Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By 2kune
DRKADŽIJE
Grupa u?enika šestog razreda kragujeva?ke škole onanisala na ?asu istorije i prošla samo sa jedinicom iz vladanja

KRAGUJEVAC - Petorica de?aka, u?enika šestog razreda Osnovne škole "Dragiša Lukovi? Španac" u naselju Beloševac, 17. februara uhva?eni su kako onanišu na ?asu istorije. Redakciji Kurira obratila se uznemirena grupa roditelja, uglavnom majke devoj?ica koje idu u isti razred sa petoricom "drkadžija", nezadovoljne kaznama koje su ovi u?enici dobili.
Nebojša Pavlovi?, direktor OŠ "Dragiša Lukovi? Španac", meðutim, tvrdi da su postupili u skladu s propisima.
- Ta?no je da se to dogodilo i protiv tih pet u?enika šestog razreda preduzete su sve zakonske mere. Kažnjeni su jedinicom iz vladanja pred isklju?enje zbog nemoralnog i asocijalnog ponašanja. Tako je odlu?ilo Nastavni?ko ve?e. Roditelji de?aka obavili su razgovore sa školskim pedagogom. Razgovor sa njima obavili smo i razredni starešina i ja, a onda su upu?eni kod psihologa u školski dispanzer - kaže direktor Pavlovi? za Kurir. ?injenica je da ovo skandalozno ponašanje grupe u?enika prevazilazi mo?i nastavnika i nadležnih u školi i da problem poti?e iz ku?e. Od roditelja devoj?ica koji su se požalili na problem saznali smo da nije prvi put da de?aci onanišu na ?asovima i da se to dogaðalo i ranije, ?ak i u mlaðim razredima.

Naši izvori tvrde da su pojedini roditelji de?aka opravdavali ponašanje svoje dece "hormonima koji rade", uz opasku da klinci to rade i kod ku?e.

Devoj?ice su preplašene. Neke od njih poverile su se majkama da su ti isti momci koji onanišu na ?asovima skidali pantalone i ga?e na odmorima, da pokažu svoju "muškost". "Kada su to radili na ?asovima, u?ionica bi smrdela", bio je komentar njihovih vršnjakinja.

Nastavnica koja ih je uhvatila na delu na ?asu istorije, u petak 17. februara, napustila je ?as i odmah pozvala razrednog starešinu, koji je došao u u?ionicu, nakon ?ega je "stvar" izbila na videlo, a de?aci kažnjeni.

O. J.

http://www.kurir-info.co.yu/dnevne-vest ... 2006.shtml

Pa dokle ?e bre srpska deca da svršavaju na istoriju? Kakvi ?e to ljudi da bidnu od njih? :smeh:
Korisnikov avatar
By ::fy::
Ne znam zašto ljudi sa foruma citiraju tekstove iz shit novina poput "Kurira"!?! Ne vidim šta je loše u drkanju, pa makar to bilo i na sred dosadnog ?asa istorije!?!
A najzanimljiviji je deo u kome se kaže da su se novinarima "Kurira" obratile majke (verovatno još uvek nevinih) devoj?ica.....hahahah.....možda se devoj?ice ne bi bunile da su bile pozvane u "orgijanje"...ovako, ljubomora je gadna stvar!
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by 2kune
Pa dokle ?e bre srpska deca da svršavaju na istoriju? Kakvi ?e to ljudi da bidnu od njih? :smeh:
Nije smešno... sada imaju 12.5 godina, zamisli kako ?e da se ponašaju kad budu imali npr 21... nije pomenuta samo masturbacija nego i seksualni harasment svih prisutnih... kraj u kome žive ne?e biti bezbedan zbog mogu?ih silovatelja.
By Sixto
Neka ih! Jos su mladi!
AKo ne istoriju onda ce znati bar dobro kurac da koriste, trebace im u zivotu! Kome je nauka i obrazovanje dobro donela!
Korisnikov avatar
By Daliborka
A zasto su kaznjeni ti momchici ?

