Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By garfild
hehe tacno znam kako ti je, samo sto moje komsije nemaju odredjeno vreme kad su bucni, non-stop.
jos imaju i klince koje maltretiraju, ta deca ne placu kao sva normalan deca, vec placu istim tonalitetom 20-30 min. i odjednom prestanu

uzas! uzas!
Korisnikov avatar
By unic0rn
metlom o plafon i francuskim kljuchem po radijatoru koji je u obliku cevi al udarash pri vrhu
Korisnikov avatar
By colorado
ili da im zakucam na vrata i lupim ih po labrnji istim tim kljucem? :D
By fazza
A gde ti to, keve ti, zivish kada tamo josh nemaju fiksne telefone?!?? :)

Imam i ja buchne komshije ispod mene koji svakodnevno u isto vreme pushtaju
jednu te istu playlistu narodne muzike (novokomponovane) i bespotrebno je reci
ali izludjuju me! Radi se o desetak pesama koje SVAKI DAN u ISTO VREME vrte
u krug. I tako to traje vec mesecima... Ne preterujem, stvarno je tako, verovali
vi meni ili ne. :) Znachi, shta ja njima da radim? Kojom mukom da ih muchim?
Sektashi jedni, mamu im nevaspitanu *ebem!
Korisnikov avatar
By colorado
ti makar mozes da im skaces po glavi. recimo, da bi imao dobar izgovor, ja mogu da ti drzim casove folklora.
By superfly
Originally posted by unic0rn
francuskim kljuchem po radijatoru
komšije još nisu dostigle taj civilzacijski nivo, vidiš da ni fixni tel nemaju.

:pegla:
By fazza
Originally posted by colorado
ti makar mozes da im skaces po glavi. recimo, da bi imao dobar izgovor, ja mogu da ti drzim casove folklora.
Problem je shto ja spavam u to vreme, tako da nemam snage da ustanem i
skachem. :lol:
Korisnikov avatar
By Zibro
Originally posted by superfly
Originally posted by unic0rn
francuskim kljuchem po radijatoru
komšije još nisu dostigle taj civilzacijski nivo, vidiš da ni fixni tel nemaju.

:pegla:
:D :smilegrin: :lol:
Korisnikov avatar
By m..
Hah 15 do 2, ja iznad imam dvoje male dece, blizance, u sobi iznad. Taman su izasli iz faze da placu po 2 sata u random fazi noci, sad galopiraju i puzaju i ispustaju predmete. Najgore je kad im cale pusti decju muziku, pa se uzivi i peva (nema sluha i dere se ko sivonja). Inace ovde su zidovi toliko tanki da mi se keva klela da je mogla da cuje prthodng stanara kako hrce, i jednom kako je prdnuo.
Korisnikov avatar
By Zibro
Originally posted by m..
Hah 15 do 2, ja iznad imam dvoje male dece, blizance, u sobi iznad. Taman su izasli iz faze da placu po 2 sata u random fazi noci, sad galopiraju i puzaju i ispustaju predmete. Najgore je kad im cale pusti decju muziku, pa se uzivi i peva (nema sluha i dere se ko sivonja). Inace ovde su zidovi toliko tanki da mi se keva klela da je mogla da cuje prthodng stanara kako hrce, i jednom kako je prdnuo.
:roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao:

obozavam ovu temu
:roflmao:
Korisnikov avatar
By bambola
Auh...a ja i burazer opet spadamo u tu kategoriju bucnih,samo sto ne mogu da nam doakaju... :hypno: Nedavno smo nabavili nove zvucnike,cudo jedno kakvi su-a muzika ne vredi da se slusa tiho...zar ne? Dobro,da ne preterujem-uvek gledam da izmedju 14h-17h otprilike stisamo,kao i uvece u neko doba...Ipak nema smisla,ispod nas je stariji bracni par i verujem da im smeta ali su isuvise fini da se svadjaju...
I sad su tu samo dva kucheta,ali kad ih je bilo 5-pa kad svi krenu da laju kad cuju lift da staje na nasem spratu...Mislim da je to najvise smetalo komsijama,zato smo ih i preneli u vikendicu(kerove,ne komsije)-sto ipak znaci da imamo razumevanja...:saint2:
Korisnikov avatar
By colorado
I ja pustam glasnu muziku, ali zna se kad. Od 2 do 5 i od 10 uvece ne. Svestan sam da vise ne zivim u kuci i da nikad necu imati potpuni mir (pogotovo s ovim zidovima kroz koje komsije do mene cujem kako pricaju najnormalnijim glasom), ali stvarno popizdim kad neko u 2 ujutro odjednom odluci da mu se jako glasno slusa pesma koju voli. Kupi slusalice.

a nemaju fon jer zive u nadogradnji. :)
Korisnikov avatar
By Hybrid
A koliko su tanki ti zidovi kad sve ?ujete?! :wow:

