Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By IceBerg
jedan od razloga shto sam ushao na ovaj forum je ova tema (izmedju ostalog) ...jaooj uzasno pishem i greshim, mesham slova dok pishem ali nadama se da ce te razumeti :)

malo je duza tema tako da se ne ljutite :) i nadam se da nece biti dosadna :)

letos preko wap chata sretnem lika koji je iz mog mesta! naravno lazno se prestavim shto ga je navelo da se upozna samnom i da mi broj ttelefona!!!

josh uvek je imao 17 godina, outovan je bio preko neta uglavnom i imao jedno iskustvo do sada...zivimo u istoj ulici znamo s eod detinjstva a takodje i nashi se dobro poznaju!!!

nazovem ga istu noc i kazme ko sma i da se znamo... bio je shokiran ali ne i uplashen, jer nije mogao da veruje da sma i ja gay... ttek nakon "upoznavanja" i proteklih 7 dana od toga sttupamo u vezu i priznajemo jedna drugome da smo se uvek potajno gledali i zeleli biti skupa ... ah kako lepa pricha :)

ma sve je bilo super dok nisma na 7 dana otputovao u drugu drzavu, bili smo u kontaktu i sve je bilo super... bajka... sve ono shto sma oduvek zeleo... dolazio je kod mene kuci... celi dan bili zajedno ... zezali se izlazili sa drushtvom a da niko ne posumnja... potajno pokushavali d aotkrijemo ko je josh "nash" u nashem okruzenju... ma extra... :)

mada sam ga uvek upozoravao d abrishe moje smsove da ne bi neko sluchajno prochitao... ali on nije mogao da brishe... voleo je da ih chita... da svi mi to volimo i radimo!!!

noc kad sma se vratio sa puta... chuli smo se nekoliko puta i prichali i ja ga pozvao d adodje kod mene... mada je bio prehladjen i rekao da ne bi mogao naveche u 11 izaci jer je prehladjen i d aga roditelji ne gnjave... ok... razumem :) ja umoran od puta... idem da spavam i zaspem u sekundi... ujutro se budim i vidim propushten poziv i da sma se javljao dok sma spavao na pozive... njagov fixni broj... broj njegovog oca i majke... oh pomislim bash je sladak zvao me a ja spavao... (zvao me je sa svih brojeva,kad nije imao kredita :) nema razloga za sumnju) dakle budan sma i zovem ga na mob... iskljuchen... oh shit opet sranje jer znam d amu je baterija losha!!! ok... poslacu mu sms... i chekati izveshtaj... dobijam izveshtaje u 9 naveche... i nazovem ga... kad njegova majka se javlja na nejgov mob... ja hladno kazem mogu li prichati s anjime... i veza se prekine.... oh shit... iscooliram... kad nakon 5 minuta zvoni telefon i nepoznat broj... javljam se kad njegov otac... izgovara moje ime i kaze kako si "..." / "...bio si van zemlje tu i tu i bilo ti je lepo..." DA... prochitali su sve poruke sa njegovog moba znaju o kome o chemu se radi... hladno odgovorim i zavrshimo razgovor... ok shat cu sad... shta je sa njime... shta mu rade... izlazim iz kafica.. ostavljam drushtvo idem u apoteku i kupim 2 pakle bensedina... ok... za mene znaju njegovi, znaju za njega... sad ce skandal po gradu... on ce biti muchen i terorisan ja se mogu svakako izvuci... otici van zemlje... a on... odluchim da se ubijem da budem mrtav jer ce jedino tako mozda makar malko njemu biti bolje od strane roditelja... voleli smo se i josh ga volim... stizem kuci kad opet telefon... njegova majka kune i vrishti na telefonu... da on ja gay u njihovim ochima jer sam ga ja napravio... prekinem uzmem 30 tableta... progutam shivacu iglu... i chekam... chekam ... chekam... nakon 4 satta nishta... popijem 2DJ varikine i nakon 15 minuta zaspem.... budem me moji... vec je 2 poslepodne plachu na dmojom glavom i mole me d aim kazem shta je... shta mi je jesam li bolestan o chemu se radi chemu ta nagla promena... iscooliram ih odem pod tush i zabijem sebi josh jednu shivacu iglu direktno u venu da ode u krvotok u telo... da ttaj 16ti septembar 2005. uzimam mobilni i chitam smsove... kad sms od njegov emajke "za svoga sina UBIJAM CHUVAJ SE perverzni" ha ha ha shta cu... smej se kad je najteze... ma ok je umrecu... gotovo je... i tako 7 dana lezao u depresiji ludilu chekao smrt pokushavoa da s eubijem, pijo varikinu, gutao igle :) loodo zar ne :) i josh sam ziv... 8 dan smognem snagu udahnem duboko i izadjem iz kuce...hodam mojoj ulicom... kad onooo... nejgov cale autom... video me ... he he he hvala bogu shto pogled ne ubija... a za njime moj mali na motoru... kad me je video okrenuo glavu... nikad me od tada vishe nije pogledao... proshlo je skoro 6 meseci vidjamo se... al uvek okrene glavu... bio je u pritvoru ali nema vishe pristup netu niti mobittelima... voze ga i vracaju do shkole... mad aje mogao nekako d ami s ejavi barem to mislim... nije nikad... volim ga i dalje... i zao mi je zbog svega... i zao mi je za njega... sad mu je zivot sranje... i shat dalje reci ... nadma se da nije bilo dosadno chitati!!!

