Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Ko vas sa foruma odusevljava i zasto? Kad kazem odusevljava mislim i na originalnost,i na smisao za humor,i na otvorenost...i spontanost...inteligenciju..sta god vam padne na pamet.Bilo samo jedno od toga,ili cak sve...
A kad kazem forumas mislim na osobu koja je ostavila utisak na vas svojim postovima,dakle ne-privatna poznanstva i ljubavi...:cigareta:
Korisnikov avatar
By bambola
E pa da pocnem,ima tu vise ljudi,prvo mi pada na pamet-EYA...lucidna,inteligentna,sa ogromnim smislom za humor i zajebanciju...razmislja vrlo zdravo,ume da udje u raspravu sa dobrim argumentima,kao i da spusti loptu i smiri strasti kad su u pitanju offtopici ili glupe prepirke...
By Thomas
Okreni, obrni...

...idi mi, dodji mi...

...nestani pa se vrati.

Ukratko, GS-forum mi i dalje ostaje najdrazi forum...

Eto...

...toliko o forumu, forumashima i odushevljenju.

:D
Korisnikov avatar
By bambola
spliff me odusevljava muzickim ukusom...:cool2:
Korisnikov avatar
By Stripi
Elem-Jukie, Unic0rn, Ulix, Kal Zakath koji me oduševi svojim kratkim postom koji kaže apsolutno sve :love: Ima ih još sigurno ali se ne mogu sad sjetiti...
Napisao bih još i Deni i 2kune ali tu ne mogu bit objektivan a i svi bi pomislili da je to dobrosusjedsko dijeljenje bodova :yes:
Korisnikov avatar
By Kupper
Nekolicina muskog dela foruma i 98 procenata devojaka. Bolje su u svakom smislu.
Korisnikov avatar
By Rei
Glaistig koja vishe ne posecuje forum. Nema forumasha slichnog njoj :)
Ko je poznaje neka joj obavezno prenese pozdrav od mene :)

A od sada aktivnih Stripi :love:
Skroz pozitivan pametan i funny :)
Korisnikov avatar
By Hys.
hmm...ima ih dosta simpa, svako na svoj nacin-recimo m... me svaki put odusevi i natera da umrem od smeha, kittrie me odusevljava sa svojim non-sense postovima i originalnoscu, eya je ekstra duhovita, angelina me uvek baci u interesantnu dubiozu, a amneZia ume da kaze dosta sa malo reci :sunce: ..e da, i svidja mi se otvorenost sunny girl:giggle:
By Simor
Well, mene rajcaju inteligentni i obrazovani ljudi, pa evo oni inteligentni i obrazovani, iako raznoliki, koje sam ja zamijetio na forumu (jos sam ja relativno svez u citavoj ovoj prici, tako da cu sigurno nekog pametnog izostaviti, a i sklerotican sam, pa cu sigurno nekog i zaboraviti, posebno one koji redje pisu). Volim ljude koji, i na ovakvom mestu, imaju potrebu da napisu nesto suvislo, a ne samo da pice besmislene postove. Iako veliki broj njih licno poznajem, upoznao sam ih zahvaljujuci forumu, "uzivo" su se potvrdile moje "dobre slutnje" i kada pomislim da se i srpska gej/lezbejska populacija stopila sa provincijalizmom, povrsnoscu i mediokritetstvom sireg drustva, to su ljudi kojih se uvek setim, pa mi bude lakse, jer mi potvrde da bas i nije tako.

Ulix, Tot, fencysmurf, Nicodemus, Vlada T, Dina, Mars, ..., jukie, Seaman, Paki, PauLi, de_ya_n, vivaldi, bojandjo
Korisnikov avatar
By EYA
Originally posted by bambola
E pa da pocnem,ima tu vise ljudi,prvo mi pada na pamet-EYA...lucidna,inteligentna,sa ogromnim smislom za humor i zajebanciju...razmislja vrlo zdravo,ume da udje u raspravu sa dobrim argumentima,kao i da spusti loptu i smiri strasti kad su u pitanju offtopici ili glupe prepirke...
:drama:
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by REI
Glaistig koja vishe ne posecuje forum. Nema forumasha slichnog njoj :)

:sigh:
Korisnikov avatar
By Vlada T
Ti meni serdaru, ja tebi vojvodo :teg:

Prijatelj i kolega Nicodemus, kedves Simor, bojandjo, nasa sjajna moderatorka vivaldi, misichavo mache, pa forumas "...", Sixto, eya-bleya, mila m..., tramp, zasigurno sam nekog izostavio, ali neka di immortales oproste zbog toga.....svi smo mi jedno, sto rece Alanis.

I kako da ne pomenem nase zlatno dete, Unicorna.
Korisnikov avatar
By Stripi
Yeaps, zaboravio sam-Bojandjo :blush:
Korisnikov avatar
By EYA
ja volim sve gay-forumashe, ali zaista, svaki me fascinira na svoj nacin :eya:
By Thomas
Originally posted by EYA
ja volim sve gay-forumashe, ali zaista, svaki me fascinira na svoj nacin :eya:
:kiss: slazem se...

...i mene odushevlja ceo forum.
Korisnikov avatar
By broX
ovaj nas lobi "SPORT I FITNES":Kupper, pcelica, Zvezdas:namig2: :zvezdas: :tenis:
Korisnikov avatar
By Mahnitu
Zbunjena i kal zakath su vrlo efektni svojim kratkim ali jebitacnim postovima! :lol: :cvece:

A Kittrie je slucaj za sebe :lol: :lol: :jumphug:
Korisnikov avatar
By HARP
Svi imaju trenutaka kada ostave utisak na mene...

