Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By gari
Pa dobro, baš ti hvala što si obavestio da nije politi?ka tema. Samo još da objasniš na koga to misliš kad kažeš "tko smo mi a tko su oni...". Ne zameri, ja sam malo glupa kuca pa mora dva puta da mi se objasni.
:diplomac: :putnik: :redaljka:
By Ulix
Ti to nazivas intelektualnom masturbacijom?!
Korisnikov avatar
By gari
Ja sam ja, ti si ti, on je on...Jel to masturbacija koja se traži?
:peca: :roflmao: :lizalica:
Korisnikov avatar
By jukie
mi smo eukarioti i vršimo fotosintezu preko hloroplasta, a oni ostali su prokarioti i oni vrše fotosintezu preko pojedina?nih tilakoida
By Ulix
ja sam on ti si ja ja sam ja ti si on koji sam ja koji si ti...
:komp:

Ko je rek'o ja?
Ja sam rek'o ja.
Ko je rek'o ja sam rek'o ja?
Ja sam rek'o ja sam rek'o ja.
Ko je rek'o ja sam rek'o ja sam rek'o ja?
:drkanje:
Korisnikov avatar
By gari
Aha, sad shvatam, treba da se igram zamenicama valjda? Mi smo oni, vi ste ja, one su ti, Dijete sre?e je neko...
:napitak: :roll: :murkan:
Korisnikov avatar
By DijeteSrece
boze, ne znam da li su gluplji odgovori ponudjeni tu ili na gay.hr ... :potapsava:

btw. s obzirom da je zamjenica u mnozivni (MI) podrazumjeva se skupina ljudi... znaci mi smo sto/tko? Krscani a oni muslimani itd itd, srbi a oni bosanci hrvati itd itd. homici a oni hetici itd itd... mi smo zapad a oni istok itd itd... mi smo evropljani a oni su amerikanci itd itd... ajde, drkajte mozak, ipak on ne sluzi samo za sex :trep:
Korisnikov avatar
By DijeteSrece
Originally posted by gari
Pa dobro, baš ti hvala što si obavestio da nije politi?ka tema.
Da, i to sam i objasnio zasto... ;) ako ne znas otvori YU 2 YU box i posalji poruku mm&i :pegla:
Korisnikov avatar
By gari
Originally posted by DijeteSrece
boze, ne znam da li su gluplji odgovori ponudjeni tu ili na gay.hr ... :potapsava:

btw. s obzirom da je zamjenica u mnozivni (MI) podrazumjeva se skupina ljudi... znaci mi smo sto/tko? Krscani a oni muslimani itd itd, srbi a oni bosanci hrvati itd itd. homici a oni hetici itd itd... mi smo zapad a oni istok itd itd... mi smo evropljani a oni su amerikanci itd itd... ajde, drkajte mozak, ipak on ne sluzi samo za sex :trep:
Veliš da tema nije politi?ka a navodiš me da ljude svrstavam na "one tamo" i "mi ovde"? U ?emu je fora. Da klasiram ljude po veri, naciji, boji kože, dužini penisa, ?elave, debele, visoke...Nemam nameru da to radim.
:sise: :zacepi: :indijanac:
Korisnikov avatar
By M M and I

I jos se cudi??? Pa kad bi postavila pitanje malo smislenije mozda bi i odgovori bili nesto smisleniji... :flasher:
Korisnikov avatar
By M M and I
Pa dobro, baš ti hvala što si obavestio da nije politi?ka tema.
Da, i to sam i objasnio zasto... ;) ako ne znas otvori YU 2 YU box i posalji poruku mm&i :pegla:
E pa tesko...Uposli sebi sekretaricu da odgovara na pitanja upucena tebi...moj U2U ima potpuno drugaciju namenu...
A sad lepo natakni tu stiklu na stopalo i odsetaj...samo pazi da stiklom ne zaglavis u kakvo blato :pilence: :salut:
Korisnikov avatar
By DijeteSrece
Veliš da tema nije politi?ka a navodiš me da ljude svrstavam na "one tamo" i "mi ovde"? U ?emu je fora. Da klasiram ljude po veri, naciji, boji kože, dužini penisa, ?elave, debele, visoke...Nemam nameru da to radim.
:sise: :zacepi: :indijanac:
da, i to nema veze sa politikom. Valjda si cuo za teoriju da sebe (Nas) opisujemo i shvacamo samo kad nadjemo nekog koj je razlicit :srbin:
Korisnikov avatar
By DijeteSrece
Originally posted by M M and I
I jos se cudi??? Pa kad bi postavila pitanje malo smislenije mozda bi i odgovori bili nesto smisleniji... :flasher:
da cudim se... ljudska glupost me uvijek fascinirala! A sto je tako tako nesmisleno? :astral2:
Korisnikov avatar
By DijeteSrece
Originally posted by M M and I
E pa tesko...Uposli sebi sekretaricu da odgovara na pitanja upucena tebi...moj U2U ima potpuno drugaciju namenu...
A sad lepo natakni tu stiklu na stopalo i odsetaj...samo pazi da stiklom ne zaglavis u kakvo blato :pilence: :salut:
ti si mi sekretarica :glupan:
Ti me tjeras ca? :sweet:
Korisnikov avatar
By m..
Ja sam mi.
Korisnikov avatar
By tramp
mi smo neuklopljeni, oni su mi samo sto to jos ne znaju ...
ili
oni su masa koja slusa, mi smo oni ali mislimo da nismo ...
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Nekako sam predosetio da tema nije uspela i pre nego sto sam je otvorio.

:balon:
Korisnikov avatar
By gari
da cudim se... ljudska glupost me uvijek fascinirala! A sto je tako tako nesmisleno? :astral2:
[/quote]
A jel te fascinirala sopstvena glupost? Ili još nisi to shvatio /la/?
:tuc: :domino: :psiholog:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!