Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by Mahnitu
:angel:
Sad mozes da se opustiz uz Ramstajn:wink:
Korisnikov avatar
By Mahnitu
Everton-Aston Vila 1, 0-1
Blekburn-Midlsbro 1, 3+
Man Siti-Vigan 1
Vest Hem-Portsmut 1 :fuckbed:

Luton-Derbi 4+
Koventri-Lids 1
KPR-Brajton 1
Korisnikov avatar
By Mahnitu
Everton-Aston Vila 4-1 :kralj: :gol:

MekFaden, Osman i Kejhil :vruce:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Subota, 18. mart:
12:45h Everton - Aston Vila
15:00h Arsenal - ?arlton
15:00h Blekburn - Midlzbro
15:00h Bolton - Sanderlend
15:00h Man?ester Siti - Vigan
15:00h VBA - Man?ester Junajted
15:00h Vest Hem - Portsmut
17:15h Birmingem Siti - Totenhem

Nedelja, 19. mart:
13:30h Njukasl - Liverpul
16:00h Fulam - ?elsi
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
A evo i trenutnih rezultata:

Arsenal - ?arlton 2:0 HT
Blekburn - Midlzbro 2:1 HT
Bolton - Sanderlend 0:0 HT
Man?ester Siti - Vigan 0:0 HT
VBA - Man?ester Junajted 0:1 HT
Vest Hem - Portsmut 0:3 HT
17:15h Birmingem Siti - Totenhem
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Everton-Aston Vila 4-1 :kralj: :gol:

MekFaden, Osman i Kejhil :vruce:
Koji je kurac ova Vila....
Korisnikov avatar
By Kupper
Dakle Indijanac, samo sto me srcka nije strefila danas. West Hem mi je najmaleroznji tim na svetu i izbegavao sam ga dve godine. I danas, kao da se ne glupiram i tripujem, pored Grimsbija, Bristol Roversa, Arsenala, Boltona, ManUtd, Karlajla odigram i West Hem (u 7 kombinacija). Cekao sam ravno 34.572 dinara (dao 800) i ne da sam pao neko ovi tvoji izgubili od Porsmauta sa 1-4 a da se Portsmaut ne seca kad je poslenji put pobedio u gostima. Jedva sam ziv, veruj mi.
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Pa nemoj da ga igras. Ja Mancester posle dve teske ispale ne igram vise ni za zivu glavu.

Mecevi odigrani juce:

Everton - Aston Vila 4:1
Arsenal - ?arlton 3:0
Blekburn - Midlzbro 3:2
Bolton - Sanderlend 2:0
Man?ester Siti - Vigan 0:1
VBA - Man?ester Junajted 1:2
Vest Hem - Portsmut 2:4 - U brate...
Birmingem Siti - Totenhem 0:2
Korisnikov avatar
By Mahnitu
Dobro de....desi se :pas: Bar je zanimljiv fudbal! (ja ih, iskusno, nisam metuo na tiket)
Korisnikov avatar
By broX
pa tek su se vratili sa odmora, cekaj malo :kupanje:
Korisnikov avatar
By Mahnitu
Originally posted by Kupper
Dakle Indijanac, samo sto me srcka nije strefila danas. West Hem mi je najmaleroznji tim na svetu i izbegavao sam ga dve godine. I danas, kao da se ne glupiram i tripujem, pored Grimsbija, Bristol Roversa, Arsenala, Boltona, ManUtd, Karlajla odigram i West Hem (u 7 kombinacija). Cekao sam ravno 34.572 dinara (dao 800) i ne da sam pao neko ovi tvoji izgubili od Porsmauta sa 1-4 a da se Portsmaut ne seca kad je poslenji put pobedio u gostima. Jedva sam ziv, veruj mi.
West Ham je imao tesku utakmicu FA kupa pre neki dan. Everton je bio mnogo sigurniji kec.

Sa ovih 6 meceva (gde se takmici Karlajl? ne mogu da ga nadjem) imas kvotu 14.5. Kako si nabudzio do 32.000, nista ne kapiram? :misli:

Kolko ja ne znam da se kladim, cudo jedno
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Ali rekao ti je da je igrao 7 kombinacija. Mogu misliti kakve je sve "gluposti" izvodio...:lol:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Ma nije bre druze tesko. Ljudi navikli da se klade na fix situacije i eventualno na neke uopstene situacije u golovima, ali kladza predvidja za one "teske" kladionicare i niz specijalnih sto bi se reklo "strucnih" mogucnosti za kladjenje....:D
Korisnikov avatar
By Kupper
West Ham je imao tesku utakmicu FA kupa pre neki dan. Everton je bio mnogo sigurniji kec.

Sa ovih 6 meceva (gde se takmici Karlajl? ne mogu da ga nadjem) imas kvotu 14.5. Kako si nabudzio do 32.000, nista ne kapiram? :misli:

Kolko ja ne znam da se kladim, cudo jedno
@Zvrle - nisu ludarije.

