Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By bambola
Zaintrigirala me ova tema jos pre nekog vremena,caskajuci s bombicom primetila sam da cesto koristi taj termin aseksualne ribe...Koliko se secam termin aseksualan je izveden iz A-bez i SEXUS-pol,sto bi znacilo osoba bez pola,doslovce.
Koliko vidim iz postova na forumu-to asex znaci sve,samo ne ono sto stvarno i znaci...Moze li mi neko,bez zezanja,objasniti taj fenomen aseksualnosti-zbog cega se toliko devojaka izjasnjava kao takve(od frajera cini mi se da je samo colorado u tom fazonu)?!
Skyen rece da je u pitanju nemogucnost ostvarivanja veze-ali to onda nije asexualnost...?!Takodje sam cula sa druge strane pricu-ma ona je asex,nije imala ribu vec 10 god.-po cemu mi se cini da se taj termin ovde pogresno koristi...
Nekako mi najlogicnije zvuci da je asexualna osoba ona osoba koja iz ko zna kog razloga ne zeli fizicki kontakt sa drugima...Ali koji su to sve razlozi(osim zlostavljanja u detinjstvu ili neke fobije)-zbog cega bi ljudi sebe smatrali asexualnima???

Bi li mi neko objasnio o cemu se radi?:sigh:
Korisnikov avatar
By EYA
ajd prvo da definisemo sta je sex, pa cemo posle lako skapirati sta je asex :psiholog:
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Nisam neki strucnjak :P .. ali koliko sam skontala, asex osobe ili ne zele (iz nekog razloga) da imaju sex ili vec duze vreme nemaju sex! E sad, verujem da nije ovaj drugi primer, jer sto bi se osoba koja nema vec neko vreme sex nazivala asex :puzzle:

Ma ne znam...ja sam mlada i neiskusna :blenta:

(cekamo odgovore Skyen i Kittrie :D )
By Bombina
ma bambola .mene ja to ne bavim to...
ja znam sta to znaci ama ne zbunjuj
mene zanima i ja sam objasnila na balconnu sta zapravo je rec
mada ja znam o curama,nije spremna za vezu i sex..vec neko vreme druziti poznanicama,nije moglo da odluce o vezu i sex,gde je sex opterecivanje
jer ja imala sex,to je bilo proslo...uh ...
i ja zapravo trazim partnerku i tacka...
sorry
ja znam rec o asex,sto to znaci ...nisam prisutna ovde i meni se ponekad ljutim ko nece da priznaju
http://www.balconn.com/forum2/viewtopic.php?t=3527

neke su asex nemogu imati vezu ,ali samo promasen slucaj
npr lez i asex nece ostvariti vezu ,jer se plase i to
Korisnikov avatar
By Myself
To znaci: aaaaaa sex?! :puzzle: :doh:

Jel'?

Odo' :auto:
By Bombina
e pa citaj temu i izvinite ja i tinke nismo strucnjakinje
neki drugi znaju nemoze da objasnjati i mora vidi temu coming out
idem da javim tramp,ona je strucnjak
Korisnikov avatar
By bambola
Originally posted by bombica

http://www.balconn.com/forum2/viewtopic.php?t=3527

Vidim i tamo su otprilike svi zbunjeni ko i ja...Otprilike se sve svodi na devojke(nigde se ne spominju decaci?!)koje su nespremne za vezu ili pak umorne od veza te iz tog razloga apstiniraju...Sto samo navodi na to da ce pre ili kasnije krenuti sa sexom i vezama...Ali mene zanima da li postoje stvarno osobe koje provedu citav zivot bez fizickih kontakata (i tu ne racunam stare neudate device koje su vaspitavane da-bez braka nema ni sexa),dakle osobe koje imaju nekakve kontakte sa suprotnim ili istim polom,ali izbegavajuci seks i sve ostalo...
By Bombina
i to mozes slobodno pitati skyen,ili tramp ona je znacajna ta osoba imaju komentara
Korisnikov avatar
By EYA
naravno da postoje osobe koje ceo zivot ne okuse sex, oko 1% ljudi na svetu nema ama bas nikakvu potrebu za sexom... svoje zadovoljstvo i stanje extaze postizu na mnoge druge nacine.

neko moze biti saexualan u nekom periodu svog zivota... prosto ga ne privlaci pomisao na jebanje.

znaci, uzbudice se kad ugledaju svoju omiljenu cokloadu, procitaju neku extra knjigu, otkriju neku novu zanimljivu misao, urade naucni experiment, dozivece extazu slusajuci neku pesmu, ali se nece ni najmanje uzbuditi pred necijim golim telom :sise:

ako treba da prevedem na jezik energije, to bi znacilo da je osobi ili neaktivirana/blokirana cakra koja inace pulsira sexualnom energijom (Svadhisthana), ili je odavno naucio kako da tu energiju provuce kroz sve cakre i dovede sebe do mentalne extaze, umesto da sva energija explodira u genitalnom predelu.

