Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Njuskalo
Originally posted by ZvezdasBG
Originally posted by Njuskalo
Originally posted by ZvezdasBG
@Njuskalo, znaci :roflmao: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh:
Mico mala, pa kresnucu te kad ti se toliko dopada!

Masta radi svasta. :lood: :lol:

Pa valjda si skapirao do sada da iskljucivo volim da kresnem iskljucivo aktivne tipove?! Cisto sporta radi...

:lol: :skuter:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
e, da, sad da nastavim dalje...

hvatao sam zabe, i uz pomoc sprica ih punio benzinom, pa ih palio, davao sam pilicima plastelin, da svi pocrkaju..
mis'im, izuzev nekih sitnica, kao sto su ove, bio sam divno dijete...:gric:
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Mars
U retkim prilikama kada bih pristao da popijem koji gutljaj, i uvek sa nekom praskastom cokoladom, nikad 'zivo' - to je moralo doooooooooobro da se ocisti i filtrira od kajmaka.
Joj, se?am se toga... naprave ti neku mešavinu (belu kafu?) a odozgo plivaju malecke masne gromuljice... na dodir zuba i jezika podse?aju na slin?i?e... a to se pomešalo sa mrvicama od kafe i neistopljenim še?erom... :bljak: a odrasli se slatko smeškaju misle?i da su ti u?inili najve?u radost time što je ostalo komadi?a skorupa...
Korisnikov avatar
By Njuskalo
Originally posted by jukie
Originally posted by Mars
U retkim prilikama kada bih pristao da popijem koji gutljaj, i uvek sa nekom praskastom cokoladom, nikad 'zivo' - to je moralo doooooooooobro da se ocisti i filtrira od kajmaka.
Joj, se?am se toga... naprave ti neku mešavinu (belu kafu?) a odozgo plivaju malecke masne gromuljice... na dodir zuba i jezika podse?aju na slin?i?e... a to se pomešalo sa mrvicama od kafe i neistopljenim še?erom... :bljak: a odrasli se slatko smeškaju misle?i da su ti u?inili najve?u radost time što je ostalo komadi?a skorupa...
Ja dan danas ne volim da pijem mleko koje ima ostatke kajmaka. Srecom postoji jedna (i nazalost samo jedna) domaca mlekara koja proizvodi mleko bez ostataka kajmaka.
By Gost
Originally posted by m..
Imali smo i jedan EI nish gramofon, i kolekciju ploca (arsen peva djeci, par b. kockica i kolibri), data mi je dozvola da samostalno upravljam istim negde oko 4. godine, tad sam otkrila scratch. .
Zezaš se, jel' da?
Ja sam dobila takve batine (oko 5. godine)
jer sam uništila skre?ovanjem plo?u Kolibra!
Tuuu-ruuu-ruuu-ruuu-tuuuu (twilight zone)...
Korisnikov avatar
By m..
Najozbiljnije, ako znas nekog da se bavi grncarstvom, rado cu mu ga ustupiti, cak mislim da ima opciju od 72 obrtaja, taman za vazu.
By Gost
Ha ha ha, ok...
Del Boy je uvek bio moj heroj, i
hvala što ?eš mi omogu?iti da živim
svoj san... Ako imaš još starudija, molim te
ne ustru?avaj se... Željno iš?ekujem, ha ha...
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
se?ate li se sopstvenih brlja i nestašluka iz mlaðih dana? jeste li bili dobra deca ili ste voleli da istražujete? koji vam je najsmešniji nestašluk koji ste napravili?
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
toliko sam bio dobar da su me zvali mali djavo. sve sam hteo da diram, a posebno si mi bili zanimljivi el. aparati. pokvario sam minimalno 2 televizora( njih se secam) a o radio prijemnicima i kasetofonima da ne govorimo. moj jedini moto je bio:sve sto ima sraf treba rastaviti:eureka:
Korisnikov avatar
By Hybrid
Woe, znam taj trip sa rastavljanjem svega i sva?ega. Ili kad dobijem novi auti? ili kamion?i? od babe i dede, uzmem ?eki?, i njega više nema...
Jednom sam u hodniku ku?e igrao sa drugarima trule kobile u hodniku, presko?io jednog od njih, i proleteo kroz staklena vrata... Ništa mi nije bilo :pegla:

A omiljeni kojeg se sad se?am je... kad sam od nekoga ?uo da se ma?ka uvek do?eka na noge! Tu se našla jedna maca na kojoj sam experimentisao da vidim jeli to ta?no. I znate šta, potrudio sam se da dokažem da - NIJE! :die:

