Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by KupperNe volim ni Milan. Ali niko ne moze da ospori da je MILAN fudbalska institucija! Ako se desi polufinale izmedju Barse i Milana, navijacu do kraja za Milan.
Nervirao se jer nisam verovao da tak'i stvorovi obitavaju. Toliko zli. Ali, proslo odavno.
Mogu ti reci da mi i jeste briga da Barsa ne uzme trofej. Ko god, samo ne oni.
Originally posted by ZvezdasBG?ELZI je OK. Kao i gej OK.Originally posted by KupperPa posle ispada da samo mi navijaci Celsija navijamo iz interesa!
Isto. Ali kad vec biram biram Milan (zbog Brata X ponajvise). Davao mi podrsku za Arsenal, vreme je da mu vratim:)![]()
Originally posted by ZvezdasBGPa nije bre. Koliko puta sam grizao usne, grizla me savest i sve to jer sam zbog tebe navijao za Celzi. I to mi je hvala? Eeee.....Originally posted by KupperPa posle ispada da samo mi navijaci Celsija navijamo iz interesa!
Isto. Ali kad vec biram biram Milan (zbog Brata X ponajvise). Davao mi podrsku za Arsenal, vreme je da mu vratim:)![]()
Originally posted by BlueUnionU je...To nisam znao. Nesto slicno kao sa ugovorom sa Emirates. Taj je doduse istekao.Originally posted by ZvezdasBGZatekao je taj ugovor o tehni?kom sponzorstvu. Mislim da je na snazi još 1-2 godine. Razmišljali su o raskidu, ali odšteta je ogromna...
Jes bre. Ne znam sta bi Abramovicu da sklopi ugovor sa njima?
Originally posted by KupperAha! A pogotovo za tog tamo sa tvog avatara...Originally posted by bigirlNi Indijanac nije gay, ja sam na pola puta tako da ima mesta za sve. U krevetu naravno:zvizdi:Originally posted by dimitriadesPa ja nisam lez... tako da ?u iz ovog grupnjaka najviše da izvu?em.
dobra vam je ta ideja o grupnjaku samo postoji mali problem:
gay + lez - zajedno??? kako planirate to da izvedete?![]()
Originally posted by bigirlI za tu tvoju bogami...Originally posted by KupperAha! A pogotovo za tog tamo sa tvog avatara...Originally posted by bigirlNi Indijanac nije gay, ja sam na pola puta tako da ima mesta za sve. U krevetu naravno:zvizdi:Originally posted by dimitriadesPa ja nisam lez... tako da ?u iz ovog grupnjaka najviše da izvu?em.
dobra vam je ta ideja o grupnjaku samo postoji mali problem:
gay + lez - zajedno??? kako planirate to da izvedete?![]()
![]()
Originally posted by brotherxxxNe shvataju neki da mi ustvari na najbolji nacin reklamiramo gay populaciju!Originally posted by Kupper
bilo je jos nekoliko tema o pilatesu, baletu....![]()
eto vidis a sad nas ima cak desetak, dolaze bolja vremena
2050. ce ovde biti forumasa kao u trac areni ako nastavimo ovako, strpimo se jos malo![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!