hvala na strpljenju...

usamljen - bez njega
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
nije bilo dosadno, ali nadasve tuzno. ko zna, mozda jednog dana...
Korisnikov avatar
By Mahnitu
Steta :(

Ali nikad vise nemoj da dignes ruku na sebe.
Korisnikov avatar
By IceBerg
:) ne znam... shta reci ali mi ova dva prva komentara mnogo znache... jer u tim trenutcima nisma imao nikoag pored sebe da pricham... obrisao sve brojeve slike sve spalio i bacio... ukoliko kazu njegovi da ja ako umrem nemam nikakav dokaz uz sebe!!!

da mozda se vrati... 6 meseci ga sanjam bukvalno svaku drugu noc...stim shto poslednja dva sna su bila jako lepa... pogledao me je i nasmeshio se... ;) makar i u snu :) ... jb ga... zivot... svejedno mi je shta ce biti samnom... samo zelim da on bude happy i pochne normalno da zivi... :) po cenu mog zivota! :)
Korisnikov avatar
By tramp
usamljeni ne daj se crnim mislima, sve prodje pa ce proci i ova frka a ti roditelji :mad:
Korisnikov avatar
By mishicavo mache
dobro devojke ajde se sad vratite sve na zemlju.
vecinu vas autovati je besmisleno jer ocigledno zivite u tolerantnoj okolini koja se pravi blesava i ignorise vas vristeci pederluk. jesu filmovi o neautovanim americkim kaubojima u modi ali ocigledno je da ta selfidentification wish ostaje samo pusta zelja....:flasher:
Korisnikov avatar
By Dina
Ja sam bas na jednom drugom topicu pomenula slicnu pricu kao sto je kod Usamljenog samo sto se desila davno u proslosti... Ali izgleda se nove generacije roditelja ne popravljaju, kao da je vreme stalo :no: Mislim da su takvi roditelji sebicni, stalo im je najvise do okoline, mozda nesvesno ali je tako. U slucaju mog bivseg njih dvojica su "postali" heteroseksualci nakon batinjanja, zatvaranja itd... A cenu tog "postajanja" su platili i oni i mi okolo... samo su valjda roditelji zadovoljni... Dobro ja sam otisla iz te price, a njih dvojica su danas kumovi...
Korisnikov avatar
By Delete
Moj drug, ili, bokje receno tip koji je lud zaljubljen u mene je napokon bio ubedjen da me interesuju samo devojke, te se nekako slozio sa tim, pri cemu je vrlo cesto stavljao momcma iz moje okoline do znanja da kod mene nemaju sanse, ispoljavajuci na taj nacin svoju ljubomoru...i to mi do neke granice nije ni smetalo, ali jednom prilikom sam ga pozvala na neki seminar gde su bile osobe jako bitne za moju buducu karijer, i na jednoj pauzi pocne se pricati o gay populacji, pri tome blateci na sve moguce nacine istu...ja, narano, dosta oprezno, da me ne bi provlili pocnem objasnjavati tim ljudima da imaju potpuno pogresan pogled na sve to...i u jednom trenutku neka zenska me glasno, pred svima pita da li sam ja lezbejka, kad vec tako govorim o tome...ja, naravno, bez mnogo razmisljanja odgovorim negativno, da bi mene moj "divni" drug demantovao i rekao da jesam. Posle toga sam ga odvela u WC i toliko udarala da su me ruke 2 dana posle toga bolele, i u daljem toku seminara se u punoj meri pokazala homofobicnost pojedinih ucesnika, uz odgovarajuce opaske na moj racun, sto je na kraju krajeva uticalo i na moju karijeru, ali u ngativnom smislu.