:smeh:

Sa terase sam bacao kese napunjene vodom na ljude, ali preko puta, kao da nas ne provale!
Uvek je važilo ono pravilo da za ru?kom mora sve da se pojede. A gulaši su puni bili nekih "žilica" od kojim ni se povra?alo! Jednom tako kad su postavili ru?ak i ostavili me da jedem, uzeo sam najlonsku kesu, povadio komade mesa, zavezao, otr?ao na terasu da se otarasim toga dok ne primete šta radim, i ne znam ta?no kako, ta kesa je završila na terasi jedne babe koja je stanovala sprat iznad nas... :pop:
By superfly
uh, bilo je tu sva?ega!

- najbolje je bilo pišanje po upaljenoj grejalici (tri greja?a, sli?na današnjoj kvarcnoj ), i isparavanje piša?ke. mislim i da se danas se?am tog mirisa :smeh:
- pranje kvalitetnih ru?nih satova,
- kamenovanje glave lokalnoj skitnici (šiptaru),
- par razbijenih prozora na dedinoj ku?i (obe?ao tada da ?e da me zakolje, do skoro sam mislio da je to stvarno hteo da uradi),

etc.
Korisnikov avatar
By Dina
Moja majka kaze da nije videla podmuklije dete od mene :vestica: Sva sam kao bila dobra, druga deca me nagovorila, jedino sto mi se moze prebaciti je naivnost... Kaze da je posle niza godina tek shvatila da sam ja i te kako ucestvovala u svemu, ali bih se uvek izvukla od kazne. Evo sad ne mogu niceg da se setim, mozda sam na kraju i sebe ubedila :lol:
By Sixto
Razbio sestri glavu kamenom, baki isarao zidove na terasi, dedi sjebo cetke za farbanje kola, zapalio radni sto, bacao hranu u wc i kevi se popisao u fikus!
Korisnikov avatar
By Delete
Ma ja sam bila najnestasnije dete i u susedstvu, a i u vrticu...bilo j svega, ali najbolje se secam dana kada sam nagovorila druga da sa naseg balkona popiski komsiju...zbog toga su me moji stavili pod kljuc, e onda sam zapalila skoro pola stana jer su mi bile dosadne sve igrackice, pa sam prnasla negde nekoliko upaljaca...ni dan-danas mi nije jasno odakle se stvorio onoliki plamen u stanu, a ja sam samo htela da drugacije uredim zavese :blenta:
By superfly
koja forumašica beše najgora od sve dece?
Korisnikov avatar
By Rei
Napravio sam nekoliko izuzetno opasnih stvari...
Mogao sam ubiti brata, imali smo iza kuce neku gomilu dasaka i raznih gluposti i tu smo brat i ja voleli da se igramo, jedan dan ja se popeo na to i rovario, nashao neku shipketinu, jedva je podigao koliko je bila teshka, iapala mi je i pala bratu na glavu...
Kada smo se tek doselili u novi stan, zapalio sam terasu igrajuci se sa svecom. :) )
Najgore batine u zhivotu.
Krao sam od keve pare mesecima, konachno dovelo do drugih najgorih batina u zhivotu. :D
Ima josh... ;)
Korisnikov avatar
By Hybrid
Haha, da i vatra!!

