Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

.. i pritom ne izgubiti sebe ili zelju za zivotom :-))

mudrost nikad nije bila slatka ali ako nije donosila srecu onda je donosila odrdjeno zadovoljstvo ...

napredovati, samorealizovati se .. mnogo stosta ... bitno je da cilj bude VAS a ne neciji pozajmljen:jbg: :pivce: :bye:
Korisnikov avatar
By sanjin
uspješno diplomirati, zaljubiti se, zadržati ovaj posao ili dobiti bolji, živjeti na potezu izmedju rijeke i pule u malenom istarskom gradicu sa meni voljenom osobom
:mazi: :gric:
:)
Korisnikov avatar
By Daliborka
Smatram da je cilj doziveti stotu.

Tome tezim i tome se nadam.

Treba ulagati u starost.

:)
Korisnikov avatar
By DijeteSrece
Originally posted by bigirl
Originally posted by Seaman
Originally posted by DijeteSrece
ujediniti jugoslaviju i biti dozivotni predsjednik :love:
Ti ces se bas namuciti. :smeh: :fige:
Uz njega sam, tako da "muku" delimo na dva!
:pionir:

PS Ja ?u biti predsednik vlade... :zvizdi:
moze! moramo jos podijeliti mjesta ministrima... a ovi kosi se protive... hm... pa Hrvatska ima puno otoka :bubbles:
Korisnikov avatar
By HARP
Da me zdravlje služi do zadnjeg dana mog života....ostalo ?u zaraditi, osvojiti, imati, i naravno biti sre?an...biti okružen ljubavlju...
---------------------------

A, sad evil part of me...

I will live forever :djavo:
Korisnikov avatar
By bambola
Da sve ostane manje vise kako je i sad...samo toliko i zadovoljna sam...
Korisnikov avatar
By HARP
Eto danas u bus-u sedi jedan tip i ?ita jednu malu knjigu, ona džepna izdanja...
Podnaslov "Kako da u?inimo neko dobro delo za nekoga, a da ta osoba i ne zna da smo to uradili "

Druga strana "Kako da svoj uspeh prepustimo drugome" :iskolacen:

Jeste da sam tolerantan i human, ali come on.........

Pa gde je onda tu cilj :D

Mislim ta džepna izdanja za podizanje humanosti, a ujedno za ispiranje mozga... ?itajte ih informativno, viziju vašeg cilja ?uvajte za vas :D
Korisnikov avatar
By radoznala
Citala sam sta su ostali pisali i definitivno, sebe ne vidim ni u kakvoj "skrasavajucoj" varijanti. Uvek hocu vise i uvek mi je to vise neophodno. Kad ne bih rasipala previse energije sa strane, bilo bi bolje, al' bez rasipanja dosta toga gubi smisao... Recimo, da bi novac dolazio, treba ga se i redovno oslobadjati, uzivati u trosenju :D (expert)
Drugarica mi je rekla pre neki dan da cu bankrotirati pre nego sto se obogatim :lood: Uvidela je svoju gresku :zacepi: na tezi nacin :sw: :D
Korisnikov avatar
By gari
Jedini cilj koji mi je još ovde preostao jeste da preživim tj. da ostanem živ u ovoj stradiji. Svi drugi ciljevi su minimizirani potrebom za samooodržanjem /dok je ne preovlada potreba za samouništenjem/.
:down: :meduza: :paradajz:
Korisnikov avatar
By kopikakroketa
nobelova nagrada za mir, da ucinim svet boljim, naravno, kao i svakoj miss sveta! :angel:
...........blah:bljak: :paradajz:
:seronjo:
By Swanheart
trenutni cilj...da u utorak opravdam casove sa kojih cu sutra da pobegnem:misli:
Korisnikov avatar
By Hybrid
Kratkoro?ni cilj, hmmmm private :blush:
A slede?i, da naðem posao, diplomiram pa naðem odgovaraju?i posao, a ostalo ... da živim dan za danom :)
By just!N
Ima ih puno...sad je jedan od glavnih da nadjem osobu sa kojom cu moci da govorim o starim, delim i planiram nove i da uzivam..ne trazim previse...:obraz:
Korisnikov avatar
By Goran Smith
:neznam: , ali stvarno ... samo znam da treba što duže živeti i da tu bude zanimljivo i makar koliko-toliko sretno :D
By Kragi
Jedan je cilj = BITI SRECAN (pricam u svoje ime), a o tome sta me cini srecnim ne bih :)
Dodao bih da volim da volim da planiram dugorocnije :)
Korisnikov avatar
By toni79
jos uvijek se lomim izmedu dvije opcije. 1. je u skladu s nekakvim drustvenim ocekivanjima:faks, dobar posao, karijera, lova, pa poslije zena i djeca, etc.
2. je zavrsit faks pa u potragu za srecom. tipa zivit u bg 2 godine boli me kurac od cega, ljubljenje s jednom slatkom plavom, koncerti, bioskop. kad mi to dosadi bacit dir po hrvatskim otocima (pocevsi od najsjevernijeg do najjuznijeg sa sto manje novca i sto vise oslanjanja na druge ljude; otocki hitchhiking) i sl.

