Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by DaliborkaDaliborka /alijas Deni/, pro?itao sam tvoj post o ranjenoj duši, bensedinima koje si morala da piješ i tako to. Razumem ja tvoje duševne patnje i boli. Malo si pogrešila, za malog "Denisa" ja sam prvi posumnjao da si ti a Breee je samo prihvatio. No, kasnije se ispostavilo da nisi ti, ali da su teta Daliborka i Deni jedna te ista osoba definitivno sam uveren. Što se ti?e "Lepotana" koncepcija je bila dobra, bilo je malo više nacionalizma nego što treba ali ima ga i ovde pa ništa. Ja neko vreme nisam mogao ovde da se ulogujem, dok nije promenjen server, te sam sada ponovo pod svojim nickom koji ti dobro poznaješ. Propast "Lepotana" izazvao je sam vlasnik koji je po?eo neselektivno da izbacuje baš one koji su mu i pomogli da oformi taj sajt. ?ini mi se nešto da si ti pisala /pisao/ neki Pravilnik za "Lepotane"? To zna?i da si baš onako dobro saraðivao sa vlasnikom sajta, pa sad nemoj da izigravaš "Kosovku devojku" jer si za to predebela a i vino ti se ukiselilo. Ima svuda nedostataka, nisu "Lepotani" jedini primer. "Lepotani" su samo primer dokle sujeta može nekoga da dovede i ništa više. Nemoj da pla?eš, razmaza?e ti se šminka a umesto "Bensedina" preporu?ujem ti "Ksalol". Mnogo je efikasniji kod te vrste trauma koje si ti preživela.
Maco, nesto si `teo ?
Originally posted by EYANe?e, nisi ti tako osetljiva kao "teta Daliborka". Samo ona, jadna, zna koliko teško pati i kakve ima dušefne boli. Pokupila sve "Bensedine" iz apoteka pa narod po?eo masovno da ludi. Ma, neka smanji doživljaj "teta Daliborka".
jao boze, sad ce i meni poceti srce da se para
Originally posted by Breee!!! na Lepotanima.comMeni nista nije jasno. Moze li neko da mi objasni o cemu se ovde radi, da li stvarno Daliborka nas Forum pretvara u papazjaniju Lepotana.com !?!
Vec danima Deni ili ti teta Daliborka rovari na GS forumu, kroz nazovi nevesto koketiranje, vredja i autuje bivse forumase koji su banovani sredinom 2005. godine i nemaju mogucnosti da se tamo brane !!!
Naravno, nikoga od mod ili admin tima to ne interesuje, jer su produzena ruka Debele Drolje - Dusana Maljkovica !!!
Neka im je na cast !!!
Originally posted by DaliborkaDušice, ja Jevanðele primenjujem a ti treba da ga nau?iš napamet, no to ništa ne vredi ako se ne budeš i ponašala onako kako se tamo savetuje /što ne želiš sebi ne ?ini ni drugima/.
gari, pa ti si jos uvek tu ?
Zasto ?
Da li si naucio Jevandjelje napamet, kao sto sam te savetovala ?
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!