Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by TDN
ja izbunarih ovo jer sam upoznala zenu koja ima isti problem i od nedavno (sramezljivo) je na forumu (neregistrovana jos :evil: ) pa, mozda joj bude od pomoci :puzzle:
Ne znam, da li je "drugarica" citala sve ovo, ali znam da je krenula jedan veliki korak unapred i zelim da joj kazem, da sam ponosna na nju. Samo hrabro!

:friends:
Korisnikov avatar
By Tiyana
lepo je imati prijatelje koji ti daju oslonac u odlukama koje se kose sa standardima Balkana, ali je veoma tesko naci takvog prijatelja.

hvala mojoj srecici koja me je uputila na vas.

ljubim vas.
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by Tiyana
lepo je imati prijatelje koji ti daju oslonac u odlukama koje se kose sa standardima Balkana, ali je veoma tesko naci takvog prijatelja.

hvala mojoj srecici koja me je uputila na vas.

ljubim vas.
I mi tebe :wink:
Korisnikov avatar
By Val
Ejjjjj EYA...Jest' da sam na bolovanju, ali sad bas bas moram da zasednem i citam sve ove stare teme. :)
Ali si iskopala neke, koje ce nas navesti na razmisljanje o nama samima, tako da nije strashno. ;)
Korisnikov avatar
By Minie
i don't konw...
kao sto je neko vec ranije napisao, samo zamislim sebe pored devojke i decka.i odlucim, veoma lako! e da TDN ja sam isto iz ZR-a pa ako mogu da pomognem... :alien:
Korisnikov avatar
By KiWi
Bio je ovde neki test .... da li si lezbejka ili koliko si procenata lezbejka (tako nešto) ... i ja nisam smeo da odradim.. šta da radim, ako provalim da sam lezbejka??? ... dosta mi je što sam bisex, što volim tipove i ve? više od 2 meseca golo žensko nisam video .... još mi samo fali da sam lezbejka!

P.S. Na jednom drugom testu sam ispao Butch Lez...

P.P.S. Pre 5-6 godina je raðena anketa o sexualnoj orijentaciji studenata (igrom slu?aja znam, moja kuma je bila anketar) ... i svi sexolozi koji su videli rezultate nisu pravili dramu zbog otvorenih gay, lez i bi studenata, ?ak ih nisu (procentualno) spomenuli u završnom izveštaju ... frku su digli zbog velikog broja studenata koji nisu imali pojma koje su sexualne orijentacije ... tada ih je koliko znam bilo podosta ... a to je (zbog ne?ega, a to nešto sam zaboravio) pogubno za celo društvo ....

Dakle, treba poraditi na rešavanju problema neodlu?nih.... na?i im se pri ruci i pomo?i im da pronaðu rešenje lavirinta sexualnosti (kao što se neko nekada nama našao) ....
Korisnikov avatar
By Myself
Predlazem da se osnuje komisija od tri clana koja ce da razmatra molbe zena za utvrdjivanjem lezbejstva.
U komisiji treba da su:
- jedna okorela lezbejka
- jedna biseksualka i
- jedna heteroseksualka.
Pitanja ce biti postavljana usmeno podnosiocu molbe, a na terenu ce se utvrditi reagovanje na muske/zenske dodire, zagrljaje i poljupce.
Po utvrdjivanju lezbejstva, doticna ce dobiti certifikat i onda "Bog da je vidi"...