ne znam. strah me drugog, a strah me i prvog. naravno, predvidljivo dosadno, probat cu ovo prvo pa ako me mrzi i smara lako se prebacim. moram viditi sto me cini sretnom.

p.s. oko jugoslavije - volontiram da budem ministar vanjskih poslova :)
By pipinveliki
mislio sam da ako ne dobijem penziju za par godina
posto mi se vise ne radi
da odem u balerine :balerina:
one imaju beneficirani radni staz :D
inace imam 26 godina
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Dina
Dopadaju mi se odgovor Skyen i Seamana. Moje razmisljanje je negde izmedju... Slazem se sa Seamanom oko moranja, mada kaze da se sali :wink2: Ali u toj sali je malo vise istine... Mada ja nisam ni za odricanje od snova, ipak su oni ono sto pokrece i cine laksim ono sto se mora. A ono sto se mora cesto omogucuje ostvarenje snova... Imam neke postavljene ciljeve unapred... npr. pre nego sto sam upisivala fakultet razmisljala sam da li sam spremna na te godine napora. Ali kad sam sad vec u tome onda najvise mrzim pitanje koliko mi je jos ostalo, jer sama ne volim da o tome mislim... Razmisljam poput Skyen samo od ispita do ispita... Takodje i ja mnoge ciljeve menjam u hodu, zavisno od novih momenata, pa mi zivot izgleda prilicno drugacije nego sto sam zamisljala nekad. Mislim da sam se i ja prilicno menjala kroz zivot. Krajnji cilj bi mozda bio neki moj osecaj iz detinjstva "doci kuci" - to se ne odnosi samo na partnera i bukvalno kucu (mada i na to) vec da su mi se nekako sve kockice sloze i povezu... da osecam da sam na nekom mestu na kome se dobro osecam i zelim da budem, da me je sve proslo dovelo do toga... sto opet ne znaci da ne nastavljam dalje, mirovanje i dosada kod mene nikako (sem u grobu).
O pa lep odgovor... slazem se sa ovim odgovorom od pre tri godine... Nadam se samo da sledeci put kad neko izvuce temu iz naftalina nece biti fakulteta na spisku ciljeva... ;) Ali sve ostalo sto sam pisala stoji...
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by toni79
jos uvijek se lomim izmedu dvije opcije. 1. je u skladu s nekakvim drustvenim ocekivanjima:faks, dobar posao, karijera, lova, pa poslije zena i djeca, etc.
2. je zavrsit faks pa u potragu za srecom. tipa zivit u bg 2 godine boli me kurac od cega, ljubljenje s jednom slatkom plavom, koncerti, bioskop. kad mi to dosadi bacit dir po hrvatskim otocima (pocevsi od najsjevernijeg do najjuznijeg sa sto manje novca i sto vise oslanjanja na druge ljude; otocki hitchhiking) i sl.

ne znam. strah me drugog, a strah me i prvog. naravno, predvidljivo dosadno, probat cu ovo prvo pa ako me mrzi i smara lako se prebacim. moram viditi sto me cini sretnom.

p.s. oko jugoslavije - volontiram da budem ministar vanjskih poslova :)
Jao blago tebi sto zivis u sredini gde je opcija 1. drustveno ocekivana... :) Ja bih pre takvu sredinu povezala sa slobodom sto god u njoj radila :cheer:
Korisnikov avatar
By toni79
znas ono, trava je uvek zelenija s druge strane ograde... ;)
Korisnikov avatar
By Dina
Pa to jeste... ali postoje i odredjeni objektivni kriterijumi da li je nesto slobodnije ili nije. Npr sredina u kojoj su priznati gay brakovi i usvajanje dece je slobodnija od one gde je to nemoguce. Drugo je sta nama licno odgovara i da li mi zbog raznih stvari mozemo ili ne mozemo negde da zivimo....
Korisnikov avatar
By blabla_guy
Cilj - biti srecan i zadovoljan svojim zivotom, pa kakav god da je...

i naravno...naci nekog s kim ces tu srecu podeliti ;)
Korisnikov avatar
By gagakg
Super tema. Kako za neki dan stupam na novu funkciju , Potpredsednik za Talent menadzment, shodno opisu posla moram da se oglasim na zadatu tematiku (:

Smatram da je jako bitno imati neki cilj, mali -veliki, kratkorocni-dugorocni, nije bitno koliko je vazno da uopste postoji. Zivot je jedna velika avantura, putovanje, i ako ne znamo gde idemo , kako cemo uopste znati da smo negde stigli?