:hekla:
Korisnikov avatar
By bambola
E pa,kao i uvek,Eyin post kaze vise od hiljadu reci...Nesto ovako sam zelela da cujem,sad mi je sve mnogo jasnije...
Korisnikov avatar
By bisex-I-guess
je li Svadhisthana prva ili druga chakra?

sorry ako offtopicarim.. :P
Korisnikov avatar
By IriS
druga :trep:

Muladhara je prva i iz nje crpimo snagu samoodrzavanja.
Korisnikov avatar
By bisex-I-guess
grasias. Ma nesto sam se dvoumila.. al skroz je logicno da je druga jer je u predelu pubicne kosti, ne? ;) :D :cita:
Korisnikov avatar
By IriS
a gde onda zamisljas da dodje prva ? :sweet:
Korisnikov avatar
By Skyen
sta me isprozivaste, ja utvrdila da nisam asexulana nego avezivna :happysmoke:

slazem se sa Eyom i njenim deskriptivnim opisom asexulanosti (osim onog dela o cakrama, posto ne verujem u primalni krik i druge telesne terapije, je, je). jednostavno ima ljudi koji ne osecaju sexulano uzbudjenje, sto naravno ne znaci da nemaju sex, vec jednostavno ne uzivaju u potpunosti u njemu.

ja licno ne znam nikog ko je stvarno asex. ipak je to samo 1 procenat ukupnog stanovnistva planete. ali je prisutna tendencija upadanja u slicnu fazu asexulanosti upravo izazvanu psihickim blokadama ili je jednostvano u pitanju faza koja moze da traje.
a to sto se dosta devojaka danas izjasnjava kao asex za uzrok ima neke druge stvari. u lez/bi svetu sam sretala vise takvih devojaka nego u hetero. a sta je u pitanju, stvarno me je mrzelo da izucavam.
vise me zanima fenomen avezivnosti. to je tek problematika. aj sad da vas vidim, a, a??
Korisnikov avatar
By bisex-I-guess
Originally posted by kiss addict
pa prva je izmedju anusa i polnih organa. zajedno sa sedmom cakrom formira kanal koji se proteze duz kicme. :) a na taj kanal se nadovezuju ostalih 5 koje imaju prednji i zadnji otvor za razliku od prve i sedme koje imaju po jedan.

http://www.psychic-health-link.com/images/chakras.gif
Korisnikov avatar
By bisex-I-guess
bambola, sorry sto smo skrenule s teme.. evo vracamo se .. turururu... :tamoamo:
By Bombina
ama skyen,nemoj zajebavati ...sto utvrdis ...
necu to mesam za tebe
Korisnikov avatar
By Skyen
ma ne zezam ja bombi, ja sam prirodno tako zeznuta :psiholog:
Korisnikov avatar
By EYA
Originally posted by bisex-I-guess
Originally posted by kiss addict
pa prva je izmedju anusa i polnih organa. zajedno sa sedmom cakrom formira kanal koji se proteze duz kicme. :) a na taj kanal se nadovezuju ostalih 5 koje imaju prednji i zadnji otvor za razliku od prve i sedme koje imaju po jedan.

http://www.psychic-health-link.com/images/chakras.gif
pa to je u liniji pubicne kosti, ne ?

druga cakra je u zoni abdomena, tamo gde osecamo leptirice kad smo zaljubljeni i vrelinu strasti kad smo sexualno uzbudjeni.
Korisnikov avatar
By colorado
Originally posted by Skyen

ja licno ne znam nikog ko je stvarno asex. ipak je to samo 1 procenat ukupnog stanovnistva planete
a ja?!! (jedan ali vredan. :) )

rekoh aj' da se javim kad ste me vec prozvale.

Nije da ne zelim seks, nego ne osecam potrebu za istim iz razloga tipa koje je Eja navela. Stvarno sam se svaki put silio na seks, a nikad u njemu nisam uzivao vise nego u muzici, cokoladi i razgovoru (ne samo ozbiljnom, naravno) s osobama koje volim. Jednostavno, resio sam da ne silim seks dok ne osetim potrebu za istim, a vec je proslo puuuuuno vremena... te sebe smatram aseksualnim.