By just!N
Usamljeni, sta da ti kazem osim...jbg...bice valjda bolje...znaci takve roditelje treba ubiti! Nemoj da padas u depresiju...naces bre nekog boljeg...opet ne kapiram zasto on nece sad ni da se javi, to je glupo...opet on sigurno ima razloge...cuo sam puno gadnih prica..veruj mi da je tvoja u odnosu na te dobra...nadam se da ce biti sve OK...vazno je da pokusas da zaboravis tog lika i nadjes drugog!

Ps. ovde imas puno cool ljudi za razgovor..upoznaces nekog ko je mozda bolji..:potapsava:
Korisnikov avatar
By IceBerg
heheheh ... guys u r soo funy and nice :) ))

pa najgroznije je to shto mu je cale doktor po profesiji, studirao u bgd... i ne mogu da veruje da jedna takva persona moze tako da nastupi... shto se on en javlja... hmm... pa mogu ja prichati shta hocu... mogao nije - mogao bla bla... uteran mu je srtrah u kosti... maltene je josh uvek u nekom kucnom pritvoru... ali chega se najvishe bojim je... sho kaze DINA... da ne bude da su ga batinama primorali da to izbije iz glave... ili da pak sad mrzi mene... ili shta li vec... samo bi voleo poprichati sa njegovom kevom pa da joj savetujem da sebi ischupa utrobu :) i ruke otkine kad mu je kao detetu uvek lakirala noktice :) kad i sebi... da mu uvek izvlachi pramenove kad sebi farba kosu... da mu kupuje uske kratke majce... da joj sin bude fancy dasa :) )) ... nisma pametan...

kisses 4 all :)
By just!N
Ma neki roditelji su zaista ludaci...moji za mene ne znaju ali znam da nikad ne bi tako reagovali! Kazna? pritvor? Batine?? Ja bih da sam na njegovom mestu i da me neko primorava da budem nesto sto nisam...mislim da se pretvaram i da mi oduzimaju mob itd...pa ja bih pobega...ali zaista...ne bih hteo da pricam sa njima! Dobro...neki roditelji su zaista katastrofa! Kazem ti...bice bolje! :bouncy:
Korisnikov avatar
By IceBerg
ne znam... ali ja sma najmladju u porodici... :) razmazenko, ali ne u klasichnom smislu... vec da su em uvek mazili pazili... i udovoljavali shto mrziiiim i to rade josh uvek... nisma nikad smeo da kihnem pred caletom ili majkom odma katastrofa... tako je i dans... i kad bi im rekao.. ono naravno e bi im bilo svejedno... ali sigurno znam da bi stajali iza mene!!! ja sma njihov mezimac... :) u to sam ubedjen...
By just!N
Znam kako ti je...i moji su takvi..opet moj otac je vojno lice pa ne znam kako bi reagovao kad bih mu rekao (bar u trenutku! ;) ) ali znam da bi posle (nekog vremena..) sve bilo OK... :okret:
Posto vec ''pricamo'', pored onog lika o kom si pisao jesi li imao srece sa drugim momcima/devojkama ranije posto si usamljen..?