Sto se mojih licnih ciljeva tice, prilikom postavljanja rukovodila sam se postulatom "Ukoliko te sopstveni snovi ne plase, onda nisu dovoljno veliki" tako da idem ka tome da vodim kulturni centar ( pritom da to bude institucija koja se uklapa u moje pojmanje "centra za kulturu" ), da unovcim svoje znanje, sto vise putujem, nikada ne izgubim snagu da sledim svoju strast i impulsivnost, upoznam neku "nju" i formiram porodicu, ...i jos svasta nesto.

I jos pre nego citiram Natashu Bedingfield. Svakako je bitno postaviti cilj ali jos bitnije je VIZUELIZIRATI cilj. Povremeno zatvoriti oci i zamisliti sebe u trenutku kada je on ostvaren, promatrati svaki detalj- boje, mirise, osecaje, ... Zaista korisna tehnika koja potseti coveka da ma koliko je tesko vredno je borbe. Meni uvek povrati energiju i vadi me iz povremenog down-a. U svakom slucaju probajte nije tesko (:

"I am unwritten, can't read my mind, I'm undefined
I'm just beginning, the pen's in my hand, ending unplanned

Staring at the blank page before you
Open up the dirty window
Let the sun illuminate the words that you could not find

Reaching for something in the distance
So close you can almost taste it
Release your inhibitions
Feel the rain on your skin
No one else can feel it for you
Only you can let it in
No one else, no one else
Can speak the words on your lips
Drench yourself in words unspoken
Live your life with arms wide open
Today is where your book begins
The rest is still unwritten

I break tradition, sometimes my tries, are outside the lines
We've been conditioned to not make mistakes, but I can't live that way!"
By Ulix
Meni se vise svidja da kroz zivot idem opustenije, bez postavljanja grandioznih ciljeva, jurnjave i ostalih negativnih posledica ambicije. Vazno mi je da zaista zivim, tj. da uzivam, a ne da stalno jurim za nekim tamo ciljevima, jer mi se cini da na kraju to ne vodi nicemu osim sto radja frustracije.

Ali hajde... moze se reci da imam dva cilja. Ako se to moze uopste tako nazvati. Jedan je da zavrsim faks, sto se nekako ne dovodi u pitanje i ne posmatram to kao nesto sto treba dostici, posto mi ide odlicno, a drugi cilj je da sa deckom odem iz ove vukojebine od drzave negde gde ce znati da cene nas trud i znanje i gde cemo od tog znanja moci da zivimo. Gde cemo otici, nije vazno. Samo da se ne govori srpski i da nije na Balkanu. Ali i to je suvise neodredjeno da bi bilo cilj. :/

Najneposredniji cilj mi je da veceras pustim Haustor i uzivam u poslednjim trenucima samoce pre nego sto mi se cimer vrati. :whatever:
By iWanna
da pokusam da se pomirim sa njenom odlukom da ne abortira
By Kragi
Originally posted by iWanna
da pokusam da se pomirim sa njenom odlukom da ne abortira
isuse .... :lol:
Korisnikov avatar
By Crazy_Bee
ne volim to postavljanje ciljeva, a opet nije mi ni zivot u fazonu daj sta das.
ali...najvise bih volela da jednog dana imam nesto svoje stan-kuca sta god, neki svoj posao (vec i to imam u glavi) da se tooooootalno osamostalim. najbitnije mi je da pokrenem neki svoj biznis... zamislila sam zelju ... :ribica:
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by kopikakroketa
nobelova nagrada za mir, da ucinim svet boljim, naravno, kao i svakoj miss sveta! :angel:
...........blah:bljak: :paradajz:
:seronjo:

:smeh: divno....imas moju podrsku... :D

ON pa...ne znam, svake godine imam NEKI cilj, koji uspesno realizujem...hvala bogi :molise:

npr kako sebe zelim da vidim za 10, 20, 30 god (kao cilj bi mi bio...), ne gledam na to uopste... ono sto zelim pokusavam odmaH da ostvarim, ne cekam godine da prodju, ko zna sta donosi tumoroV...imam tu srecu da mogu da biram...
:kiwi:

e da, zelela bi jednog dana da imam dete, moze i dvoje, troje...:eya:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!