Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By tramp
ja ga nisam igrala od kako sam bila klinka ali pre neki dan citam u nekim novinama kako je to sad "hit" rekreativni sport u NY ... i razmisljam da se ponovo prihvatim reketa

jel ima jos neki ljubitelj/ka badmintona ovde? ne da ce mi to pomoci jer ste mi malo daleko ali meni se to cini kao super vesela aktivnost i relativno laka za igranje ... ne treba puno prostora, samo odsustvo vetra
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
I kod nas je izgleda krenula pomama za tim sportom. Pre 20-tak dana setajuci se Adom provalim da ih mali milion igra badminton. Ja ga licno nesto ne volim, za gledanje mi je smesan, ali verovatno da je mnogima zanimljiv.

Btw. koleginice welcome to sport land! :kiss: :)
Korisnikov avatar
By IriS
ja sam veliki ljubitelj ne samo rekreativnog već i takmičarskog badmintona. Jako zanimljiv sport...
Postoji nekoliko klubova u našoj zemlji kao i takmičenje, državno... ali je jako slabo posećeno, slabo medijski propraćeno.
U BGu postoji samo jedno mesto gde se može rekreativno igrati (a da nije napolju), ili trenirati... i to je u Mašinskoj školi u Železniku. Imaju i neke skroz glupave termine za treninge, tako da znam da sam od ideje treniranja badmintona odustala zbog daljine (Železnik) i tih termina, u koje nikako nisam mogla da se uklopim.

Stoga, jedva čekam leto, kad ne bude vetra, Adu, neku improvizovanu mrežu i zainteresovanog partnera/partnerku da se zajedno rekreiramo igranjem badmintona :)
Korisnikov avatar
By Mars
Ponekad u prolece i leto kad ima dosta aktivnosti u prirodi, radimo i to.

Samo sto ja ponesem i to igram svojim reketom za tenis, njime kad udaris lopticu za badminton, ona leti ko luda...

Slika
Korisnikov avatar
By broX
nije to lose samo mi brzo dosadi!
udaram onu mrezicu k'o lud a ona predje pola metra, narocito smesno deluje kad nekog posmatram kako igra
tenis je ipak bolji :B
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by brotherxxx
Yeah! Tenis rules! (Ne, ne... nije greška. Nisam mislila "p" nego "t".)
Korisnikov avatar
By EYA
Originally posted by kiss addict

Stoga, jedva ?ekam leto, kad ne bude vetra, Adu, neku improvizovanu mrežu i zainteresovanog partnera/partnerku da se zajedno rekreiramo igranjem badmintona :)
prijavljujem se kao zainteresovana :lizalica:
By Gost
udaram onu mrezicu k'o lud a ona predje pola metra, narocito smesno deluje kad nekog posmatram kako igra

Ja zbog tenisa sama sebi delujem glupo kad
razbijam decu po kraju :D
Mislim odvalim onu lopticu perfektnim forhendom a ona
ide ma ni po' metra. Skvoš, to mi se ?ini kao dobar izazov.
Korisnikov avatar
By tramp
@kiss i eya - super, eto kad dodjem (nadam se) na leto idemo svi da igramo ...
Korisnikov avatar
By EYA
Originally posted by tramp
ah, samo obecavas, a nikako da dodjes :drama:
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by EYA
Originally posted by tramp
ah, samo obecavas, a nikako da dodjes :drama:
zleyka, nemoj da te posaljem vazdusnom linijom na Fidzi :lukavi:

@ :trampolina: mouze :D
Korisnikov avatar
By colorado
Tako je, Ejo!!! Reci joj!

Mogu da ga igram, pod uslovom da to ne traje dugo. I meni brzo dojadi..
Korisnikov avatar
By broX
Originally posted by p?elica

Ja zbog tenisa sama sebi delujem glupo kad
razbijam decu po kraju :D
Mislim odvalim onu lopticu perfektnim forhendom a ona
ide ma ni po' metra. Skvoš, to mi se ?ini kao dobar izazov.
a najgore je to sto sam navikao na teniski reket koji je inace veci, pa kad uzmem ovaj za badminton pola sata promasujem dok se ne naviknem

skvos je dobar kad hoces da izbacis bes, odlican lek:grin:
Korisnikov avatar
By Kupper