-Ve?inskim delom, privu?e mi pažnju Marsov post kada je u pitanju zalaženje u sve pore života na duhovit i realan na?in...

-Morgan Le Faye koji piše kilometarske postove, pa me mrzi da iš?itavam...

-Avalon koji spušta na tako fin na?in, da ostavlja bez komentara...

-Deni koji ume da napravi cirkus bez ikakvog povoda...

-Unic0rn sa kratkim i jebita?nim komentarima

-Vlada T lepo spakovan sarkazam...

-Kupper umišljato nedodirljiv sa svojim svetom iz koga izlaze postovi u kontekstu ja to vidim druga?ije...

-Mahnitu kriju?i maksimalno svoj indetitet ili bilo šta iz li?nog života piše uvek u vidu komentara pokušavaju?i da bude in

-Stripi koliko god da piše ne mogu da ga zapazim kao 2kune koji dolazi do izražaja...ili se trudi...

-ZvezdasBG koji se uvek nešto pali...pri?a extra vicove :smeh:

-SuperMario koji je uvek neutralan, ali je svuda prisutan...

-Kiwi koji na fin na?in kaže da voli sex

-REI iskreno dete koje treba saslušati...

-kiss addict duhovita avatarima, potpisom, raspoloženjem, pa padne i po neki originalni post...

-fazza pokušava da se probudi....

-colorado ne uspeva mu da bude zanimljiv jer je zanimljiv sam sebi...

-tinkerbell boli nju za sve fura ona njen life...

-bojanjo u fazonu ja sam ovde samo privremeno, a ostajem za stalno...hehe

-Hephaestion dete le?i svoje frustracije i svoju realizaciju ovde...

-Tomas ne prime?uje se u moru postova...

-bigirl promenila je stil pisanja, sigurno i kao osoba se menja jer smo nekada razmišljali sli?no...

-Angelina777 ?eka neistomišljenika da se potka?i sa njim...neistomišljenici su takoðe svi koji ne razmišljaju kao ona...prevedeno I will kill you all

-Direktor koji samo ?ita ali retko piše, mada u fazi je navukao sam se na pisanje...

-Ulix pokušava da zvu?i edukativno, ali kako duže ?itam po?inje da davi nebitnim informacijama...

-sakis napaljeno derište, pa takvi i postovi...

itd...
Možda i nastavim...:cigareta:
Korisnikov avatar
By Daliborka
Ja sam odusevljena bambolom, Marsom, superflyjem, Kupperom, Stripijem, avalonom, Morgan Le Fayem, Milosijom, pcelicom, unic0rnom, FireGoxom, bombicom, Nicodemusom,STATUSOM,EYOM, kiss addict,ulixom, zbunjenom, denijem, Val, tramp, jukijem,Totom, Simorom, ovim divnim deckom sa nickom " ...", REIJEM ....

Ma, sve vas ljubi vasa miljenica, super tetka Daliborka !!!
:kiss:
Korisnikov avatar
By starsailor
Originally posted by bambola
Ko vas sa foruma odusevljava i zasto? Kad kazem odusevljava mislim i na originalnost,i na smisao za humor,i na otvorenost...i spontanost...inteligenciju..sta god vam padne na pamet.Bilo samo jedno od toga,ili cak sve...
A kad kazem forumas mislim na osobu koja je ostavila utisak na vas svojim postovima,dakle ne-privatna poznanstva i ljubavi... :cigareta:

Od zena ti, a od bata Mars. a zasto? po prirodi sam intuitivna i nekako osetim da smo na istoj frekfenciji, samo sto ja retko pisem, vise volim da citam...
By fazza
Uvek bila i ostala, jedna jedina - neponovljiva, njeno visochanstvo m..

:hiphip: :hiphip: :hiphip: :hiphip: :hiphip: :hiphip: :hiphip: :hiphip: :hiphip: :hiphip: :hiphip:
Korisnikov avatar
By Kupper
Zbunjena, Krepac, Kittrie, amnesia (i Litl Jo) :smeh:

Daltonke:love:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
ODUŠEVLJAVA me svakako Angelina777 jer je devojka mnogo pametna i zabavna, a i najlepša je lezbejka. :trep:

a pratim postove još nekih ljudi koji retko kad mlate praznu slamu u svojim postovima, što dobar broj forumaša voli da radi. :shrug:
Korisnikov avatar
By Mars
Grozni su mi dvoje, ravnodusno mrzim takodje dvoje.
Volim sedmoro, svi ostali su mi jako dragi, a odusevljava me jedino tetka Daliborka, superstar.
Korisnikov avatar
By 2kune
Ja sam bio oduševljen pokojnim Obožavam te, i jako mi fali od kada mi je unic0rn banirao sve zanimljive igra?ke... :placko:
Korisnikov avatar
By ::fy::
Od onih forumaša koje poznajem "uživo", svi su odli?ne osobe i dobri prijatelji. Tu, pre svega, mislim na slede?e forumaše: Paki, PauLi, Ulix, Super Mario i unic0rn.

Od forumaša koje "poznajem" preko poruka, interesantni su: Simor, fazza, Mars, Cheda,...
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 11
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!