Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By ::fy::
U Beogradu se danas oko 12.30 sati osetio zemljotres. Podataka o epicentru i ja?ini još uvek nema. O?ekuje se izveštaj Seizmološkog zavoda...

Ja sam se totalno istripovao :uplasen: , pomislio sam da se samnom nešto dešava...hehe

Jeste li vi osteili ovo podrhtavanje tla?!?
Korisnikov avatar
By Mr Dee
kakvo crno podrhtavanje! to je bilo ljuljanje. :) viiiiiiiiii! hocu opet! :eya:
Korisnikov avatar
By HARP
Da ljuljalo se sve ali blago, trajalo je oko 10 sekundi...

Vidite da su po svetu opšti tektonski poreme?aji, moralo je da doðe i do nas... ipak smo mi u neku ruku trusno podru?je...
Korisnikov avatar
By EYA
Zemljotres u Mionici
22. mart 2006. | 12:32 | Izvor: B92
Beograd -- U 12.25 podru?ije Mionice pogodio je slab zemljotres ja?ine 4 stepena Rihterove skale. Zemljotres se osetio u celoj Srbiji.

U ve?em delu Srbije zemljotre se osetio kao udar jak 6-7 stepeni po Merkalijevoj skali, govore prvi podaci Seizmološkog zavoda Srbije.

U Gornjem Milanovacu na starijim zgradama su se pojavile pukotine, a sa pojedinih je padao crep, javlja Beta. Uskoro opširnije.

nista strasno, bas je bilo zanimljivo, bar ovde na trecem spratu... :teletabisi:
Korisnikov avatar
By Paki
Pa mene je ovo probudilo (zaspah jutros oko 6), to nije bilo obi?no podrhtavanje !

Ej, kad mi se krevet drmao neviðeno jedno 10-ak sekundi (ostali nameštaj po stanu krckao i vidljivo se ljuljao), pa onda nešto slabije narednih 20-ak ... Zna?i ludilo !

Na 4. spratu ina?e stanujem... Nije mi ni palo napamet da možda izaðem posle ispred zgrade... Bilo je šta je bilo...

A sad - LJUUUBAAAAVV !!! :friends: :love: :setnja:
Korisnikov avatar
By Paki
Zemljotres je ja?ine 4,4 po Rihteru i magnitude 6 po Merkaliju. Epicentar je bio u Mionici kod Valjeva.
By fazza
Osetilo se fino u krevetu. Par sekundi ljuljanja nikome ne moze da shkodi. :)
Meni je gore to shto me grip stegao, a ovaj zemljotres bash fini neki, hteo da
me uspava. :)

I opet je epicentar bio u Mionici kao i maltene svi proshli. Valjda nije napravio
nikakvu shtetu tamo...
Korisnikov avatar
By unic0rn
Bejah u autobusu - to je zemljotres urnebes sam za sebe :cheer:
By fazza
Originally posted by unic0rn
Bejah u autobusu - to je zemljotres urnebes sam za sebe :cheer:
:mirnatetko:
By Swanheart
:lol:ja sam bila u skoli za vreme zemljotresa...profesorka samo sto nije skocila na klupu(e to bi bilo zanimljivo videti),a reakcija je bila:"decoo pa sta je ovo?"

:dance:
Korisnikov avatar
By djo
ja ništa nisam osetio :( :placko:
By Çâðê_DUP
Zaskocio me dok sam pio svoj jutarnji kakao sa livadskim medom. Doduse, bio je to jereticki akt -- na solji pise I LOVE COFEE, sa sve velikim srcem. Bakine ljubicice su zadrhtale, te sam mislio da je u pitanju invazija kucnih duhova koji su u njima nastanjeni. Onda shvatih da je u pitanju nesto daleko prozaicnije -- obican zemljotres i nista vise. Steta.
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by Dušan Maljkovi?
Zaskocio me dok sam pio svoj jutarnji kakao sa livadskim medom. Doduse, bio je to jereticki akt -- na solji pise I LOVE COFEE, sa sve velikim srcem. Bakine ljubicice su zadrhtale, te sam mislio da je u pitanju invazija kucnih duhova koji su u njima nastanjeni. Onda shvatih da je u pitanju nesto daleko prozaicnije -- obican zemljotres i nista vise. Steta.
:drama: Ooh, kakve li poezije od zemljotresa...! :maljkovic:

:lol:
Korisnikov avatar
By spark
nisam osetio nista, ali mi je palo par diskova sa gomile sa stola...
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by Paki
Zemljotres je ja?ine 4,4 po Rihteru i magnitude 6 po Merkaliju. Epicentar je bio u Mionici kod Valjeva.