Ajd sad...bye!
Korisnikov avatar
By Daliborka
Ja sam bas dosta dugo cekala dok nisam spoznala da sam zenoljupka.
Nisam o tome ni razmisljala, jer sam mislila da se podrazumeva da zena bude s muskarcem.
Zato sam se zabavljala sa momcima i mislila sam da nesto sa mnom nije u redu,da sam frigidna, cim ne osecam nista kada me oni obljubljuju.
A onda sam, posle iskustva s jednom zenom, shvatila da sam itekako seksualno potentna, jedino sto volim to da radim sa zenama, a ne sa muskarcima.
Korisnikov avatar
By Gemmy
Sta je tu problem? Ne zna samo ona koja nece sebi da prizna. Zene obicno svoje homoseksualne fantazije dozivljavaju kao nesto sto treba da ostane fiktivno, a maljava muska rucerda je sasvim sigurno realnost jer u njihovom okruzenju nema nikog ko misli suprotno. Uostalom, probas pa proveris. Ako je dovoljno jako, povuci ce te natrag koliko god da se opires. Najgore su one sto sa muskarcima ne mogu a sa zenama nece jer zaboga nisu od onih...:neto:
Korisnikov avatar
By Milosija
Cuj kako da znam da sam lezbacha? Pa sva ustreperim kad vidim zenu, budem sva mokra.
Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by Milosija
Cuj kako da znam da sam lezbacha? Pa sva ustreperim kad vidim zenu, budem sva mokra.
Kratko i jasno.
Korisnikov avatar
By radoznala
Sve zene su lece, svi muskarci su pece...
Svi smo sexualni koliko dozvolimo sebi, a kada nesto previse dozvoljavas, prija ti, srodis se, uzivas i opustis, eeeeeeee, onda je tesko vratiti se 10 koraka unazad.

Da je keva uspela da me zadrzi u saxiji, uz redovno zalivanje bi stvorila savrseno hidrantnog debila! Bilo bi mi lepo, nista ne bih znala...
Mozda bih se zapitala zasto sam debil, a kako bih i shvatila kad sam, je li, debil!
:idiubijse:
By Bombina
u tome je problem i jer ima svaka devojka postaje asex jer se osecaju samo promasaj izmedju lezbace
By Çâðê_DUP
Originally posted by Daliborka
Nisam o tome ni razmisljala, jer sam mislila da se podrazumeva da zena bude s muskarcem.
Zato sam se zabavljala sa momcima i mislila sam da nesto sa mnom nije u redu,da sam frigidna, cim ne osecam nista kada me oni obljubljuju.
A onda sam, posle iskustva s jednom zenom, shvatila da sam itekako seksualno potentna, jedino sto volim to da radim sa zenama, a ne sa muskarcima.
:lol:

E, sad da se i ja pravim Englez:
my good friend told me yesterday, nope girl, you're not dyke, you just think you are, well, why is that? How it is possible I'veever been in love with a woman, than?
-Oh, yes, gorgeous, you just hate men. Than it is quite possible, but no, I don't think so, sorry, I think I KNOW U.
-i DON'T HATE MEN!
-dear, because of that it is not an inborn, u gained it, that's all! When u hate men, it is possible to love a woman. Sincerely and naturally, but that's not the born act, with all respect ...
Korisnikov avatar
By LittleRed
Recimo i da prihvatim da me JAKO privla?e žene :sunce:
Šta onda sa tom informacijom?!? Kako da je moj dvadesetosmogodišnji mozgi? obradi i u?ini upotrebljivom?
Imam momka ve? 4 godine, volim ga, privla?i me i obožavam da vodim ljubav sa njim.
Mada, užasno sam svesna ?injenice, da jedan jednako bitni aspekt svoje seksualnosti svakodnevno potiskujem, prikrivam i zataškavam,šta mu sve ne radim :)
Užas :praznoglavi:
Šta sada?
Any ideas?
Super je ovaj site
Pozdrav svima
Korisnikov avatar
By LittleRed
I niko da mi odgovori :)
CCC
Pre neko ve?e, imala sam tako lep, živopisan, homoseksualno orjentisan san - sada mi je sve zaista jasno
Mada, opet ne znam šta dalje...
Korisnikov avatar
By Laika
kako bwe ne znas...
:roll:
Korisnikov avatar
By Zoe
Treba da istrazis to...........
Korisnikov avatar
By LittleRed
Thanks girls
Toliko sam do sada i sama shvatila
:andjelak:
Mislim, da ne zivimo u ovoj zabiti , mozda bih se i ponadala , ali ovako...
I da hocu, ne znam kako da pronadjem neku simpati?nu devojku sli?nih želja i namera.
Nego, ne?u više da vas smaram
Pozdrav:lizalica: :hvala:
Korisnikov avatar
By Zoe
A odakle si ti, anyway?
Korisnikov avatar
By Zoe
Ja sam iz NS.........pa nije Nis tako mali.......osim toga........putujes negde? Bg, Ns? Ne znam sta da ti kazem, ja sam bila u slicnoj situaciji, osim da mene sredina nije zaustavila u nameri da probam i istrazim........nema blama, znam da me zene privlace i iza toga stojim. E, sad, ne znam kako je sa onima koji ne stoje iza samih sebe........
Korisnikov avatar
By LittleRed
Ma gde nije. Svako o svakome sve zna.
Verovatno zato su homo krugovi tako zatvoreni.
Na?i ?u ve? valjda neki na?in, sada bar znam da to želim :)
Korisnikov avatar
By Zoe
To je najvaznije od svega...........upoznaj se sa nekim ko ima ista interesovanja, pa i preko Neta, zasto ne (uhh.......molim one sa iskustvom da se uzdrze od komentara, znam sve!), ili preko nekoga koga znas..........a iznenadila bi se koliko ima bi i homosexualnih zena u tvom okruzenju.........samo se osvrni malo, otvori oci, i poceces da primecujes. Samo napred, imas svu podrsku ovde i javi kako je bilo.
Korisnikov avatar
By Belle
Originally posted by victoria