Naravno, nije da se NIKAD ne napalim. Ali ta napala traje dok se ne upoznam s tom osobom. Mozda nekad traje 10 minuta duze i to je to..
Korisnikov avatar
By ...
Originally posted by colorado
Originally posted by Skyen

ja licno ne znam nikog ko je stvarno asex. ipak je to samo 1 procenat ukupnog stanovnistva planete
a ja?!! (jedan ali vredan. :) )

rekoh aj' da se javim kad ste me vec prozvale.

Nije da ne zelim seks, nego ne osecam potrebu za istim iz razloga tipa koje je Eja navela. Stvarno sam se svaki put silio na seks, a nikad u njemu nisam uzivao vise nego u muzici, cokoladi i razgovoru (ne samo ozbiljnom, naravno) s osobama koje volim. Jednostavno, resio sam da ne silim seks dok ne osetim potrebu za istim, a vec je proslo puuuuuno vremena... te sebe smatram aseksualnim.

Naravno, nije da se NIKAD ne napalim. Ali ta napala traje dok se ne upoznam s tom osobom. Mozda nekad traje 10 minuta duze i to je to..
A mali, jel drkas? Jer, ako drkas, onda nisi aseks. Ako drkas, a napaljen si na nekoga samo prvih 10 minuta, onda je u pitanju problemicic psiholoske prirode...
Korisnikov avatar
By colorado
jebote, to je kao da si me pitalo/la da li pisam. Naravno da drkam! To sto moje telo proizvodi spermu koja treba da se izbaci i reprodukuje nema bas veze sa seksualnoscu. I uglavnom drkam kad mi je dosadno.

(naravno, ne negiram ni cinjenicu da je nesto pogresno sklopljeno u mojoj glavi...)
Korisnikov avatar
By ...
Originally posted by colorado
jebote, to je kao da si me pitalo/la da li pisam. Naravno da drkam! To sto moje telo proizvodi spermu koja treba da se izbaci i reprodukuje nema bas veze sa seksualnoscu. I uglavnom drkam kad mi je dosadno.

(naravno, ne negiram ni cinjenicu da je nesto pogresno sklopljeno u mojoj glavi...)
Niko nije rekao ni pomislio da je nesto pogresno sklopljeno u tvojoj glavi... Svako ima po neki psiholoski problem, koji se na ovaj ili onaj nacin ispoljava. Kod tebe se ispoljava na ovaj. Sperma se moze izbaciti sama, bez pomoci ruke, jel, kada je to potrebno, ne brini, naci ce ona put. Ako drkas iz dosade, onda u tom grmu lezi zec: dosada umesto uzbudjenja. ;)
Korisnikov avatar
By colorado
Originally posted by ...
dosada umesto uzbudjenja. ;)
HAHAHAHA!!

O boze, neeee!
Korisnikov avatar
By m..
Mhm. Za sebe znam da mi libido oscilira, maltene po sinusnoj funkciji. Sad je na minimumu minimuma, tj gotovo ga nema. Valjda zbog ovog sugavog vremena, a i bila sam na skijanju do juce pa sam potrosila svu mogucu energiju na guljenje brda, ostajalo mi je jos snage samo za sumadijski caj (citaj - kuvanu rakiju). Mislim hoce to tako, sad ga ima sad ga nema, malo si kaludjerica, malo macka u februaru. Ako slucajno uleti odgovarajuca osoba, moze da poemeti taj ritam na keca, ali dzabe kad nemas motiva da je trazis, mora ona da nadje tebe. Sad sam u asex fazi, pa nek je pogresno definisana kako hoce.
Korisnikov avatar
By zboO
Originally posted by tinkerbell
.... asex osobe ili ne zele (iz nekog razloga) da imaju sex ili vec duze vreme nemaju sex! E sad, verujem da nije ovaj drugi primer, jer sto bi se osoba koja nema vec neko vreme sex nazivala asex :puzzle:
hahhahahahaa....krsh!!! :lol:

pa bice da je ovo prvo...ne zele da imaju sex....mada ne mislim da ne zele....nego jednostavno ne osecaju potrebu za sexom....
Originally posted by skyen
vise me zanima fenomen avezivnosti. to je tek problematika. aj sad da vas vidim, a, a??
e ovo je posebna tema...koju definitivno treba ispitati i prouchiti...iz svih uglova!!
By Gost
To je baš simple tema - smore te razni, te se makneš sa bojnog polja. End of story.
Korisnikov avatar
By Kittrie
Originally posted by krepa?
To je baš simple tema - smore te razni, te se makneš sa bojnog polja. End of story.
heBOte, saD je jasnOu sto si ti kRepala :drama:

ne bUdi tak'a... inaCE divoRs iZ kammiiiiiinnnnnnnnnnng :lol:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!