Od 4,5 -4,7 Rihtera sa epicentrom na Maljenu (sto dodje na isto). Na desetom spratu nisam nista osetio.
By Gost
Mene je fino zaljuljkao. Verovatno ne bih provalila, jerbo bejah usnula, da mi keva nije uletela u sobu u pani?nome mood-u, sa namerom da se evakuišemo... :lol: Bilo je cute, ali je baš baš kratko trajalo.
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by krepa?
Mene je fino zaljuljkao. Verovatno ne bih provalila, jerbo bejah usnula, da mi keva nije uletela u sobu u pani?nome mood-u, sa namerom da se evakuišemo... :lol: Bilo je cute, ali je baš baš kratko trajalo.
Keva uletela? :lol: Srecom, moja samo konstatuje i ide dalje. Ali mi se zato koleginica grdno nasekirala sto je 'zezam' i gurkam joj sto (a bas je nesto kuckala).
By Gost
Uletela, jašta. :smug: Sre?om je tu bila i tetka, koja je pani?arka još ve?eg kalibra, pa je morala da se koncentriše na njeno smirivanje, tako da su mene ostavile da se relativno mirno ljuljuškam... ;)
Korisnikov avatar
By Goran Smith
:( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(

?ujem danas od ljudi da je bilo strašno, da se sve ljljalo ... Ja sam spavao tada i nisam ga osetio, ja još na šestom spratu :mad:

Kada ?e repriza? :kosa:
Korisnikov avatar
By jukie
Ma to zemlja pokušava da Slobi kosti izbacuje...

anyway moja mama leži na kau?u (?eka da joj po?ne film) a ja stojim pored i nešto joj pri?am. Ona po?ne iznenada da kuka misle?i da ja drmam kau?, a ja ništa nisam osetio pa mislim da se ona zeza. Onda mi je pokazala luster koji se malo ljuljao; posle je zvala komšinice koje su joj potvrdile da je bio zemljotres...
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Dobro je da nisam bila kod kuce! :whew: (jerbo sam mnooogo visoko)

Bila sam na 4. spratu...sedim za kompom, drugarica pored mene...i odjednom krenulo ... ja : "Sta mi drmas stolicu?" ... ona : "ma sta lupas bre..... jooooj pa ovo je zemljotres :shok2: " ...

:lol:

Bas je bio trip :D ... desetak sekundi je trajalo..i nije mi bas bilo prijatno...neko cudno ljuljanje :P

:wow:
Korisnikov avatar
By bambola
U to vreme sam bila u Makedonskoj ulici i nista nisam osetila...Posle toga otisla u Dom Zdravlja i cujem matorce kako uspaniceni pricaju o zemljotresu...Kao sve se treslo samo tako...?!`ebem li ga...:pucaodsmeha:
By Bombina
kad mene je bio nocas sam spavala ,bila sam umorna ..nisam uspanicila
nego, mene je krevet ljuljao sam ,kao meni kosmar i probudila me je zemljotres
i probudih ja i pogledam da li u redu ,moji tiho spavaju
kao da nista nije desilo
pomislila sam kao da je kosmar
bogamu i da je bio zemljotres ,jednostavno meni je ljuljao moj krevet
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by jukie
Ma to zemlja pokušava da Slobi kosti izbacuje...
:smeh: :smeh: :smeh:

Originally posted by bombica
kao da nista nije desilo
:wow: bombi, i ti i tvoji uku?ani spavate do 12.30 :shok:
By Bombina
adiduska
uh uh ..moram rano da ustanem i bogamu mene probudila
Korisnikov avatar
By bigirl
Pomerio mi se akvarijum (pun 20 litara vode), pa vi vidite...
Korisnikov avatar
By Stripi
Dobih danas ovaj mail :D
U 12.26 podru?je jugozapadne Srbije pogodio zemljotres ja?ine 4,5 stepeni Rihterove skale, koji se osetio u celoj Srbiji. bla bla...

Komentar jednog od posetilaca sajta:

zemlja 'o?e da ga ispljune
(nema sumnje, 22. mart 2006 12:42)

:D
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Stripi
Komentar jednog od posetilaca sajta:
zemlja 'o?e da ga ispljune
(nema sumnje, 22. mart 2006 12:42)
pf neki bedni plagijatori, to sam se sam setio
Korisnikov avatar
By bella_the_weird
Ja sam osetila da mi se stolica malo trese, a mislila sam da sam to utripovala. Bilo je nekako kul, dodushe.
Posle mi tek rekli da je bio zemljotres. :whatever:
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Originally posted by bombica
kao da nista nije desilo
:gatara: Vidovita Bombica :gatara:

:wow:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!