Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Kittrie
Originally posted by Angelina777
Originally posted by Kittrie
hmmmmm
jel ti tou goure odradjujes mene za off-ove?? :kada:

p.s. autorska prava za (najveci deo, ako se dobro secam??) goreotpevanu pjesmu pripadaju jednoj nam drugarici forumasici :peva:
Sto mi lepo pricas, blago meni ...
inDzoJ :cobanica:
Korisnikov avatar
By wroom
Originally posted by Lunja
Postoji jedna lezbijka koja je van svake konkurencije. Ona je jednostavno takva. To je sve Boz(i)je, ali se ona time nece praviti vazna, ona to ne radi.
Dakle, WROOM. :opatica:

:oskar: :kasalj: Ko ce kome, ako ne svoj svome;
najboljem bratu na svetu :kiss: :hug:
:opatica:
By Bombina
jedini moj razlog upravo sam piSalA i tamo gde sam pisala na anketu..ZLATNA DEVOJKA JE MLADA- Amnezija i ima svoj miris lepotu,osvetlila je
a drugo znam krepaca i ona bas ista
a zgodne sam pisala na trac sceni ..
Korisnikov avatar
By radoznala
Tesko pitanje... Neke sam upoznala, a neke videla i imaju razlicite tipove lepote...
Moja str8 drugarica daje svoj glas za tessio :smeh:
Korisnikov avatar
By spliff
sudecci po slikama, djavoljeva
Korisnikov avatar
By bambola
Amnesia je predivna...........:icequeen:
Korisnikov avatar
By bambola
Isto tako specijalnu lepotu imaju EYA,i (mislim da je to?) Tea-ako je bila na zurci u Lotosu,sa kratkom kosicom,u farmerkama i teget majici sa kratkim rukavima?! To je ona vrsta lepote koja ostavlja bez daha,koliko spoljasnja toliko i unutrasnja...Jednostavno izbija iz osobe...
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Originally posted by bambola
Isto tako specijalnu lepotu imaju EYA,i (mislim da je to?) Tea-ako je bila na zurci u Lotosu,sa kratkom kosicom,u farmerkama i teget majici sa kratkim rukavima?! To je ona vrsta lepote koja ostavlja bez daha,koliko spoljasnja toliko i unutrasnja...Jednostavno izbija iz osobe...
Tea nije bila na zurci :P :P :P :P :P :eu:

Mozda si dva puta videla EYA-u :roll: :okret: ... :lol:

..........................

A najlepsa (dobro pored wroom-a :D ) je ....... pa nije na forumu :P

:teletabisi:
Korisnikov avatar
By bambola
Pa...u prvom trenutku sam pomislila kako jako lici na nju,ali ima tamnu kosu,i bila je skroz drugacije obucena, secam se tacno te teget majice koju je imala-posto ima savrsene grudi koje se ne zaboravljaju tek tako...Zna li neko onda ko je ona?Puno se motala oko DJ kabine...
btw..samo kazem da je devojka prelepa,nemoj sad da me neka njena devojcica napada!:cut:
Korisnikov avatar
By zboO
:lol: :lol:

nema tamnu kosu ;)

aj se igramo kviskoteke?!!
Korisnikov avatar
By tramp
eya se presvlaci po zurkama :jezik:
Korisnikov avatar
By tessio
Pa...u prvom trenutku sam pomislila kako jako lici na nju,ali ima tamnu kosu,i bila je skroz drugacije obucena, secam se tacno te teget majice koju je imala-posto ima savrsene grudi koje se ne zaboravljaju tek tako...Zna li neko onda ko je ona?Puno se motala oko DJ kabine...
btw..samo kazem da je devojka prelepa,nemoj sad da me neka njena devojcica napada! :cut:

Pa ne znam ... ja sam bila u farmericama , i teget majici kratkih rukava
a i puno sam se motala oko Dj kabine :lol:
Korisnikov avatar
By bambola
Originally posted by tessio
btw..samo kazem da je devojka prelepa,nemoj sad da me neka njena devojcica napada! :cut:

Pa ne znam ... ja sam bila u farmericama , i teget majici kratkih rukava
a i puno sam se motala oko Dj kabine :lol:

well...ko je sad tu bio najpijaniji? Bombica mi je u jednom trenutku pokazala ka kabini u fazonu eno ono je tessio..ali mi se cini da je to bila druga devojka?! Mada,iz ugla iz kog sam pogledala u tom trenutku-videla se tek malkice glava-a ja ukrstila ocima...
Kakogod,ako si to ti-ne mogu nikako da izbacim iz glave celu tvoju pojavu-kao da me :sunce: obasjalo...Odavno nisam videla takvu figuru-kao iz snova! A tek lice... :sweet:
uff..al` se slihtam:dance:
Korisnikov avatar
By IriS
ma nemate vi pooooojma :hand:

najlepša je skyen (ovo sam napisala po cenu da me raš?ere?e neki :uplasen: ali neka sam, stajalo mi u grlu :D )
Korisnikov avatar
By Skyen
@adiktusha - o bre zeno, omanula si kategoriju, ja sam najlepsa asex :oskar:
By Bombina
Originally posted by Skyen
hahahahaha
hahahaha skyen poznanjem te ,koliko znam da si ti bolja:pionir:
pametnija skyen
Korisnikov avatar
By IriS
ma jebem li ga, koja god da je kategorija, ja sam rekla šta sam imala :P