Ja nikad nisam imao te probleme, ?ulo se jedino kad neko svira klavir, i to jako tiho. Ali to je bilo lepo slušati :cigareta: , sa sve onim "uuuu" koje smo proizvodili kad pogreši dirku pa krene iz po?etka :lol:

Jedino što sam jednom ?uo je kad je neka teška kategorija došla u goste ovima iznad nas pa potr?ala! Ali kolika je verovatno?a da takav neko doðe u goste u stan iznad tebe, pa još da krene da tr?i, nije se ponavljalo :wink:
Korisnikov avatar
By spliff
moja zgrada ima solidne betonske zidove, kroz koje se slabo shta chuje... meni komshije ne smetaju, a josh se niko nije zzalio na mene (iako chesto odvrccem muziku do daske)
Korisnikov avatar
By Marvin
Kad se samo setim...
Moj bujuk cimerki, cimera, putnika namernika (+ zena/muz svakoga od tih (nekad i zena i muz)) i dva'est dva sata zurke. Oko Exita i dogadjanja raznih po 15, 20 ljudi. Sve to u potpuno blesavoj gradjevini- od 40ak stanova imali smo samo jednu komshinicu (neki sporedni ulaz- ona i mi).
Zgrada sa toliko dobrom izolacijom da smo prvi put kad smo sedeli u potpunoj tishini (5,6 meseci od useljavanja) culi kako joj kashika lupka od tanjir!
Sirotica se toliko napatila da je do kraja prodala stan i otishla. A ni jedan jedini put se nije pozalila.
Da je imala na shta- imala je. Bilo je tu i svakojakih sexualnih cudesa na terasi, ispadanja torbi kroz prozor, vrishtanja, izbacivanja, srceparajucih raskida i pomirenja.

A coloradno, resenje je jednostavno, zovni 92 par puta i prestace...
Korisnikov avatar
By Marvin
Originally posted by fazza
A gde ti to, keve ti, zivish kada tamo josh nemaju fiksne telefone?!?? :)
Ne mora da bude nedodjija. U NS-u se toliko zgrada gradi da Telekom ne moze da uprati, pa telefone uvode sa 5,6 meseci zakashnjenja.
By Sixto
A da ipak nije malo pogresan tajming za divljanje u stanu u 15 do 2!
Nama nikad na zurkama nije bio problem da spustimo buku posle 12 na podnosljiv nivo!
Ja kad moram na posao legnem jos u 10!
By Ulix
Budi i ti bucan. :smirk:
Korisnikov avatar
By zboO
moj komshija svako veche ima drugu cicu....i svaka stenje na poseban i drugachiji nachin....tako da je meni extra zanimljivo...necem se zalim.

:smug:
Korisnikov avatar
By Delete
Pa organizj nekoliko zurkica, pozovi sve nas sa foruma...i onda ces ima valjda vratiti milo za drago.
Korisnikov avatar
By m..
Ortakovov komsija je imao ribu koja nevervanto vristi tokom sexa, ekipa se redjala na terasi samo da je slusaju u neverici.
Korisnikov avatar
By HARP
Ako protiv nekoga ne možeš, a ti mu se pridruži :smeh:
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Ja preko kupatila (ventilacija) cujem ove ispod mene...mama i cerka stalno urlaju jedna na drugu...tako uzasno :ozbiljan:

A na moju muziku se niko nije zalio :D :muzika:
Korisnikov avatar
By zboO
na moju muziku se stalno zale...ali to je vec njihov problem.
Korisnikov avatar
By bella_the_weird
Ja imam isto tako neke retardirane komshije. U'vate 10 grand pesama i vrte ceo dan.
Zato je uvek drzhim system of a down ili linkin park cd pri ruci
:evil:
Korisnikov avatar
By bella_the_weird
A shto se tiche zidova...
Ja ponekad kad sam sama.. pa stenjem jako glasno.
I posle me sve komshije gledaju zblanuto.
Pogotovo baba iz stana do mene.

:lol:
Korisnikov avatar
By colorado
Mrzim ih!!!

Vecito nesto urlaju! Sledeci put kad okupim drustvo na nekoj pijanci, nabavicu i dacu svakom od njih megafon!!
Korisnikov avatar
By unic0rn
Zovi miliciju, desprate times require desprate measures :)

Komshije su majci i dve cerke sto se svadjaju 24/7 (ali one stvarno ne spavaju) zvale nekoliko puta miliciju.
Zamisli ono, 4 ujutro ja se vracam iz grada a one urlaju...
Korisnikov avatar
By Boshko
Ja sam se skoro preselio u jedan deo grada o cijim stanovnicima ceo svoj zivot slusam kao o divljacima... A ono ispadose fini neki ljudi, vaspitani i tihi... Ja iz centra doso da im dizem pritisak muzikom i galamom... Greota, taman se navikli da zive ko u banji...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!