....perfektnim forhendom...
A? A? :hail2: Pazi - perfektnim:drama:
By Gost
a najgore je to sto sam navikao na teniski reket koji je inace veci, pa kad uzmem ovaj za badminton pola sata promasujem dok se ne naviknem

skvos je dobar kad hoces da izbacis bes, odlican lek:grin:
Uh, tek da znaš moju muku sa reketom za
stoni tenis :doh:
Jesi igrao skvoš? Pri?aaaaaaj!!!
Originally posted by Kupper
A? A? :hail2: Pazi - perfektnim :drama:
:sweet:
?ut' tamo, vi'š da ?u da ugovorim sa brotherxxx-om
neku partiju samo za tebe. :bic:
Korisnikov avatar
By broX
nisam igrao skvos, ali sam cuo od ljudi koji jesu da idu kada su u depresiji i bude im lakse posle, ali bas bih voleo :B

inace mogli bi jedan tenis da razbacimo, evo Kupper moze sudija da nam bude, da se uveri u taj perfektan forhend :shocked: :wow:
By Gost
Ja sam slušala de?ka koji je prvak Srbije,
igrao je tenis i kada je tek po?injao skvoš (po
sopstvenom priznanju) nije mogao ni tri poena
da odigra kako je zahtevan sport.
Što se ti?e partije, ja sam uvek za! Doduše tu se treba
uklju?iti još nekoliko ljudi odavde... ti i ja igramo, a da
glavna nagrada bude Kupper!!! :lol:
Korisnikov avatar
By broX
ti i ja igramo, a da
glavna nagrada bude Kupper!!! :lol:
:smeh: :smeh: :smeh: :mljac:
Korisnikov avatar
By Goran Smith
Ja sam igrao badminton (ja to kazem baGminton :D ) kada sam bio klinac, bilo mi zanimljivo jedno vreme.
Kao igra je OK, ali kao da ništa i ne udaram ... ja vise volim neku snagu, energiju... kada udaras tu lopticu da pruža neki otpor

... :tenis: je bolji x100 ... ofkorz :D
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by EYA
Originally posted by kiss addict

Stoga, jedva čekam leto, kad ne bude vetra, Adu, neku improvizovanu mrežu i zainteresovanog partnera/partnerku da se zajedno rekreiramo igranjem badmintona :)
prijavljujem se kao zainteresovana :lizalica:
moram da priznam da si odlično ispratila moju maniju za igranjem badmintona. sve pohvale... :kisa: :kiss:

lepo sam se izigrala jednom i sa Krepalom... samo šteta što nas onaj drugi put provala oblaka omela u planovima :kmeee:

a i smith je bio simpatičan pre neki dan, dok smo uz badminton simulirali stenjanje ala Monika Seleš i Marija Šarapova... (ono nije bio badminton nego šibanje mrežice iz sve snage, jadna, sva se olindrala :lol: )
By Roland
Zna neko da li u Beogradu postoji sala sa terenima za badminton? Zanima me ozbiljan trening, sa mrezicama i obelezenim terenom, ne prebacivanje loptice na livadi\ u parku (nista protiv onih koji to rade :) ) .

Zahvalan unapred
Korisnikov avatar
By Sunce
Ja hocu taj neobavezni, na livadici! Obozavao sam ga kad sam bio mali! :deda:
Korisnikov avatar
By KiWi
ja sam igrao kao klinac, ali po ovom vremenu nema smisla igarti ga napolju, vetar duva "loptica" leti kao blesava ...

igrao sam na Beloj Steni prošlog leta malo ...

nemam pojma kakva su pravila osim da trebaš da lupneš lopticu po guzici
Korisnikov avatar
By Kylender
Originally posted by Roland
Zna neko da li u Beogradu postoji sala sa terenima za badminton? Zanima me ozbiljan trening, sa mrezicama i obelezenim terenom, ne prebacivanje loptice na livadi\ u parku (nista protiv onih koji to rade :) ) .

Zahvalan unapred
Imaš odlične komplete za badminton u Sport Impulsu, 4 reketa, loptice, mrežica i nosači za mrežicu kao i kanapče za linije za 2000 i nešto. Prošle godine sam uzeo i celog leta je bilo vrlo zabavno - možeš da igraš ozbiljno kad imaš dobru ekipu a pogodno je i za zajebanciju - dublove npr.

Pravili smo i turnire i da me nije sramota, okačio bih fotke. Ali pošto na svakoj fotki izvodim kojekakve vratolomije - neću ;) .

To ti može biti prva pomoć do pronalaženja profi terena.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!