p.s. u toj kategoriji (koju si ti pomenula) sam ja oma tu do tebe :dance:
Korisnikov avatar
By Kittrie
moliM vas, neMA raspraFA.
idite na jeDinu (od 2 :lol: ) anKete :smeh:
Korisnikov avatar
By IriS
ja ne?u da idem na jedinu (od dve) ankete, jer tamo nema mog konja za trku :njanja:
By Bombina
hehehe znam ja tessioo i skyen su asex najlepse :smeh:
ja sam na kraju :smeh:
Korisnikov avatar
By Skyen
hbt sad jos ispadoh i konj (njihaaaaa) uzimam uniju 'leba :lol:

fala ti zeno ovisna, al ako dobijes na kladionici, ocu svoj deo, neces me prevariti (posto ce kvota biti takva da ces zgrnuti debele pare xexexe, who wants to be a millioner ;)

mada, ako se ti i ja budemo trkale, odlucice fotofinish: Stara Mo i Brza Fotografije iiiiiii pobedila je Stara Mo :D
Korisnikov avatar
By bambola
Originally posted by bombica
hehehe znam ja tessioo i skyen su asex najlepse :smeh:
ja sam na kraju :smeh:

Ili sam glupa ili...vec koji put se pominju asex ribe...?! Moze li mi neko objasniti sta bi to trebalo da znaci:

-da uopste ne praktikuju bilo kakav sex(iz bilo kog razloga)?
-da sebe ne smatraju kao sexualna bica?
-nesto trece..?

Stvarno me zanima,ne zajebavam se...:no:
Korisnikov avatar
By TKO
to je sad popularno bambola
ljudi kao što smo ti i ja to ne mogu da razumeju ;)
nemoj ni da se trudiš
pusti decu da se zabavljaju ;)
Korisnikov avatar
By Kittrie
ccc
to je regUlarno sex opredeljenje Kao bi,hetero ili hOmo.

i po mEni je onaj trIp da ljude ne dozivljavas kao potencijalne seX objekte, stOu bi znacIlo da neKo moZe da ti PRivuce paZnju ali ne sA fiz. aspektA (ne iZaziva reaKcije tog tipa).

bleBecem

@TKO
popuLarno?
niSam ja kriFa kad sVi misle da saM guru, pa mE prate... no, JA to Ne izmisliti !!
i naraFski, priMEnjujeM samo u proPagadne i eGo-trip svrHE - po praVilu: zene voLE oNE nedostupne (a kuD ces goUre od aSEx-a ?? )

p.s. ma niko mi nikaD ni verovao nijE. aJ vondr VaJ ?? :kosa:
Korisnikov avatar
By bambola
Dakle hoces da kazes da kako god okrenes nema jebanja??? Ili makar malo pipanja i ljubljenja...Zivot u celibatu?! Pokusavam da shvatim ali ne mogu-dakle kad su dve devojke zajedno,fizicki aspekt je iskljucen,one samo pricaju ili sta vec rade-pa meni to onda lici na obicno druzenje s drugaricom ili nekom srodnom dusom...?!

Kako se veza onda podize na neki visi stepen? Vise vremena provodite zajedno? Ali opet mi to isuvise lici na drugarstvo....:mestupid:
Korisnikov avatar
By IriS
mada, ako se ti i ja budemo trkale, odlucice fotofinish: Stara Mo i Brza Fotografije iiiiiii pobedila je Stara Mo :D
a Stara Mo sam ja, jel :puzzle:

pa da, jesam... ja sam starija :P a i ti se izdaješ za brzu :lol:
Korisnikov avatar
By Skyen
vidi, vidi, pa ja onda nisam asex. cek, moram da uvedem novi pojam. hmm, kako se zove ono kada ne mozes da ostvaris vezu: arelativan ili avezivan ili aconectivan?

@adiktusa - samo ti preskaci prepone, mozda si dobila ovu trku, ali olimpijada jos uvek traje. sledeca discpl je 100 metara u rikverc bez prepona, pobednik je ko stigne posljednji
gooo, mazgoo, gooo!!!!
Korisnikov avatar
By EYA
izgubila sve sam bitkeeeee, al jos nisaaam RAT :shemsa:

za sve koje interesuje: asexualna veza bi bila kada bi kiss addict i skyen postizale vise nivoe svesti o bliskosti svirkom i pevanjem, povremenim mlacenjem, menjale se divxevima ko deca slicicama, zvale mene da im kuvam povremeno jer citaju knjige pa ne mogu do najblize rostiljnice il pekare po hranu, zgrazavale se kad smith i ja vodimo ljubav dok one meditiraju uz muziku... :venchanje:
Korisnikov avatar
By Kittrie
e, Pa sad saM i ja :zbunjena:

EYINO predstavljanje aSeX veze skYen i adikTuse, iaKo veoMa prosperitetNo* i nataLitativno* , stVOri jednU potPuno neobradjenU temicU (or sou aJ tink) u moJoUj glAfI: :tea:
PROMISKUITET KOD ASEXUALACA !?!

*pridevi koji iLi niSta Ne znaCE saMi po sebi, ili u konTextu; ili moUzda i ne poUstoje :turururu: - no su meTnuti u goreNapisanije da bi doprineLi naBudZenosti meloDicnosti i poTEncijalnom stvaRanju kulminacIje :wtf: na sRed recenice...
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 23
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!