ps. rekao si da je on tad imao 17 a ti? Kad je to bilo...mislim koje si god?
Korisnikov avatar
By IceBerg
9 februara je napunio 18 ovo se odigravalo avgust i septembar a 16 septembra se desilo shta se desilo... imao sam devojaka ne znam im broj... u 21 godine sam se razocharao u devojku... pred kojom sma klechao i prosio... :) nakon toga jednog dana ustanem i kazem DA GAY sam :) imao sma i posle toga devojke... imao 2 veze ali sve su to bile veze na daljinu... tako da mi je ova tragichna veza bila jedina prava... ja imam 23 godine
Korisnikov avatar
By tramp
ne bih da vam kvarim pricicu ali hajte privatne razgovore ili preko u2u ili otvorite novu temu :kiss:
tramp, mod Coming Outa
By just!N
Znaci volis mladje... ;) ..? Pa dobro...mlad si...mozda nadjes neku bolju devojku (da prosis)...momka...ja imam 17...ja sam isto imao samo jednu nazovimo vezu sa momkom...valjda ce ih biti vise a naravno i sa curama posto je meni najvaznije da mi se osoba svidja a to da li je devojka, momak, gay, bisex...nije bitno...:grin:
Korisnikov avatar
By IceBerg
izvinjavam se ostalima precicemo na pvt... SORRY :) )
Korisnikov avatar
By m..
Jeste, desilo mi se u par navrata. Nije da se nesto sekiram, ali bih radije da ljudi saznaju od mene, ako vec moraju.

Desilo mi se da me muvao neki nabildovani (sama sam kriva kad sam morala da ga uhvatim za biceps - bio toliki da nisam verovala, oce to tako), i tu stoji moja ortakinja i kaze mu kao nemoj da se trudis ona je lezba, i sad zamisli da je bilder bio neki homofob sklon mlacenju zena i tako to, ali kao ajde... Omaklo joj se jos jednom i vise nikad, nadam se. Mislim moze i meni tako slucajno da krene da izlece kako neka voli da se jebe u guzu ili vec nesto tako u drustvu nekih polu poznanika, mislim to je taj nivo. Ja ne pricam o tudjim seksualnim sklonostima, pa nek ni oni okolo ne pricaju o mojim.

Isto se ortak zezno pa mi u razglednici napisao kako negde tu gde je putovao ima brdo slatkih lezbi za mene, samo se nadm da keva nije stavila naocare dok je to vadila iz sanduceta za postu.

A inace cela ekipa zna, i sira i uza, pa se desava da se javljaju neke koje gotovo i ne znam tvrdeci da sam ih muvala.
Korisnikov avatar
By Sutekh
Originally posted by unic0rn
Ali nasilni ne u smislu da je pod prinudom u smislu da vas je neko naterao na coming out, nego da vas je neko outovao bez vase dozvole i vaseg znanja nekome [porodici, prijateljima, kolegama, poznanicima, anonimusima]...

Da li vam se nesto slicno desilo i kako ste reagovali?
Ako nije, hajde malo shbb-kbb - kako bi reagovali?
Znash... prvih 10ak puta mi je zaista smetalo. Sada mi je chudno kad neko ne zna da sam gay :maljkovic:

Skoro me je neko autovao jednoj ogromnoj grupi ljudi, znash koliko me boli pachica zbog toga... :cool:
By love_hunter
Ima ljudi koji su mi zaista prijatelji i kojima sam se sam outovao, i još me više gotive od tad, pojma nemam zašto:). Takoðe i u firmi imam dve osobe kojima sam se outovao, isto imamo i dalje korektan odnos.