Zato sto su te izluchevine razmazali po klupi, umesto da ih uredno obrisu maramicom ?
Korisnikov avatar
By Rei
Jedan iz mog razreda u osnovnoj je ponekad drkao na biologiji, iako je sedeo samo dva mesta od mene ja to nikada nisam primetio, shta cem kad volem biologiju :)
A svi su ga zadirkivali zbog toga...
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Daliborka
A zasto su kaznjeni ti momchici ?
Nisu to mom?i?i Daco nego deca. Šesti razred, verovatno još nisu ni tinejdžeri.
By fazza
Grupa u?enika šestog razreda kragujeva?ke škole onanisala na ?asu istorije i prošla samo sa jedinicom iz vladanja

KRAGUJEVAC - Petorica de?aka, u?enika šestog razreda Osnovne škole "Dragiša Lukovi? Španac" u naselju Beloševac, 17. februara uhva?eni su kako onanišu na ?asu istorije. Redakciji Kurira obratila se uznemirena grupa roditelja, uglavnom majke devoj?ica koje idu u isti razred sa petoricom "drkadžija", nezadovoljne kaznama koje su ovi u?enici dobili.
Foto

Pubertet je ?udo jedno

Nebojša Pavlovi?, direktor OŠ "Dragiša Lukovi? Španac", meðutim, tvrdi da su postupili u skladu s propisima.
- Ta?no je da se to dogodilo i protiv tih pet u?enika šestog razreda preduzete su sve zakonske mere. Kažnjeni su jedinicom iz vladanja pred isklju?enje zbog nemoralnog i asocijalnog ponašanja. Tako je odlu?ilo Nastavni?ko ve?e. Roditelji de?aka obavili su razgovore sa školskim pedagogom. Razgovor sa njima obavili smo i razredni starešina i ja, a onda su upu?eni kod psihologa u školski dispanzer - kaže direktor Pavlovi? za Kurir.

Ne mogu na ekskurziju

Da li su i roditelji te dece koja su se nemoralno i krajnje nedoli?no ponašala na ?asovima preduzeli vaspitne i pedagoške mere koje je trebalo ranije, nije poznato. Zbog svega što se dogodilo, saznajemo da je Nastavni?ko ve?e OŠ "Dragiša Lukovi? Španac" odlu?ilo da petorku kazni tako što ne?e i?i na ekskurziju sa ostalim ðacima.

?injenica je da ovo skandalozno ponašanje grupe u?enika prevazilazi mo?i nastavnika i nadležnih u školi i da problem poti?e iz ku?e. Od roditelja devoj?ica koji su se požalili na problem saznali smo da nije prvi put da de?aci onanišu na ?asovima i da se to dogaðalo i ranije, ?ak i u mlaðim razredima.

Naši izvori tvrde da su pojedini roditelji de?aka opravdavali ponašanje svoje dece "hormonima koji rade", uz opasku da klinci to rade i kod ku?e.

Devoj?ice su preplašene. Neke od njih poverile su se majkama da su ti isti momci koji onanišu na ?asovima skidali pantalone i ga?e na odmorima, da pokažu svoju "muškost". "Kada su to radili na ?asovima, u?ionica bi smrdela", bio je komentar njihovih vršnjakinja.

Nastavnica koja ih je uhvatila na delu na ?asu istorije, u petak 17. februara, napustila je ?as i odmah pozvala razrednog starešinu, koji je došao u u?ionicu, nakon ?ega je "stvar" izbila na videlo, a de?aci kažnjeni.

:smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh:
Korisnikov avatar
By tramp
sa mnom je u srednjoj sedeo decko koji je obavezno drkao kad mu je dosadno, mada uglavnom smo pili, par puta sam ga pridrzavala da ne padne jer bio toliko pijan :smeh: meni inace to sve bilo zabavno :skola:
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Komentar drugarica na samozadovoljavanje jednog druga iz osnovne: "Nemas ti sta da drkash". Jednom je biologichar uhvatio gorepomenutog kako se samozadovoljava. Isterao ga je sa chasa uz rechi: "Marsh napolje pa vadi muda do mile volje!" Ali daleko od toga da se ijedna devojcica zalila...
Korisnikov avatar
By operativni kadar
U samom tekstu se kaže da su de?aci to doneli iz ku?e. Konstatacija roditelja da nema ni?eg lošeg u onanisanju na ?asovima jer de?aci to rade i ku?i govori dovoljno. Samo pretpostavljam da ne drkaju kod ku?e za stolom kad ujak i ujna doðu na nedeljni ru?ak.
Gde li je socijalna služba?
Korisnikov avatar
By Vel boy
HAHAHA, :smeh: , :smeh: , tako tipicno, tako tipicno...
Ima toga svugde!