Indijanac, slusaj/citaj me dobro. Ako je nesto bila West Hamova prednost je sto je imala tezak mec u FA kupu, nikako obratno. Umor kao kategorija ne postoji kod njih (i svih drugih profesionalaca), moze da bude samo zalet. Everton nije bio sigurniji kec iz prostog razloga sto mu bodovi nisu bili posebno vazni, West Ham-u trebaju k'o leba...a od koga ce da ih uzmu? Pa od ekipe koja je, posle Sanderlenda, ubedljivo najslabija u Premijeru. Znaci, ne da nema opravdanja nego je blam neverovatan (sto kazu i na Ostrvu).

32.000?

Prvo - Carlisle je prvi u trecoj diviziji (ili cetvrta liga, po zelji) i posle jucerasnjeg poraza Vikomba i njihove pobede u gostima blizi su II diviziji mnogo vise nego prekjuce. Grimsbi takodje. Ali, posto igraju 44.kola...sve je jos moguce.

Pazi, kad pomnozis kvote koje sam igrao dobijes 42, .... na to dodas 20 posto ili kvotu 1.2 (jer je super 7) i pomnozis sa nesto vise od 600 din...nista posebno. Znas kako kladionicari pitaju? Nikad koliko si dobio ili koliko ocekujes. Samo - koja kvota je u pitanju? Para das koliko mozes.

Osnovna kvota nije 14.5 vec mnogo visa, zavisi gde igras. Ja mesam kladionice u zavisnosti da li su mi kecevi prioritet, ili dvojke. Obicno se rasporedim u Play-off-u, Mozzart-u i Euro Sansi. Meridijan, lavovi, Tas ili premijer nikad. Kvota na Karlajl je bila 2.05.
Korisnikov avatar
By Mahnitu
U mom selu je bilo 2.40 na Karlajl (nadjoh ga :D )

Ne znam, tesko je motivisati ekipu posle 2 teske utakmice sa Boltonom. A Portsmaut je dobio u proslom kolu? Mozda Mandaric sacuva ekipu u Premijeru, ako nista drugo navijaci su im fantasticni.
Korisnikov avatar
By Kupper
2.40, video sam u nekim kladionicama. Ali, u tim drugim, sve bi mi se vratilo na isto jer su sve ostale kvote bile nize. Ma bre, svejedno. Vazno je da se prodje. A da li je 4.700 ili 5.100, jebe mi se (a i tebi verujem):dance:
Korisnikov avatar
By Mahnitu
Fulam - Celsi 1-0

neverovatna atmosfera na Kotidzu :hail2:
Korisnikov avatar
By spliff
jbg

mora i chelsea ponekad da (neochekivano) pukne
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
A sto je sudija ponistio gol Drogbe? ::napitak:
Korisnikov avatar
By Kupper
Aha bas:) Ako, valja se malo pomoci prijateljima da ne ispadnu.

Elem, pisao sam da sam juce pao pa se ubio. Danas se iznerviram i uplatim isto i PRODJEM bolje nego sto sam se nadao jer mi je remi Sevilje doneo ihaj para vise nego da je ostao kec.

:zvezda:
Korisnikov avatar
By Mahnitu
LOL! Bravo! :dance:

:cvece:

Drogba dvaput igrao rukom, lepo se vidi na snimku. Ali! Zanimljivo da se sudija konsultovao sa pomocnikom sa desne strane, koji nije mogao nista da vidi jer su mu Drogba i Pirs bili okrenuti ledjima.
Korisnikov avatar
By Kupper
LOL! Bravo! :dance:

:cvece:

Drogba dvaput igrao rukom, lepo se vidi na snimku. Ali! Zanimljivo da se sudija konsultovao sa pomocnikom sa desne strane, koji nije mogao nista da vidi jer su mu Drogba i Pirs bili okrenuti ledjima.
:hvala: Indijanac:blush:

Drogba je priznao ali ovaj nas Zvrle se ne da ni za zivu glavu:eevil:

Tako je veceras i De Rossi (Roma) dao gol rukom, sudija ga priznao a mali posle otisao do njega i rekao mu sta je uradio. Car ! Gol ponisten.
Korisnikov avatar
By broX
ok moramo i mi malo da se odmaramo, a ne samo Arsenal, nije fer
mi smo se dosta naradili ove sezone, moze nam se :hvala:
Korisnikov avatar
By Kupper
Na pola sezone odmor? :lol: Mi to radimo posle finala Lige sampiona:snob:
Korisnikov avatar
By broX
Na pola sezone odmor? :lol: Mi to radimo posle finala Lige sampiona:snob:
ali ne toliko dugacak kao vas (mislim odmor) :D
Korisnikov avatar
By Mahnitu
Mi smo dovoljno odmorili protiv Portsmuta :cupakosu: :spank:
  • 1
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!