Ne treba mnogo razmisljati sta jesi a sta nisi...just let yourself be who ya are..it will know what that is
Nije sve bas tako crno-belo, ali u principu se slazem. Ali, eto, mnogim ljudima je zivot manje dosadan kad previse razmisljaju (o sebi? )

Zar uopste mora NESTO da se bude? Bitnije je da se bude NEKO. :pionir:

:spin:
Korisnikov avatar
By Belle
Originally posted by OneGirlArmy
a iznenadila bi se koliko ima bi i homosexualnih zena u tvom okruzenju.........samo se osvrni malo, otvori oci, i poceces da primecujes.
U Srbiji jedva da ima jedan procenat nehomofoba, a nekmoli da je sadasnjost tako izazovna i obecavajuca. Te zene JESU strejt, a ako i nisu, dovoljno je sto misle da jesu. Eto, mozda ja nisam lezbejka, ali volim da mislim da jesam. :lol:

Lepo je nadati se ... ne bih da ti busim balon ....:kosach:
Korisnikov avatar
By Belle
Originally posted by LittleRed
Ma gde nije. Svako o svakome sve zna.
Verovatno zato su homo krugovi tako zatvoreni.
Sabato nije tako mislio kada je pisao o Sekti slepih ... nikad se ne zna zasto su zatvoreni ... zasto su zatvoreni ......:teletabisi:
By Melibea
Pokusala da se ljubim sa tipom ali nista, poljubila se sa devojcicom i :spin:
By Çâðê_DUP
Originally posted by Angelina777
Originally posted by Daliborka
:lol:

E, sad da se i ja pravim Englez:
my good friend told me yesterday, nope girl, you're not dyke, you just think you are, well, why is that? How it is possible I'veever been in love with a woman, than?
-Oh, yes, gorgeous, you just hate men. Than it is quite possible, but no, I don't think so, sorry, I think I KNOW U.
-i DON'T HATE MEN!
-dear, because of that it is not an inborn, u gained it, that's all! When u hate men, it is possible to love a woman. Sincerely and naturally, but that's not the born act, with all respect ...
ma sta ja ovo, ali ja ne znam engleski ..
da prevedem:

mi projimo me di cuenta ayer sobre ciertas cosas: no, chica, eres no marimacha, solo piensas que eres, pues, por que y para que, ay? como es posible que fue enamorada en mujer, entonces?
-Oh, si, marvillliosa, tu solo odias hombres. es posible, si es cierto, pero no, yo no pienso asi, perdoname, pienso que te conozco.
-yo no los odio!
-querida, tu no es marimacha, pero estas por la razon de haber convertida en esto durante la vida, eso sea todo! cuando odias hombres, es posible amar mujer. Sinceramente y naturalmente, pero esto no es el acto de navidad!

Lako je. da li si imala romanticna osecanja prema zeni, u smislu da ti nedostaje tokom dana, a srce ti zakuca brze kad je vidis, odvratno si srecna i imas cudan sjaj u ocima?
ako ti se to ikada desilo, ne moras se u zivotu ni poljubiti sa zenom, ti si lezbejka. (ako to osecas iskljucivo prema zenama)
Prati svoje emocije i puls, to su znakovi pored puta. Osluskuj unutrasnje bice. :maji:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!