Samo se pitam kakve bi bile reakcije da su kojim slucajem ti decki drkali jedni druge i dirali se medjusobno, bez punog fokusa na devojcice?
Korisnikov avatar
By tramp
ne znamo mozda svi zajedno onanisu za ruckom?
By fazza
Dechija posla. :)

Izvin'te, ali meni je ovo vishe smeshno nego shto je tuzno. :) Mislim, jeste da
su dr*ali u uchionici, ali takve stvari su se radile i pre 10 i 20 godina pa nikom
nishta. I kod mene je u srednjoj shkoli tip vadio patku na chasu historije, jedino
shto nije bio u novinama. :lol:

Kad ce da rade takve stvari ako nece sad? :smeh: :)
Korisnikov avatar
By Mars
Ne bi to moglo da prodje u privatnoj skoli.
Korisnikov avatar
By Mars
A zasto je ova tema na 2 mesta?
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Mars
A zasto je ova tema na 2 mesta?
E da, baš sad sam i ja primetio
Korisnikov avatar
By 2kune
Zato jer su drkadžije ?esta pojava. Nalaze se maltene u svakom domu... :smeh:
Korisnikov avatar
By operativni kadar
Ne bi nikako moglo da proðe. Izleteli bi napolje pre velikog odmora.
Korisnikov avatar
By bambola
Ja kapiram da ako su drkali grupno-onda vise lici kao na neku opkladu ili sl. Svi smo mi imali po nekog drkadziju koji je to voleo da radi na casu..ali vise da bi prepao devojcice ili da bi time izazvao ostale decake,ili jednostavno da zasmejava ostale.Ovo kao grupa od njih nekoliko...hmm..
Mi smo imali nekog Pantovica koji bi ga nadrkao pa pomerao u farmerkama...u fazonu-Gledaj...sta mi se ovo desava...daj pipni da se smiri...i te fore..Ali je bio razredni klovn,ne znam kako bi reagovali na sest takvih?!:misli:
Korisnikov avatar
By Mars
ALI! Kao sto kazu najnovije vesti - bolje i da su drkali nego da je neko izvadio pistolj na sred casa i krenuo da puca naokolo...

Tek da vidimo da moze i gore.
Korisnikov avatar
By spark
sta ja znam... naravno da nije prihvatljiv oblik ponasanja... opet, ne vidim ni neki poseban razlog da se o tome sa toliko senzacionalizma izvestava... drkalo se u mom odeljenju... drkalo se u odeljenju moje sestre... drkalo se i drka se u odeljenjima mojih starijih i mladjih rodjaka... kao sto su se lepile zvake ispod skolskih klupa, ili bacale sibice na plafon, ili busile gume na profesorskim automobilima... kao sto su se lomili prozori, sekle kozne jakne, punile flase sa mokracom i bacale za vreme velikog odmora sa visih spratova, kao sto su se krili rancevi, ili se u njih ubacivali gusteri i mrtve vrane...

mislim da je pisati o tome kao da se pise da ljudi u tom i tom mestu kad je hladno, umesto da imaju centralno grejanje, moraju da loze smederevac...

naravno, voleo bih da gledam neku grupnu drkacinu za osmogodisnjim klupama... stvarno nisam odavno... ali molim vas, bez svrsavanja, to stvarno smrdi! :smeh:
Korisnikov avatar
By 2kune
Ja sam za to da drkanje na satovima vjeronauka postane akcija graðanke neposlušnosti u svrhu postizanja ve?ih sexualnih prava i sloboda. :aktivist:
:zastava: :protest:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Ukoliko jos niste primetili, ovdasnji muzjaci homo sapiensa, osim svog qrca i potrebe da ga stave u odgovarajuce rupice, uglavnom nemaju nista drugo da ponude lepsem polu.
Kriza, devedesete, nema se para, nema se stan, nema se za obrazovanje, ali se ima qrac. I to mora da se shtuje.
Osim sto su ekonomski jadni, jadni su i u glavama, jer umesto da bar ponesto smisleno i pametno nauce po niskim skolama, oni su, jelda, drkali svoje nasledje, odnosno njegovo velicanstvo qrac.
Onaj ko nema ni u glavi ni u dzepu, tesko da bi mogao da krije nesto spektakularno i u gacama, tako da imamo male drkadzije, vece drkadzije, i drkadzije usedeoce.
Korisnikov avatar
By Marvin
Pa i neke ovdasnje zenke nemaju shta da ponude do sprzene kose, kipucish sisa i picke. I shta sada?

Mislim, dojadilo mi malo prozivanje iskljucivo Homo Balkanikusa!
A gde su tu Homo Balkanokusice?
Ja dame neshto i ne vidjam... tek po koju za ova moja 22 leta.
Korisnikov avatar
By dimitriades
opet diskriminisu gejeve: nikome nije palo na pament da je osim devojcica ugrozen bio i po neki seksualno devijantan deckic?!!!

takodje, rekli su da su sve devojcice ugrozene, ali sigurno je medju njima neka koja je imuna na muske alatke.
Korisnikov avatar
By 2kune
Mene zanima što bi bilo kad bi djevoj?ice odgovorile istom mjerom umjesto sri?anjem... :lukavi:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!