Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Glasajte, molim vas!

da
4
10%
ne
35
90%
By Ulix
Mozda, sto da ne?
Nema mnogo Kostadinki.

Pre bih je nazvao Ognjena. :)
Iz nekog razloga ovih dana imam fiksaciju na to ime.
Prvo mi je bilo smesno i odvratno, a sada mi se bas dopada.
Korisnikov avatar
By unic0rn
To je jedno od onih imena koje ti pridene opshtina ako ti ga roditelji ne nadenu u roku od 30 dana od datuma rodjenja :)

ne, deca bi je urnisala...
Korisnikov avatar
By bambola
Nekako me isuvise podseca na ona posleratna imena(mislim na II sv.rat)...gruba,tvrda i nezenstvena...Znam da je to ime mnogo,mnogo starije ali bas i nije toliko primamljivo...
Korisnikov avatar
By Rei
Ne iz razloga koji je uni naveo, bilo bi joj gadno u shkoli :)
Josh ako bi bila malo bucmasta ili nosila naochare, ili oba... :)
Korisnikov avatar
By M M and I
Nope...osim ako to dete iz dna duse ne bih (zbog necega) mrzeo :kesa:
Korisnikov avatar
By Draco
P'ne.. Odlucile smo da ce biti Clea.. :spin:

E sad, trebalo je da se JA <ego, mei, mihi..> zovem Srdjana pa vi vidite kako je meni.. Huh, izvukla sam se.. Ali za dlaku.. :P :rambo: :rock:
Korisnikov avatar
By bambola
Jesam se ja preduvala pa mi se cini da vidim isti avatar kod REI-a i kod Draco??? :uplasen: Pocinjem da se gubim.........................
Korisnikov avatar
By Dina
Daleko bilo... Ako ja budem imala cerku zvace se Anastasija ili Irina, muz moze da bira izmedju ta dva imena :wink2:
Korisnikov avatar
By Daliborka
Sto da ne. Ne bih samoinicijativno, ali ako svi ostali clanovi familije insistiraju na tom imenu, eto nama malog zenskog ceda po imenu Kostadinka.
:vijaca:
Korisnikov avatar
By ::fy::
Naravno da ne bih i to iz prostog razloga što mi ime zvu?i nekako selja?ki, što neko re?e kao da je iz posleratnog ili ratnog perioda!
Korisnikov avatar
By IriS
to mi li?i na KOSTOLOMKA :shrug:
Korisnikov avatar
By KiWi
Ne.

Obrazloženja:
1) Volim kratka imena
2) Bez uvrede, ali ime Kostadinka me uvek podseti na kravu mojih roðaka iz Crepaje koja se isto tako zove. Lepa vest je da je krava bila rekorder u davanju mleka jedne godine. Dete sigurno tako ne bih nazvao, neko jare možda. Kostadinkine omiljene drugarice su: Melanija, Belka, Daliborka i Branimirka. :D Mislim da ima još par krava, ali im imena ne znam ...
3) Šta fali imenima Ana, Ivana, Bojana, Marija, Milica, Isidora, Anastasija, Andrea, Tatjana, Aleksandra, Mirjana, Svetlana, Jelena, Branka, Tijana...? Imena ima zilion, a danas postoje i knjige pune lepih imena i ideja za davanje imena deci (mislim da je knjigu izdao Kreativni Centar).

@Colorado: Koji je skriveni motiv postavljanja ove ankete? Ko je dobio to ime :( ?
Korisnikov avatar
By bambola
Nema skrivenog motiva-Daliborka ga je predlozila kao jedno od lepih zenskih imena za buducu bebu moga brata...colorado je rekao da je grozno a onda su se tu pojavili i neki kojima se ime svidja...Otud sad anketa...
By Swanheart
:nono:ne bih imala duse da joj dam to ime,pa mis`im zamisli u skoli slucaj "Hajde ti Kostadinka da odgovaras"deca bi reagovala ovako :pucaodsmeha: ,a sad se setih...kako da joj tepam "Kosta":smeh:
Korisnikov avatar
By bambola
Podseca me na onu narodnu pesmu-Kostadinka(ili bilo koja ...inka) ovce shisha,pripomaze ju Radisha...kuku majci!:rock:
Korisnikov avatar
By *deni*
Paaa, svakako bih glasao protiv tog imena, ali ako bih bio nadglasan, pristao bih, istina preko volje, da mi se kćer zove Kostadinka.
Zvali bismo je od milja Koska.
:pilence:
Korisnikov avatar
By *deni*
A i u nekoj varijanti, bolja je opcija biti vita, ženstvena i seksepilna devojka po imenu Kostadinka, nego biti akrep sa nekim ultra kul i modernim imenom.
:ozbiljan:
Korisnikov avatar
By starky
odvratno,u nivou mi je Slobodanke,Jugoslava i tih partizanskih imena.
Korisnikov avatar
By *deni*
Ne, ruku na srce, stvarno je ružno ime Kostadinka.
Slobodanka mi nije ružno, već antipatično ime.
Jugoslav mi je dosadno, mnogi se tako '' nazivlju ''.
A Kostadinka je baš ružno, ružnije i od Perside.
:ozbiljan:
Korisnikov avatar
By Mars
Kostadinka je slično sa Stojadinka

''
Korisnikov avatar
By *deni*
Takođe je odvratno i ime koje se često javlja kod sredovečnih i matorih Mađarica - EržEbet, sa dugim srednjim E.
Pa ih onda još zovu Bözhe néni, ako ih ne zovu Erzhi néni.
:bljak:
Korisnikov avatar
By Mars
Od Slobode Mićalović na ovamo - nijedno ime nije bezveze...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!