Ovo sam ja, u
najkracim mogucim crtama, za one koji me ne znaju...
# Godine: 20 (21 kroz par meseci)
# Visina: 178
# Tezina: 65 kg
# Kosa: Tamno smedja
# Oci: Tamno smedje
# Posao: Student
# Muzika: Narodnjaci uglavnom (ali ne narodnjaci tipa Mitar Miric, Zorica Brunclik i sl.
), domaca i strana komercijala, najcesce rnb, hip hop, dance, elektronika manje vise, grcka, turska i arapska muzika...
# Film: Nisam neki zaludjenik za filmove, ali ubedljivo najbolji film koji sam gledao je "Dan nezavisnosti".
# Status: Slobodan
# Region: Najjachi kraj u Beogradu, naravno Zemun
# Smejem se: Cesto, zbog svakakvih gluposti...
# Placem: I toga ima, isto zbog gluposti, uglavnom...
# Pijem & Pusim?: Pijem ponekad, najcesce kad izadjem negde, uglavnom vopi (Beck's rula
), a pusim ko Turcin, jedna pakla dnevno...
# Droga?: Ne, i nikada...
# Volim: Na prvom mestu volim sebe (ali ne u smislu da sam narcisoidan, mada imam razloga i za to
). U poslednjih par meseci sam naucio da treba da cenim i postujem sebe na prvom mestu i da cu jedino tako stici do zacrtanog cilja (bash sam kasno to skontao
), dosta sam gazio sebe i svoje principe zbog drugih, ali definitivno vise nije tako. Zatim, na drugom mestu (znam da smaram, ali ovde cu da napisem vala sve sto volim
) volim da volim i da budem voljen (tesko je danas to imati u pederskom svetu, ali opet postoje ljudi koji odudaraju od stereotipa, retki jesu, ali ih ima
). Mnogo cenim iskrenost, i sam sam takav, mada to vise smatram svojom manom, jer ljudi to uglavnom iskoriscavaju. Volim prolece i leto, kad je sve zeleno (tad se uglavnom i zaljubljujem, dva puta dokazano!
Al serem jebote...
), volim da se dugo setam po Zemunskom Keju, da kuliram sa drustvom po splavovima, kaficima, da vozim rolere i bajs (ponekad zapucam i do Ade, ako sam bash u kondiciji, a bajs vozim ko manijak, za sada nisam pokupio ni jednog setaca na Keju
). Cest sam posetilac beogradskih plaza i bazena tokom leta, volim da plivam i da se izlezavam na suncu (neko je odvalio za mene da posecujem solarijume, posto sam crn ko ganci tokom leta
). Volim da idem u zezanje, narocito u klubove gde je komercijala na repertoaru, i volim da djuskam (cesto tada gubim kontrolu
), volim da slusam glasnu muziku i nerviram komsiluk sa narodnjacima
. Obozavam zivotinje, jer ko ne voli zivotinje, ne voli ni ljude
. I da, volim sportsku garderobu, zaludjenik sam za istom, nista bez NIKE-a
.
# Mrzim: Ima mnogo stvari koje mrzim, laz je svakako na prvom mestu, mrzim ljude koji me gledaju u ochi i lazu bez srama. Mrzim egoizam i ljubomoru (mada toga ima i kod mene). Mrzim zaludne ljude koji nemaju pametnija posla od ogovaranja i zabadanja noseva u tudje zivote, promiskuitete (kojih ima na izvol'te medj' pederima
), i ljude kojima kao da pise na celu "Ja sam peder", sto zbog gestikuliranja, sto zbog garderobe (jesam homofob, vec sam to negde napisao
). Ne volim kisu i hladno vreme, kad ne mogu nigde da izadjem, kad moram da se smaram kod kuce. Ne volim hard rock, metal i slicnu muziku, od nje se gotovo jezim
. Hm, ima jos dosta stvari koje mrzim, a kojih sada ne mogu da se setim, najbitnije sam rekao.
# Bojim se: Samoce, najvise, mada sam se u poslednjih 3 - 4 meseca navikao na istu, ali nikako ne prija... Ponekad se plasim i same ljubavi i ulaska u vezu, jer, ako to jednom pukne, dolazi ta ista samoca. Plasim se mog vecito pogresnog procenjivanja ljudi, i visine...
# Nick: Trenutno imam alternativni nick (koji se cita Fristajler, za one koji jos ne znaju da ga procitaju
), a tako se zove jedan splav na Savi. Posle nekog vremena, vraticu nick Zemunac, naravno, zbog toga sto jesam iz Zemuna, i sto imam sve karakteristike jednog Zemunca.
# Avatar: Poznat sam po menjanju avatara, svojevremeno sam stavljao neke slike Gardosa, zemunski grb, slike sportista Partizana (Udovicic, Pantic, ...) i glumaca (Jesse Met Calfe, Ryan Carnes, koji je bio do skoro na avataru). Trenutno je na avataru Cristiano Ronaldo, kog je davno drzao na avataru jedan forumas, i cim ga je skinuo, ja sam poceo da redjam Ronaldove slike, posto je decko sa svojom 21 godinom (stariji je od mene par meseci
) vrhunski sportista (igra za Manchester, ko ne zna
), i pri tom, izgleda zajebano...
I tako sam ja smorio, al' zabole me bas...
Uvo.