ALI, jedno veeeeeeeeeliko ALI, moja je privatna stvar kome ?u, na dobrovoljnoj bazi, da se outujem, i nadam se da se i vi slažete sa tim.
Elem, jedna poznanica, koja se samnom samo površno zna preko nekih sasvim nebitnih ljudi, i koja je poznavala mog bivšeg, kome sam rekao da joj ni slu?ajno ništa ne pri?a za nas dvojicu, znaju?i da je alapa?a i zloba na kvadrat, saznala je ipak, kad sam raskinuo sa tim de?kom, da smo on i ja bili u šemi. Sad je zamišljam kako nije mogla ku?i da doðe a ve? je javila svim zajedni?kim poznanicima, mislim da je jurila na trafiku da kupi dopunu za mobilni 6x1000 dinara, da bi imala dovoljno kredita da svima javi looooooooooooool. Šta sam mogao da radim, sem da se strpim da vidim kakve je efekte izazvala....E, pa, izazvala je da me niko ništa nije pitao o tome, sem što je svako imao "onaj" pogled, onaj gadni, ispitiva?ki "kaži-mi-da-si-gay" pogled. Nije me mnogo tangiralo, ali sam je, prevencije radi, pozvao, i rekao da ako budem ?uo da laprda, ili da me spomene bilo gde u bilo kom kontekstu, ?ak i u kontekstu poznanika, ima da je tako "udesim" da joj ništa ne?e pomo?i njen debil od de?ka (moramo malo da je i uvredimo), a i da ?emo "srediti" onda i njenog de?ka, kad ve? vode ra?una ko je meni de?ko. HEHEHEHH. I tako, sad prelazi ulicu sa svojim de?kom kad me vidi.

Moram da vam svima napomenem da, kad ve? zovete te ljude koji vas prisilno ili nasilno outuju, da ih isklju?ivo ZOVETE na telefon, dakle, ne sme da bude pisani trag. Nikako sms, nikako e-mail i sl.
Korisnikov avatar
By coka
autovali su me roditelji od moje devojke. nije bas bilo "prijatno" ali sam im zahvalna na tome bar su mi skinuli kamen sa srca jer nisam znala kako da kazem mami:crta:
By Bombina
meni je bilo dosta namestaljke i ucene
Korisnikov avatar
By deželaš
Originally posted by p?elica

Ta?nije 'ajde jedino da ka�em da bi iz totalne
gluposti mogli da se izlanu drugovi (ali oni ni
dan danas nisu prihvatili, smatraju da to nije
ta?no) i 1 biv�i (drugi �ivi u SAD)- i ne bi im
niko poverovao.
(znam da je ova tema stara ali mi je nekako prigodno)

moj najbolji drug (koji je strejt) je na nekom okupljanju ljudi sa sajta koji dosta često posećujem (strejtaškom) izjavio pred nekim drugim drugom i osobom koja me tada van sajta još nije ni upoznala kako "pa znate, ni ....... nije sasvim čist povodom svoje seksualnosti". pošto su svi bili pijani, a on je još i jako blentav :zongler: , on je zaboravio na tu svoju izjavu, i drugi tip je potpuno zaboravio (jer se ne seća ni mnogo bitnijih stvari, trovanje alkoholom, heh) ali je zato devojka (sa u pizdu materinu ogovaračkim sposobnostima) sve memorisala i sutradan ga pitala nasamo:

"Da li je tačno da je .... gej?"

"Da li to znači da si i ti onda gej?!"

"Da li zato nisi hteo da se kresnemo sinoć kod tebe?"

smor.:sveca:
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Meni se nije desilo, ali da se desi mislim da bi me bas boleo djoka za to. I to celom duzinom! :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!