Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Kad led puca, kida spone

1. Kad led puca, bezim glavom bez obzira
2
40%
2. Kad led puca, pucam i ja
2
40%
3. Kad led puca, tonem i ja
1
20%
Korisnikov avatar
By Daliborka
"Bez tebe mi zivot tece bez prave radosti
ja sam kriva sto te volim, odlazim - OPROSTI

Kad led puca kida spone, nasa ljubav evo tone
cuti, cuti, srce moooje, KAD LED PUCA OPASNO JE !"

Ovo su stihovi koje je otpevala renomirana umetnica Dragoslava Gencic, a mene interesuje kako se vi ophodite u situaciji kada osetite da vam tlo izmice ispod nogu, tj. kad led puca .

Ja kad led puca gledam da se sto pre udaljim i da izbegnem kataklizmu.
Korisnikov avatar
By Myself
Ne znam Daco koliko debeo led treba da bude da bi izdrzao tebe, a da ne pukne odmah. :nesiguran:
Korisnikov avatar
By EYA
Kad led puca, pucam i ja:muzika:
sta god to znacilo :smeh:
Korisnikov avatar
By Daliborka
Na stranu svi saljivi komentari, ali ovi stihovi su vrlo zivotni:

"Ne mozes me zadrzati ni kada bi hteo
kad led puca ni ti ne bi preko njega smeo"

Razmisljajte o ovome, EYA i Myself.

:minibounce:
Korisnikov avatar
By Hybrid
Možda kad led po?ne pucati treba stati u mestu da ne propadneš ako kreneš dalje i led skroz pukne. Naprsline nisu ništa strašno, preko njih se može pre?i. A ne treba da prelaziš preko leda ako je ispod duboka voda, a ti ne znaš da plivaš dobro, ili ako nema nekog ko bi te izvadio iz ledene vode. Ja izbegavam (tanak) led sklon pucanju :cekam:
Korisnikov avatar
By Daliborka
"Kad led puca kida spone
nasa ljubav evo tone

Cuti, cuti, srce moje, kad led puca, opasno je"
Korisnikov avatar
By Hybrid
Jel su to oni isti stihovi odozgo? :cookie:
Korisnikov avatar
By bambola
Originally posted by Rigel
Možda kad led po?ne pucati treba stati u mestu da ne propadneš ako kreneš dalje i led skroz pukne. Naprsline nisu ništa strašno, preko njih se može pre?i. A ne treba da prelaziš preko leda ako je ispod duboka voda, a ti ne znaš da plivaš dobro, ili ako nema nekog ko bi te izvadio iz ledene vode. Ja izbegavam (tanak) led sklon pucanju :cekam:
i ja potpisujem ove mudre rechi...:shake:
Korisnikov avatar
By Delete
Stojim u mestu dok ne propadnem. Kreten!
Korisnikov avatar
By jukie
Apropo leda...
kad smo bili mali, u lektiri je bila neka knjiga malih pozorišnih predstava, i jedna od njih je bila neko "topljenje drugarskog leda" tj neki de?ak ide okolo i ?upa neku devoj?icu za kosu i baca joj stvari i sli?no, kako bi prestali da budu drugovi, a njegov drug ga savetuje kako. E sad fora je u tome što on ho?e da prestanu da budu drugovi da bi se zaljubili jedno u drugo... nikad nisam razumeo taj "scenario" jer je pre svega to razmišljanje za debile tipa Patrika morske zvezde, a drugo, uopšte mi nije bilo jasno zašto bi neko hteo da se zaljubi u nekoga ili taj neko u njega... posle sam ?itao roman "Prva ljubav" i bio sam u istoj nedoumici za ovo pod 2... naro?ito mi nije bilo jasno što Džejn ne može da radi doma?i kad je zaljubljena... zaljubljenost mi je izgledala kao neka bolest...
Korisnikov avatar
By Myself
Ko je Dragoslava Gencic? :puzzle:

Jos mi nije led pucao pod nogama, tako da ne mogu da dam odgovor na temu.
Korisnikov avatar
By muvica
pucalo ne pucalo - tonem! :placko:
Korisnikov avatar
By Seaman
Kad led puca, meni se tuca. :D
Korisnikov avatar
By Seaman
Teta Daco, posto ste vi strucnjak za tumacenje nasih textova, molim vas da mi protumacite ovaj text:

"i tvoje papuce ispod kreveta, sto prasinu samo skupljaju..." Marta Savic, siguran sam da se nesto krije iza tih papuca. :gitara: :D
Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by Seaman
Teta Daco, posto ste vi strucnjak za tumacenje nasih textova, molim vas da mi protumacite ovaj text:

"i tvoje papuce ispod kreveta, sto prasinu samo skupljaju..." Marta Savic, siguran sam da se nesto krije iza tih papuca. :gitara: :D
Cula sam tu kompoziciju Marte Savic i sama sam se zacudila tim stihovima o papucama.

Ostaje nam da zakljucimo da se radi o asocijaciji na neku sentimentalnu pojavu.
Papuce asociraju na razgacenost i kucnu atmosferu, tako da bi trebalo da je o tome rec u toj Martinoj pesmi.

Apropo pitanja ko je Dragoslava Gencic, rec je o jednoj renomiranoj pevacici stare garde.

Slika
Korisnikov avatar
By svejedno
Nije glupo pitanje uopshte...
Sta radim kada osetim da mi led puca pod nogama...

Jbg, ispada da ga na kraju sam sutnem da bih napravio vecu rupu za izlazak, i da ne bih sedeo i chekao ako vec moram da potonem, ako mora, ja cu odluciti kada i kako ce to biti.

Ako ne mora, hodam VEOMA polako.

Zaista reagujem na taj, mozda glup, mozda i ne, nacin.

Ali ne treba hodati po tankom ledu... ali ponekada ne moze da se izbegne.
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by Daliborka
Originally posted by Seaman

Cula sam tu kompoziciju Marte Savic i sama sam se zacudila tim stihovima o papucama.
marta savicc je kompozitor(ka)? :puzzle:
Korisnikov avatar
By gari
Šta, teta-Flašiborki opet pukla "britela" na grudnjaku? Pa, smanji te sise. A na led nemoj ni da pomišljaš da staneš, ako je debljina ispod jednog metra. Uzgred, jel pesma od Ade Gegaja?
:tuc: :pas: :maji:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!