljivala Zbunjenoj i da ce to biti taj poslednji treci put.... :sigh:

Sprzila ti se frizura na tom smajliju... ali lici. :up:
Korisnikov avatar
By someone
ja bih ovaj smajlic :meda: ili ovaj :( posto se trenutno tako osecam...ako moze...
Korisnikov avatar
By Kittrie
Originally posted by zbunjena

bez brige....15.-og ide nova lista ;) ( pa samim tim i novi smajlici)...
:wow:
znaci joS samo neKoliKo daNA se jaFnoU vacaRim sa zbOOny??
oKi-Doki.

/me KreCe u heVy petiNg :nokti:
Korisnikov avatar
By zboO
2x16 (Someone :mini: , Aradija :maji: :minibounce: )
5x17 (^Divlja^ , MorbidAngel, SmileGirl :minibounce: ,natasag, The_goth_girl)
5x18 (Eleanor, the1whowished, Swanheart :lood: ,Eru�nne, Dyke )
2x19 (sandrica, Mouse)
8x20 ((tabOOgirL :sladoled: , zivanshe, bisex-I-guess, reveal :vogue: , Lara, Mindnever_girl, Nelly i Galilee)
15x21 (Zooey ,Kulturni Jelen :cuddle: :elvis: , ms-dynamite, Tea :tea: , Draco :smiling: , MinaHarker :eu: , Julia, InfraRedGirl, joj, Olgic:panker: , Cveticc, Smith5000 :njanjanja: )
11x22 ( ^mary^ :egzorcist: freya :vestica: ,juliet, SUNNY :carica: , vanillapuff :yay: , galateja :saksofon: , Dusica :sunce: ,, malenaa, Devilish_Diva, The Muse, Pastor)
8x23 (faijnfa, Kittrie :cuddle: , bigirl :volinevoli: ,Nika, Sweet angel :elf: , Elinne :federi: , B reddie :spijun: , Insomnia )
9x24 ( Amnesia :dj: :cuddle: , Shmi :cheer: ,sparkic :sladoled: , Vic :teg2: , _Osiris_, mirth:chilling: , m.. :roll: , pcelica, Sarah)
16x25 (Lilian, devokica, Petra9 :komp: , Talija, Skyen :bicikl: , Mahalia, straw, elena24 :alikako: ,greenwich :tange: ,tinkerbell :mirnatetko: , gea, Ida, Sweety, Atlona , Mala Lolita )
3x26 (hush, zbunjena :meda: , Doramar)
7x27 ( ZimiZamiZum :kasalj: , Ivory_E, Vega, Galina, Dez :B , Katarina :marinac: , waterlily, Thorn, Letak)
5x28 (Bona :kopanos: , bosie :okret: ,,TheCurseofBlondie, Altra)
12x29 (xfreelancer :spank: ,Technical Knockout :unic0rn: , Cat Claw :deda: :diplomac: , Angelina777:tos: ,tessio :vrcka: , ParisH. :ogledalce: Sanjalica, ivanica :diplomac: ,hightown :peva: ,Xtreme :gitara: ,Marijana, Sky Blue )
10x30 (Acorn girl :kisa: :sise: , muvica :vezan: , playgirl, Catwoman, vivaldi :mucka: , Aksa:cheer:, anche, Glaistig:alexis: , Kokoro, tori)
7x31 (Inner-Smile :doktor: , tramp :trampolina: , Myself :misici: , EYA :maca: :lukavi: , Marusha,Olivija , TIME)
8x32 (Kermit :evilkiss: , Ljudmila, tatjanam, argentum_inf :rafal: ,Zuzy, gothrose, skorpijica :pinknaocari: , DD666)
4x33 (bombica :saint: , mariii :srbin: , D: ) :cigareta: ,Dana Scully)
2x34 ( bambola :smokin: ,Val :smirk: )
2x35 ( TDN :vegi: )....( Daliborka :whatever: )
2x36 (Ljubicasta_Suza :peace: , Harmonia :bicikl: )
1x38 ( Teodora)
2x41 (IBM, Hawk)

....veliiiiki pozdrav i biiiig kiss za autorku teme....

@TDN srecan...srecaaan RODJUSSSSS :kiss: :kiss: :rodjendan: :rodjendan:
By Acorn Girl
Jedan :kiss: za Zbunjenu sto se oglusila o Myself-ove molbe i preklinjanja da joj skine :misici: . U nekoj novoj listi, moz' eventualno :teg: da bude adekvatna zamena i nijedan vise! Ne, ne!
Korisnikov avatar
By Sandy Veverica
j aopett nemammm smajlijaaaaa

cak mi ni socijalnog smajlija niste dodeliliii :avalon:gotovooo odoh da seee :obesen:
Korisnikov avatar
By bambola
Promenila nick-molim da se notira.Smajli naravno isti :smokin:
Korisnikov avatar
By bigirl
A je l' mogu ja da dobijem :povez: smajlija? Baš se nešto nalazim u njemu lately...
Korisnikov avatar
By Oziris
A da mi malo korigujete nick? :)
By Bombina
vazi,kad zbunica ce znati i ona ce ....;)
Korisnikov avatar
By bella_the_weird
For the record, ja imam 15 godina... Tako da kada sledetji put budesh update-ovala... :sladoled:
Korisnikov avatar
By someone
jaaaao,pa ti si mjadja od mene :D eee,sad njoj dajte owaj smail :mini: a meni medu :meda: :)
By Swanheart
:yay:konacno da se pojavi neko ko je mladji od mene:dance:...nisam vise razmazeno deriste
By Dj-Girl
mozete i mene ubaciti u toj listi

im 29 ys old :D
Korisnikov avatar
By zboO
suuuper samo se vi gomilajte.....zbunjena voli gomile... :lol: :lol:

....bice nova lista do 30.-og...malo strpljenja...

:peca:
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Originally posted by zbunjena

....bice nova lista do 30.-og...malo strpljenja...

:peca:
Je li bre!? Kakvo ti je to radno mesto?! I kolika ti je plata?! ... Kad radis samo dva puta mesecno, m? :tuc:

Ne moze to tako! :tuc:

btw :giggle: - :odbij:
Korisnikov avatar
By bambola
jooooj tinkerbell sto ti je presladak avatar!!! :love:
Korisnikov avatar
By m..
For the record: meni sredinom sedeceg meseca dodajte jos jednu recku. Ulazim u drugi kvartal.:crveni:
By Bombina
meni je smesno o tinkin avatar,,za mene je uvek nasa zlocka
:P
Korisnikov avatar
By Veverica
:wow: ovde novajlija koliko oces :smilegrin:
Zbun, ti si bas vrednica :)
By Gost
Originally posted by TDN
:wow: ovde novajlija koliko oces :smilegrin:
Zbun, ti si bas vrednica :)
A gle ðavla! Pa mogla bi ?eš?e da svrneš... :kiss:
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by TDN
A ko je krepa??
ma Cat je krepala :lol:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 21
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!