U stanu je uvek bila neka flaša obi?nog alkohola, kad sam provalio da i to gori, sipao sam ga po plo?icama na terasi i gledao kako prelepo plavo gori :seljache:
Korisnikov avatar
By jukie
Mislim da je ova tema ve? bila...
elem moj najve?i neprijatelj su bili kratkotrajno predviðeni stimulansi za igru... tj navodno treba mirno da se igram sa ne?im satima... što rekla ona žaba, to ne?e da može gospodine Žirko, to ne?e da može... kad ispucam sve "normalne" ideje onda je po?injalo istraživanje fizi?kih sposobnosti raznih materijala... naro?ito izlaganje razli?itim debljinama mlaza vode sa ?esme, tu sam istraživao tektonske promene i nastanak kontinenata i ostrva, sa spektakularnim potapanjem atlantide na kraju... wc papir i šampon su bili naro?ito uklju?eni, dok mama nije stavila veto na njihovo koriš?enje u istraživa?ke svrhe jer su previše skupi... takoðe je i sve drugo išlo u vodu, a kada se izliže ideja sa vodom, onda se unutra ubacuje sok (npr. u malecki ?up koji napuniš vodom pa duvaš kroz jednu cevku i ono peva kao slavuj, tj pevao je dok se nije napio soka), a žvaka je završila u aparatu za pravljenje rezanaca, tako da smo od tada prešli na griz knedle pošto mama više nije htela da rizikuje i da kupuje taj aparat?i?...
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
ovo je jedan kad sam bio malo veci, tj pre nesto vise od godinu dana.najgluplja stvar u zivotu. stavio sam neku posudu sa masnocom na plinsku pec da se istopi da bih je oprao. potpuno sam zaboravio na to i otisao da se istusiram. kada sam se vratio u kuhinju cela posuda je bila u plamenu. jedva sam prisao peci da zavrnem plinsku bocu. dok sam pokusao da dohvatim neke krpe da bih ugasio vatru, srusio sam flasu sa vodom direktno u tu mast koja gori. naravno, plamen se u delicu sekunde prosirio na celu prostoriju. bilo je kao u filmu, pao sam na pod a ceo plafon, kao i zidovi, je bio u plamenu gorele zavese i sve ostalo. trajalo je kratko ali to mi je bio najduzi tenutrak u zivotu.

od tada koristim samo maslinovo ulje :smeh:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
otsekao sam shishke frendici, otsekao sam i svoje shishke, pao sam sa zida, okrechio machku krechom...etc.
Korisnikov avatar
By Rei
Machku krechom? :(
By fazza
Shta znam, u sushtini sam bio mirno dete mada kada napravim neko sranje
sve se pushilo. :)

Secam se da sam jako voleo da se vozim gradskim busevima stanicu ili dve,
a onda da sidjem, predjem ulicu, sachekam sledeci autobus i vratim se nazad.
To je trajalo jedno par dana dok moji nisu saznali, a onda me je u hodniku
sachekao cale sa ogromnim debelim prutom i isprebijao me na mrtvo ime,
tako da sam dugo posle toga imao pruge na ledjima. :) Bilo mu je zao shto me
je tako isprebijao, a bile su to najgore batine koje sam ikada dobio, mada
nikada nisam ni bio ljut zbog toga, dobio sam ono shto sam zasluzio. :)
Dodushe, bio sam ljut na komshiju koji me je cinkario, ali sam i njemu oprostio. :D

Isto kao i neki gore, voleo sam da sa najboljim drugarom gadjam prolaznike
"nechime" sa terase. To "neshto" je obichno bila voda, a nekad su bili i baloni
napunjeni kechapom, senfom, brashnom i ne znam chime sve ne. :D

Voleo sam i vatre da se igram. :lol: U naselju sam jednom zapalio neku veliku
poljanu koja je BUKNULA. :lol: Secam se kako su posle par minuta komshije
izashle da gase vatru, a ja posmatrao iz prikrajka. :) Bilo je leto, a trava je
bila sasushena skroz na skroz, znachi mozete samo da pretpostavite shta sam
napravio. :lol: Tom prilikom sam iz kuce izneo i neke caletove skupocene
upaljache koje je posle godinama trazio, a nikad mu nisam priznao da sam ih
ja bacio. :lol: Jednom su me na vreme uhvatili u pokushaju da zapalim seno u
selu. Malo je falilo, a shta bi bilo da sam uspeo u toj nameri ne smem ni da
zamislim. :)

I tako, bilo je ko zna chega josh...ovo je neshto chega sam se sad setio... :)
By Swanheart
Bila sam bas "mirno" dete:balon:...da li ste znali da neke macke kijaju od persuna?E...pa jednog dana sam to saznala...zakljucala sam macku i nisam joj dala da jede ceo dan...kada sam je pustila dala sam joj seckani persun:lol:samo da ste videli kako je kijala
:smeh:jadna macka...gladna...a mora da jede persun i kija;pa sam nagovorila jednu drugaricu kad sam bila kod babe da idemo da hvatamo zabe nekom mrezom...jadna baba zamalo da se onesvesti kad sam ih unela u kucu:lood:a najbolje je bilo kada sam nagovorila druga da uzmemo pistolj na one male glupe plasticne kuglice i da iz neke napustene kuce pucamo na prolaznike:smeh:i sve je bilo dobro dok nas neka dosadna baba nije videla i ocinkarila kod roditelja...
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Ih, ko bi se svega setio....
Znam da sam na letovanju na Ohridskom jezeru pohvatala gomilu malih zabica i sve ih strpala u teglu i jos stavila poklopac preko, a one jadne nisu mogle sve ni da isplivaju na povrsinu vode u tegli...danas mi ih dodje zao, posebno sto sam morala da ih pustim "ODMAH" kad je to moja majka videla i to jedno dvadesetak metara od vode. Ko zna da li su se snasle do nazad.
Bila sam idejni vidja svih nestasluka mene i moje sestre, a uticala sam na nju i tek posto je pocela da razumeva sta joj se govori. Neki ljudi imaju ruzan obicaj da malo dete dizu iznad svoje glave i tako se kao igraju sa njim. A ako drugo dete dodje i komanduje "pljuni' onda dobijaju fin ukras na chelu, nosu, majici...
Ja se dobro secam da sam i jednu devojcicu iz komsiluka, nesto mladju od mene, nagovorila da se igramo gole. Stvarno nemam pojma otkud mi je sinula takva ideja, ali mame nisu bile presrecne kada su skontale da se nas dve igramo bez ijedne krpice na sebi...
Korisnikov avatar
By Myself
Ja sam bila nemoguce dete.
Jednom sam, kada sam bila kod babe i dede na selu, zamolila dedu, koji me je cuvao, da me popne na krusku u dvoristu (imala sam nepunih 5 godina). Kad sam se popela, pola familije i ulice gde zive moji baba i deda se skupilo da me moli da sidjem. Satima sam sedela na najvisoj grani do koje sam mogla da stignem, a deda je kumio i plakao i molio. Dzaba! Uf, kakve sam batine popila kada sam sisla. :lol:
By Sixto
E da!
Gadjao prolaznike jajima sa terase!
Korisnikov avatar
By HARP
?ale je ?uvo mene i sestru i dok su oni spavali ja sam vršljao, prvo sam uzeo kutiju sa praškom i solio puti?e po ku?i, posle sam uzimao zemlju iz cve?a i mazao na ogledalo zajedno sa kremom za ruke... (videla se odmah moja nadarenost za umetnost :smeh: )... kada sam umazao celu ku?u legao sam pored njih da spavam...keva umalo nije pala u nesvest kada je došla....?ale nas više nije ?uvao... :D

Bio sam ljut na kevu i bacio joj štikle na ulicu da ih pregazi kamion...

Tr?ao po kiši bos i gazio po barama dok je grmelo, znam da sam vukao batine zbog toga...

Voleo sam da se penjem na krov...
By kameni
Kad sam bio mali igrao sam se sa bubama, kupim ih po putu i pravim im kucice kao da zive tu i onda pratim sta rade(traze da pobegnu:)
Kupio sam i puzeve pa ih ogradim ciglama i hranim ih travom i gledam kako legu jaja pa ih pustim kada mi dosadi.
Imao sam kornjace iz bare i drzao ih u dvoristu, ukopam kantu u zemlju napunim vodom pa ih hranim tako necim da se ugoje i pred zimu im napravim skloniste i doturam hranu.
Tako jednom dobijem dva mala golubica, hranio ih hlebom i ucio ih leteti, i sletali mi na ruku, ziveli su na kuci i kasnije oni dobiju golubice u gnezdu na terasi i hteo ih hraniti i nisu mi dali njihovi roditelji.
Dobijem i zeca sive boje, Zipa
Uzmem tako sa ulice kuce i dovedem u dvoriste.
Upecam nekog kedera na kanalu i donesem ga kuci i napravim mu bazen
Kao mali najvise sam voleo pilice, bukvalno sam se igrao sa njima, hvatao im muve i gde god ja oni zamnom, jednom tako trceci sa njima zgazim jedno i nesto mu se desilo sa nogom.
Pravio sam svasta od blata, voleo sam iskopavati kojesta.
Nadjem tako neko mesto u dvoristu i krenem kopati i uvek nesto nadjem
Na selo kada odem glavna zanimacija mi je bila da otkrivam gde kokoske nose jaja.
Ako nadjem koju da lezi u nekom gnezdu smisljam kako da je ne uplasim a da izvucem jaje ispod nje.
Pravio tako kolace od jaja i blata koje niko nije hteo jesti
Korisnikov avatar
By 2kune
kad smo bili mali... bio nam je mali... hajde da zaboravimo ta vremena i uputimo pogled u veeeliku i svijetlu budućnost... :plavuso:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!